Professioneel en servicegericht

12 Zonnepanelen en een nieuwe groepenkast werden vakkundig en servicegericht geïnstalleerd, de kabel van de zonnepanelen ging onder de dakpannen en de nok van het dak door naar de meterkast en moest door de WC heen. De monteur heeft die keurig boven het plafond van de WC heengetrokken waardoor we er helemaal niets van zien. We hadden op vrijdagmiddag een probleempje met gedeeltelijke uitval van elektriciteit, de elektricien Lukman kwam speciaal vanuit zijn vrije middag terug om het op te lossen. Dat is pas service!

Fijn betrouwbaar bedrijf! Eerlijk, kundig en komen afspraken na.

Wat zijn wij geweldig geadviseerd en geholpen in de wereld van zonnepanelen. Wij hadden bij 5 verschillende bedrijven een offerte opgevraagd.... kijk uit, er zit een hoop "rotzooi" tussen. Uiteindelijk kwam PIEK ENERGIE als de grote winnaar uit de bus, niet de goedkoopste maar wel met het beste advies en service. Wat wij belangrijk vonden was ook de vriendelijkheid van de mensen binnen dit bedrijf, in 1 woord: geweldig! Ook de geleverde materialen zijn van A-kwaliteit en dit tezamen bracht ons tot het besluit om ze daar te bestellen. Ik heb mijzelf heel goed ingelezen in de plussen en de minnen, PIEK ENERGIE kwam echt als beste uit de verf en stak met kop en schouders ver boven iedereen uit. Wij zijn er zo blij mee.

Alles klopt.

Bijzonder vriendelijk maar ook belangrijk zeer kundig personeel. Keurig netjes gewerkt, geldt zowel voor de jongens die onze panelen gelegd hebben en de electricien die die aansluiting deed. Top …. Bedankt Piek.

Alles goed naar wens verlopen van begin tot het einde!

Heel vriendelijk en kundig personeel. Alle afspraken nagekomen. Netjes gewerkt. Wij zijn uiterst tevreden.

Top Bedrijf !

Professioneel bedrijf, uitstekend geholpen van A tot Z. Goed advies bij het eerste gesprek, communicatie 100% en uitstekend werk afgeleverd. Monteurs waren vakkundig en beleefd.....complimenten!

Plaatsing goed, schadeafhandeling slecht

Piek Energie heeft de zonnepanelen goed geïnstalleerd, moest alleen op aangeven van een buurman een dakpan terugschuiven maar dat was zo gedaan. Waar ik minder over te spreken ben is schade aan onze auto die naar alle waarschijnlijkheid door de installateur is veroorzaakt. Dit omdat er voor de installatie geen schade was en na de installatie wel. De schade is in de vorm van de voet van een ladder, maar helaas ontkent de installateur de schade. Op een doodlopend erfje komen geen drommen met mensen langs met een ladder, dus voor ons is 1 en 1 twee. Door dit gebeuren hebben wij een schadepost aan onze auto en vallen we terug in verzekering, terwijl dit heel gemakkelijk door de verzekering van piekenergie afgehandeld had kunnen worden. Piek Energie geeft niet thuis, en wij zitten met de brokken. Hier houden wij een onbehagelijk en oneerlijk gevoel aan over.

Reageren niet op mail

Instalatie liep al niet vlot mede door omstandigheden waar ik nog wel begrip voor kon opbrengen. Na instalatie storing met omvormers communicatie. 4 x mail gestuurd maar geen reactie. Gebeld en afspraak gemaakt. Niemand gehoord of gezien op afgesproken tijd. Vandaar onvoldoende

Na een lange zoektocht uiteindelijk bij Piekenergie terecht gekomen. Prijs/kwaliteit in combinatie met de uitstekende service was voor mij doorslaggevend. Zo was ik op zoek naar een A-merk van glas-glas panelen. Tevens wilde ik perse een parallel schakeling waarbij elke paneel afzonderlijk beschikt over een enphase omvormer, tevens een topmerk. Bij Piekenergie was ik daarom aan het juiste adres. Na plaatsing van de installatie ben ik de dag erop gebeld of alles naar wens was gegaan. Kortom, een keurig en professioneel bedrijf.

