Uitstekende service van intake tot nazorg

Contact gehad met Amine die goed heeft gekeken wat de beste optie zou zijn voor het plaatsen van zonnepanelen. Vragen die ik stelde werden snel en duidelijk beantwoord. Door de run op zonnepanelen duurde het ongeveer 3 maanden na tekenen van offerte totdat de installatie plaatsvond. Ik kan niets anders zeggen dan dat de installatie erg netjes is gedaan. Aardig en vakbekwame medewerkers. Aanmelding en btw teruggaaf wordt ook nog eens geregeld

Tot nu toe goed

T lijkt goed te gaan mis alleen wel n app waar ik alles in kan zien. Mvg anton

Goed advies, goede service en super vriendelijk en behulpzaam!

Goed advies, goede service en super vriendelijk en behulpzaam!

Fantastisch!

Ik heb een telefonisch adviesgesprek gehad met de adviseur Mahdi, die heeft mij alles haarfijn uitgelegd over hoe een systeem werkt en wat voor type panelen er zijn. Nadat hij op basis van mijn wensen een offerte heeft opgesteld was ik eigenlijk al gelijk tevreden. Nadat ik akkoord had gegeven is er een hele aardige monteur langs geweest voor een inspectie, die was prima. Tenslotte hebben ze de panelen ook netjes geïnstalleerd en geniet ik nu van de 14 panelen op mijn dak! TOP service PIEK!

Goed maar nog niet alles afgewerkt

Goed bedrijf In het begin goede voorlichting. Toen wat problemen met afspraken na komen. Maar dat is opgelost. Nu nog wat dingen afwerken.die ze niet goed hebben gedaan. Ben benieuwd waneer ze dat doen.niks meer van gehoord

gewoon een goed bedrijf!

offerte aangevraagd begin april waarna kort daarop de schouw volgde. Zowel de adviseur als degene die de schouw kwam uitvoeren, waren servicegericht en een prima uitleg! De eerste afspraak voor installatie kon helaas niet doorgaan door een kapotte lift, daarna is er heel snel een nieuwe afspraak ingepland begin juni. Uiterst vriendelijke installateurs met wie de installatie keurig in samenspraak heeft plaatsgevonden. Alles goed uitgelegd en heel netjes opgeleverd! Ook de betalingsvoorwaarden waren uitstekend! Een enkele keer duurde het even voordat ik een reactie kreeg op een vraag, maar gezien de topdrukte bij elke installateur deze tijd, begrijp ik dat volkomen.

Uitstekend produkt, zeer vlotte montage, door competente en vriendelijke monteurs,

Afspraken nagekomen en prima installatie geleverd door vakbekwame vriendelijke mensen.

Na een enkele contact gehad alles perfect geregeld

Een telefoontje met een medewerker en adres doorgegeven, konden zij al een kleine indicatie geven. Daarna een schouw voor de gehele installatie en met overleg over de prijs. Daarna na 4weken alles gerealiseerd. Ook BTW teruggave aangevraagd. monitoring geinstalleerd. 100% tevreden klant.

Fantastisch van A tot Z !

Alles op tijd geinstalleerd, goed en netjes geleverd, klus afgemaakt na normale werktijd.

Kwaliteit staat voorop

Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Installatie door vakkundig personeel. Materiaal kwaliteit: Uitstekend! Afspraken nagekomen, Alles keurig afgewerkt.

Uitstekende service

Hier kan ik niet anders zeggen dan een uitstekende service. Ook nog tijdens het installeren van de panelen wordt meegedacht aan de positie.

Piek Energie in 2 woorden PIEK FIJN !!

Vanaf het eerste kontakt met Niels,tot de installatie klaar was binnen 6 weken zonnepanelen op het dak. Keurig werk geleverd!!

Zeer goed geholpen.

Zeer tevreden over de werkwijze van Piek Energie! Deskundig en professionele installateurs.

Goed werk

Communicatie mocht in het begin wat beter. Ze willen echt meedenken en leveren prima en mooi werk af, zeer tevreden. Heel goed was ook een evaluatie om te horen hoe onze beleving was.

