Fantastische monteurs

Vriendelijk, dienstverlenend, en kundig. Fijn bedrijf om zaken mee te doen

Super tevreden.

Alles was top van advies tot installatie

Geen service te veel

Bij PIEK staat de klant centraal. Niets te veel om het die klant naar de zin te maken. Die relatie is belangrijker dan regeltjes en protocollen.

Good servive, Fast installation

They installed heat pump and solar panels for my house. Sales team and customer service team were very responsive. There was an issue with heat pump manufacturing and had some delay in delivery and they need to reschedule their plannings. The service team was very fast and installed the panels and heat pump in 6 hrs.

Heel goed

Vriendelijke en goede service

-Knap staaltje werk!

Keurige installatie, overal aan gedacht, professioneel geheel, goede uitleg!

Snel en goed geholpen

De ken goed mee en uitstekend uitgevoerd. Nu nog afwachten f het energiezuinig is en of hij goed op warmte komt.

Vakkundige monteurs en goede service

Door problemen met de levering kon de warmtepomp niet in één dag worden geplaatst. Alle lof voor het harde werk van de monteurs. De volgende dag is de installatie volledig opgeleverd en de installatie werkt prima.

Prettig bedrijf met goed service

Zowel bij verkoop en plaatsing prettige en vakbekwame mensen. Ook telefonisch wordt je snel en duidelijk geholpen

Vriendelijke monteurs

Het voortraject van offerteaanvraag en schouwafspraak was rommelig. Anders waren het mogelijk 5 sterren geweest. Toch gekozen voor Piek energie. De installatie is goed verlopen en samen tot de best oplossingen gekomen. Netjes afgewerkt.

Prima geïnstalleerd en goed overlegd

Prima installatie en goede communicatie over wat wel en niet kan. Deskundig advies. Alles netje opgeruimd. We zijn tevreden

Heel goed

Duidelijk uitleg

Slecht en veel te veel berekend voor werk en bijna blanco offerte's.

Bij aanvang is alles mogelijk,maar als je betaald hebt is het een ramp. Er wordt gewoon niet meer gereageerd op klachten. Ik had een airco laten plaatsen en moest toen alles aangesloten was, ineens een nieuwe groepenkast hebben. Dit was vooraf niet gezegd, maar niet verzekerd, kans op kortsluiting en brandgevaar volgens de monteurs. Dus heb het maar laten doen. Afhandelingen die afgesproken zijn worden gewoon niet meer gedaan Heb volgens hun eigen monteurs teveel betaald en moest contact opnemen met de klantenservice, er was een fout met de rekening gemaakt over de vervanging van de groepenkast. De klantenservice vertelde dat alles klopte maar ze zouden het uitzoeken : Heb 1300€ betaald voor een aansluiting van 12 groepen maar ik bleek maar 6 groepen te hebben ipv 9 groepen( hun foutje). Mijn verwarmingsbuizen werden met een tiewrap bij elkaar gebonden anders paste de airco unit niet. Het afdakje boven de voordeur was ingezakt doordat een monteur er een uur ingezeten had, en lekte enorm van alle kanten. Ze hadden de verzegeling van de meterkast verbroken wat ze niet mochten en de energiemaatschappij moest de meterkast weer komen verzegelen. Ze hebben bij het plaatsen van de groepenkast een oud gedeelte laten zitten met grote gaten erin. Hier moesten ze een afdekkastje plaatsen plaatsen van een paar euro maar dat is nog steeds niet gedaan. Het is gewoon een nachtmerrie geworden. .

Piekfijn bedrijf met goede service

Prettig en kundig bedrijf Goede communicatie en service Zeker aan te bevelen!

Top installatie

Aardige gasten die nauwkeurig en deskundig te werk zijn gegaan met de installatie van een hybride systeem

Geweldig wat een topteam!

Supervriendelijk, kundig, oplossingsgericht, werken netjes, beleefd, nemen de tijd en hebben plezier in hun werk. Van harte aan te bevelen!

Flexibel, betrouwbaar en meedenkend

Prettig in de communicatie, flexibel met montage planning en uitvoering en uitermate meedenkend in voor ons de juiste keuze ( dankjewel Frans ), en uiteindelijk perfecte plaatsing ( dankjewel Jim )

Vakkundig en goede service

Snelle installatie en goede uitleg

Goede en vriendelijke monteurs

Goed advies van de vertegenwoordiger en goede montage.

Perfecte aansluiting en oplevering

In een dag aansluiten zonnepanelen en airco Keurig werkend opgeleverd

Supertevreden

Komen afspraken na. Werken netjes, ruimen op, zijn vriendelijk.

Boven verwachting

Jim en Nassim hebben keurig werk afgeleverd. Prima uitleg gegeven en de app geïnstalleerd. Ook alle rommel opgeruimd. Ze vroegen zelfs om de stofzuiger. Een dikke tien voor deze mannen!

Prima jongens

Gezellige gasten die monteurs, werken snel en ruimen alles nestjes op!!

Twee toppers

Super service

Ze werken goed en snel en mooie afgeleverd

Ze werken goed en snel en mooie afgeleverd

Minervum 7068 A

4817zk Breda

0762055232

Over Piek Energie

Wij zijn uw specialist op het gebied van energiebesparing en vakkundige installatie. Door het overweldigende aanbod is het soms lastig door de bomen het bos te zien. Wij informeren u daarom graag objectief en eerlijk over wat de meest verstandige keuze is voor uw specifieke situatie.