Van het begin tot het eind super fijn

Vanaf het moment dat we een offerte aanvroegen tot zelfs na het plaatsen fijn contact. Keurige monteurs. Alle tijd om alles uit te leggen. Ook na het plaatsen nog telefonisch contact om ons door de app heen te loodsen. Wij zijn zeer tevreden.

Van begin tot het eind ‘ top ‘

Vanaf het moment dat we de aanvraag deden . Fijn persoonlijk contact gehad . Ook na het schouwen , weer fijn contact. Hele fijne monteurs. Namen de tijd om ons ook alles uit te leggen .Ook na de instalatie belde ze om ons door de app heen te helpen na de aanmelden . Wij zijn echt zeer tevreden. En raden dit bedrijf iedereen aan . Bedankt

Van begin tot het eind ‘ top ‘

Top service ,personeel ,energie ,kwaliteit en flexabiliteit!

Zie boven!!!!!!!!

Warmtepomp laat maar net op tijd geplaatst

Ik had hier zonnepanelen, een nieuwe meterkast en een warmtepomp besteld. De zonnepanelen en meterkast zijn - met enige vertraging - netjes geïnstalleerd. De warmtepomp is gelukkig nog net in december geïnstalleerd. Dit was belang omdat ik anders geen subsidie voor 2 ISDE maatregelen kon terugvragen, ik had in de zomer nl. het dak geïsoleerd. Wanner de warmtepomp pas volgend jaar was gekomen was ik de dakisolatie subsidie misgelopen. Dus ik waardeer het dat ze nog net op tijd de warmtepomp hebben geplaatst.

Top installateurs!!

Prima adres voor zonnepanelen, werken volgens afspraak, geven de juiste informatie en hebben vakbekwame installateurs in dienst. Zijn altijd bereikbaar voor vragen of advies en leveren kwaliteit. Met andere woorden TOP!!

Tevreden

+ Zeer vakkundig advies gekregen. + Vakkundig geïnstalleerd door vriendelijke en kundige monteurs, zowel mechanisch als elektrisch. + Nalevering en zorg opgelost. + Tevreden met aanschaf en installateur.

Van offerte tot installatie prima.

In onze zoektocht naar zonnepanelen bij Piek Energie uitgekomen. Veel andere installateurs vonden ons Frans (Manzarde) dak te moeilijk, zelfs een installateur die partner is van Essent. Daar valt nog wat van te leren Freek! Er bleven 2 bedrijven over. Piek Energie was niet de goedkoopste, maar hun oplossing sprak ons het meest aan. De installatie ging soepel en professioneel. Nu aan genieten van de zon en de kilowatts die binnen stromen.

Als ik een 11 kon geven dan kregen ze die!

Piek energie is in 1 woord geweldig! Van het begin tot het einde super goede communicatie. De adviseur gaf me super goede uitleg. Amine aan de telefoon en de mail is echt een topper De installateurs waren allemaal super netjes en werkten hard. Door een misverstand was er iets wat nog later gemonteerd moest worden, dat was ook binnen een week opgelost! En zelfs toen de rekening betaald was en ik nog wat vragen had stonden ze me netjes en snel te woord…. Ik zou zeggen, wil je zonnepanelen? Bel Piek Energie En nee ik heb geen aandelen bij Piek Energie, ik ben gewoon een meer dan tevreden klant…. Dankjewel mannen voor de installatie van mijn zonnepanelen en de super service!