Eerlijk advies en kundig geinstalleerd

Bij ons meerdere airco geïnstalleerd. Eerlijk advies en geen verkooppraatjes. De installateurs denken echt mee in oplossing. Waarom Piek Energie. Ze komen langs, er komt standaard een voorinspectie en ze komen met eigen mensen. Ze nemen overal de tijd voor. In tegenstelling tot veel andere partijen die pas langs komen als je de opdracht plaatst, of zelfs helemaal niet. Al met al heel goed gevoel netjes en kundig geïnstalleerd, betrouwbare partij! Kan er helaas niets anders van maken :)

Klasse en nog eens klasse

Wij hebben zonnepanelen, nieuwe kast en nu airco dit zijn pas monteurs die van wanten weten, werken zeer netjes en bekwaam, en voor een vraag is niks teveel. Super Klasse !!!!!!

Vriendelijke en nette mensen die ons snel en goed hebben geholpen

Ben heel tevreden

Heel correct bedrijf

Fijn personeel en keurig werk afgeleverd

keurig bedrijf, vakkundig, betrouwbaar en goede prijs/kwaliteitsverhouding

gewoon fantastisch

Toppers in zowel advies, verkoop, en installatie

Mijn ervaring is dat ik uitermate tevreden ben over dit bedrijf. De verkoop/offerte: In eerste instantie wilden we zelf de zonnepanelen op de garage leggen maar de verkoper had deze optie van tevoren uitgezocht en door satellietbeelden die hij liet zien bleek dat er veel minder zonlicht op kwam dan wij in eerste instantie dachten. Daardoor hebben we samen met de verkoper bekeken waar de zonnepanelen dan het beste geplaatst konden worden. De zonnepanelen liggen nu op het huis aan een kant waardoor ze optimaal benut worden. Ook de informatie en uitleg over de te gebruiken materialen en eventuele opties waren duidelijk. De installatie: Gewoonweg geweldige vaklui. Ze werkten erg netjes en secuur, en ze waren ook beleefd. Ze lieten geen rommel of verpakkingen achter. Sterker nog ze zagen een dakpan wat scheef liggen voordat ze aan de klus begonnen, en attendeerden ons daarop. En die hebben ze uit zichzelf ook gelijk goed gelegd. Het enigste advies wat ik nog aan het bedrijf zou geven is. Wees zuinig op deze mensen zij zijn de mensen die er voor zorgen dat je bedrijf een succes is, maar vooral blijft. Want als je als bedrijf voor je mensen goed zorgt, zullen zij goed voor je klanten zorgen.

Top bedrijf

Van A tot Z super geregeld. Hele aardige mensen zowel vertegenwoordiger als monteurs ze weten waar ze over praten. Misschien niet de allergoedkoopste maar je krijgt kwaliteit en vakmensen in huis.

Goed en betrouwbaar bedrijf.

Van het eerste gesprek tot aanschaf zonnepanelen. En de installatie van de panelen, rustig en vakkundig gewerkt. Tot eind controle/oplevering gesprek. Vakwerk top.

Prettig contact, vakkundige installatie!

Na informatief en prettig gesprek met Halit hebben wij uit 8 aanbieders gekozen voor Piek Energie. Na leveringsproblemen met Solarwatt werd door Piek Energie alternatief geboden met AEG zonnepanelen. Deze werden snel en vakkundig geplaatst door medewerkers Piek Energie.

Fantastisch.

Vanaf het gesprek, met adviseur, Halid, t/m de tussentijdse contacten met het kantoor, de monteurs die de panelen geplaatst hebben, hele fijne ervaring. Prima mensen, vriendelijk en harde werkers. Zeker aan te bevelen. En, zeker ook dat adviseur Halid, dan nog langs komt om na te praten, en ook nog wat lekkers mee brengt, top. Hartelijk dank, jongens voor alles.

Prima voorlichting over de zonnepanelen en alles volgens afspraak afgehandeld.

We werden goed van informatie voorzien door Halit en alle vragen werden duidelijk beantwoord. De gemaakte afspraken werden allen op tijd nagekomen en na de plaatsing van de panelen en de meetapparatuur werd de gebruiksaanwijzing door het, overigens deskundig en aardig, personeel mondeling uitgelegd. Ook kwam Halit na een week na de plaatsing voor een "aftersale" gesprek terug om eventuele problemen op te lossen en / of vragen te beantwoorden. Samenvattend een prima bedrijf, een aanrader.

Minervum 7068 A

4817zk Breda

0762055232

Over Piek Energie

Wij zijn uw specialist op het gebied van energiebesparing en vakkundige installatie. Door het overweldigende aanbod is het soms lastig door de bomen het bos te zien. Wij informeren u daarom graag objectief en eerlijk over wat de meest verstandige keuze is voor uw specifieke situatie.