Super tevreden over alles; alle afspraken nagekomen, snel geleverd, super vriendelijk personeel

Een goed en vertrouwd gevoel betreffende het gehele traject. Super vriendelijk en professioneel meedenkend personeel. Wij raden Piek Energie zeker aan! Peter Hendriks, Chaam

Super vriendelijk en correcte zeer af- behandeling

Na wat leveringsproblemen (wie heeft daar geen last van) zouden de zonnepanelen afgelopen maandag 21-2 geleverd worden helaas waaide het te hard dus uitgesteld naar zaterdag 26-2. De montage gebeurde snel en professioneel. Ook de hele meterkast meteen aan laten passen. Top werk. Onze contactpersoon (Youssef) kwam ook nog langs om alles te bekijken en we kregen een heerlijke doos bonbons. Echte toppers!!

Kan niet anders zeggen dan een (aanrader).

Ben zeer tevreden zowel de installatie van de panelen dan wel klant vriendelijkheid. Perfecte afwerking, niets dan lof. Laat nu de zon maar schijnen. Kijk elke dag naar de resultaten.

een prima bedrijf dat doet wat het beloofd

Vanaf het eerste gesprek n goed gevoel, alle vragen beantwoord, goede afspraken gemaakt die werden nagekomen bij het leggen en plaatsen van omvormer. Heldere uitleg van nette en goede ervaren monteurs die ervaring en kennis hebben. Prima prijs kwaliteitverhouding voor A-kwaliteit materiaal. Kortom n bedrijf wat ik zou aanbevelen

Uitstekend zeer professioneel.

Wij zijn zeer tevreden met de fa. Piek. 2 x Airco, Groepenkast met voorbereidingen voor een laadpaal en elektrisch koken en de Zonnepanelen. Helder en digitaal inzichtelijk voorgelicht en een snelle en duidelijke offerte binnen 24 uur. Het uitvoerende team was geen moeite teveel, netjes en correct.

Snelle en correcte plaatsing van airco installatie met nieuwe groepenkast

In anderhalve dag alles geregeld, correcte mensen en technisch goed onderlegt.

Zeer tevreden!

Na een plezierig gesprek aan huis volgde een nette en uitgebreide offerte. Het plaatsen van de zonnepanelen duurde helaas wat langer door leveringsproblemen bij de fabrikant. Ik werd keurig op de hoogte gehouden. Op 18 januari zijn de zonnepanelen geplaatst door zeer prettige, ervaren en meedenkende monteurs die ook een extra groep in mijn meterkast hebben aangelegd voor mijn inductiekookplaat. Ik ben zeer tevreden en raad Piek Energie bij iedereen aan.

Netjes gewerkt, aardige jongens en afspraken nagekomen.

De ervaring is goed, alles klopt en goed geregeld. 4 sterren in plaats van 5: er zou nog iemand langskomen om alles door te spreken na plaatsing, dat is helaas (nog) niet gebeurd.

prettige mensen om zaken mee te doen

Mijn ervaring met Piek Energie. Offerte kwam zeer snel,enuitgebreid. Zeer nette monteurs,denken met je mee. Dat het gewenste product niet te leveren was ,komt door leverancier. Alles keurig netjes opgelost.

Uiterst tevreden.

Na 'n gesprek waarin alles duidelijk werd uitgelegd, zonnepanelen besteld. Deze zijn keurig netjes gelegd en geïnstalleerd. Nadien nog 'n oplevering. Kortom; alles was heel netjes gedaan.

Doen wat ze beloven.

Vriendelijke monteurs die weten waar ze mee bezig zijn.

Werken netjes en gericht.

De monteurs denken met de klant mee en zijn niet vies om je nog ergens anders mee te helpen. Dat zie je vandaag de dag helaas niet meer zo vaak. Verder werken ze netjes en gericht. Top team dus.

Piek Energie is deskundig snel en goed.

We zijn tevreden over de hele ervaring van de afhandeling van de offerte aanvraag aanleg en installatie. Familie Coolen in Nuenen.

Fijne, betrouwbare installateurs!

In ben erg tevreden over Piek Energie. Duidelijke, eerlijke informatie, goede kwaliteit materiaal en een vakkundig team vriendelijke installateurs. Aanrader!

prima. duidelijke afspraken

Goed advies en prettige samenwerking in de uitvoer

Na verschillende offertes was de offerte van Piek misschien niet de goedkoopste maar wel zeer compleet en precies zoals de wensen waren. Ook het meedenken over de aansluitingen en aanpassing meterkast was perfect. Over de montageploeg niets dan lof, werken keurig en leggen alles netjes uit.

Communicatie is top, denken mee en werken netjes!

Niet de goedkoopste maar wel de beste prijs kwaliteit verhouding. Precies waar ik naar op zoek was! Ze nemen de tijd voor je en hebben kennis van zaken!

zeer goed

goed werk verricht zeer blij

Meer dan tevreden

Na lang nadenken, meerdere offertes te hebben opgevraagd en alles naast elkaar te hebben gelegd is de keuze uiteindelijk naar Piek Energie gegaan. Verkoper was zeer beleefd, denkt mee met de klant en geeft persoonlijk aandacht. Monteurs zijn professioneel en werken gestructureerd.

Top!

Fijne communicatie, snelle levering, professionele montage, gezellig vriendelijk personeel (zowel degene achter de telefoon als degene die komt schouwen en bouwen), supernetjes gewerkt, alle zooi wordt weer meegenomen (er is zelfs gestofzuigd) en een telefoontje achteraf of we tevreden waren. Kortom: top! Aanradertje hoor, dit bedrijf!!

Verkoper is top. Zeer beleefd, weet veel, goede voortgangscontrole, denkt mee met de klant. Mannen van installatie: zeer correct, meedenken, heel netjes werken.

Leuke gasten, goede communicatie, soepel proces en prima installatie. Tevreden!

Leuke gasten, goede communicatie, soepel proces en prima installatie. Tevreden!

Vriendelijke en goede service

Tot in de puntjes ervoor gezorgd dat ik tevreden was met het eind resultaat!

Echt top service!!

Super klantvriendelijk, doelgericht en meedenkend!!

Uitstekende service en duidelijk aanbod

Heb een hele tijd zelf onderzoek gedaan om zo precies te weten wat me te wachten staat. Na een tip van een kennis heb ik met meerdere partijen geschakeld. Heb meerdere offertes naast elkaar gelegd en Piek Energie bood mij de duidelijkheid die ik nodig had om de knoop door te hakken. De service is bovenverwachting. Een hele tevreden klant.

Minervum 7068 A

4817zk Breda

0762055232

Over Piek Energie

Wij zijn uw specialist op het gebied van energiebesparing en vakkundige installatie. Door het overweldigende aanbod is het soms lastig door de bomen het bos te zien. Wij informeren u daarom graag objectief en eerlijk over wat de meest verstandige keuze is voor uw specifieke situatie.