So far, so good-:)

Quality is: Do it right first time. Maar er is altijd wel wat... dus wat is er na installatie nu echt belangrijk? Servicebereidheid! En dat hebben ze, bij Piek Energie. De installatie van glas/glas panelen ziet er mooi uit. Ook het van der Valk onderstel. De management software van de Enphase omvormers detecteerde bijna meteen dat er nog wat gedaan moest worden. En dat deden ze, de mensen van Piek. De volgende ochtend. Kon meteen zien of deze symphatieke gasten ook konden troubleshooten. Ja hoor, prima. Dat wekt vertrouwen, voor als er later ook een batterij voor opslag van energie moet worden aangeschaft. Ik kan Piek Energie aanbevelen als kwaliteitsinstallateur.

Echt een top bedrijf!

Ik ben heel goed geholpen door "Piek energie Breda". Allereerst is het gezellig aan de telefoon ;-) Heel geduldig geholpen, met meerdere aanpassingen op de offerte. Uiteindelijk tot een mooie offerte gekomen die binnen ons budget past, na echt wel veel rekenwerk van de servicedesk. Daarna de inmeting. Veel opties besproken. Monteur over de vloer met 1000 jaar ervaring lijkt het wel. Vol vertouwen de teugels los gelaten. Geen zorgen. Door de drukte op de markt duurde het wat langer tot de installatie begon. Hierdoor waren de panelen die wij hadden besteld niet meer voorhanden. MAAR(!) Dit werdt heel netjes opgelost met betere panelen zelfs voor de prijs die was afgesproken in de offerte. De installatie ging zeer snel. Nette monteurs die alles uitleggen wat ze aan het doen zijn. Van elektra tot de panelen zelf. Alles mooi weggewerkt waar nodig in huis. Meterkast nagekeken op mogelijke problemen die niet eens met de zonnepanelen te maken hebben, en opgelost! De nazorg ook zonder problemen. Ik had wat vragen over de app om de panelen te monitoren. Genoeg tijd om mijn vragen te stellen, snel reactie op mijn vragen in de email. Ik heb alweer een offerte aangevraagd voor de andere kant van mijn dak. Zoek niet verder! Jeroen.

Zeer ervaren en vakkundige monteurs

Vandaag zijn er bij mij zonnepalen geplaats De monteurs zijn zeer ervaren, vriendelijk en werken heel netjes Het geheel ziet er prima uit. Ik ben ook zeer tevreden over de tekst en uitleg die aan mij is gegeven

Zeer de moeite waard

Fijne mensen met kennis van zaken. Goed voorbereid en fijne communicatie over de voortgang van het project zonnepanelen.

Ondanks de drukke agenda die airco installateurs hebben wisten de heren van Piek Energie in een korte tijd een datum te communiceren voor montage. Vanaf het eerste telefoontje tot aan het laatste contact moment tevreden over de service. Zo hebben we in de laatste paar weken van de zomer goed gebruik kunnen maken van de airco. Bedankt heren!

Bedrijf en monteurs prima met een goede prijs/kwaliteitsverhouding

In Juni 2022 advies met een goed gesprek ontvangen, tevens offerte opgemaakt en duidelijke afspraken gemaakt. Wanneer ze langskomen voor het plaatsen van de zonnepanelen hebben we gebeld en dat duurde even voor de planning. Daar het zeer druk is en met het leveren van de materialen, het Enphase kastje voor de meterkast waren er niet, dus werd het ruim 3 maanden later dat de zonnepanelen en andere materialen geplaatst en afgewerkt konden worden (op Vrijdag 16 Sept 2022 is dit gedaan). Communicatie met monteurs was prima en geen problemen, we zijn tevreden en wens Piek Energie succes voor de verdere toekomst.

Minervum 7068 A

4817zk Breda

0762055232

Over Piek Energie

Wij zijn uw specialist op het gebied van energiebesparing en vakkundige installatie. Door het overweldigende aanbod is het soms lastig door de bomen het bos te zien. Wij informeren u daarom graag objectief en eerlijk over wat de meest verstandige keuze is voor uw specifieke situatie.