Wij hebben ervaren dat een beleeft gezellig team verhuizers ons heeft geholpen om van Voorschoten naar Emmen te verhuizen. Er is goed omgegaan met onze spullen. De communicatie over en weer was duidelijk. We zullen jullie zeker aanbevelen aan anderen.
Jesse en zijn team zijn beleefde en vriendelijke mensen, die hard werken en met plezier en interesse de werkzaamheden verrichten. Geen doos was te zwaar en geen object te ingewikkeld om te dragen. De zorgvuldigheid waarmee zij met onze huisraad omgingen was bepaald opvallend. En bovendien, ook niet onbelangrijk, zijn ze erg op elkaar ingespeeld en hebben onderling pret met elkaar, zonder dat dit ten koste gaat van hun tomeloze inzet. Kortom het hele verhuisproces ging van een leien dakje. Ook veel dank aan Ashley. Zij communiceert heel duidelijk en afspraak is afspraak. En at last but not least, het hele proces begon met Tinus, die feilloos de omvang van onze huisraad inschatte en duidelijk uitleg gaf over een en ander. Chapeau voor iedereen.
Ze werken netjes
Alles soepel en voorspoedig verlopen. Een zorgeloze verhuizing!
Men dringt aan op een snelle betaling van de rekening, dezelfde avond noch Heb ik ook gedaan. Niet verstandig, ik trof een beschadiging aan op het dressoir. Wordt afgedaan met dat het gemeld is en goed bevonden. Dat is echt onzin. Advies: controleer alles goed voordat je betaalt, anders heb je geen poot om op te staan
Zeer prettige verhuisservice. De intake met Ashley was geruststellend: vriendelijk, geduldig en duidelijke uitleg over het inpakken. Dat gaf meteen vertrouwen. Kundige verhuizers, vriendelijk, onderling fijne sfeer en samenwerking (dat maakt echt verschil!) en flexibel in het brengen en ophalen van de dozen. Alles ging soepel.
The move went smoothly, they were careful with my stuff. Everything was packed nicely and the furniture rebuild correctly at new place. Would recommend them.
We hadden tegenslag bij de verbouwing waardoor we op het laatste moment de verhuisdatum moesten verplaatsen. Daarnaast namen we op het laatste moment een grote kast mee. In beide gevallen was de reactie positief en toonde ze flexibiliteit.
Vanaf eerste contact een vertrouwd gevoel. Vriendelijk en no nonsense. Oude woning netjes leeggehaald en zelfs als service een grote kast naar overburen verplaatst. In Frankrijk stonden Tinus en Jesse om 09.00 uur voor de deur en na twee uur was de inboedel in ons nieuwe huis! Zoekt u een vertrouwde verhuizer voor binnen- of buitenland, dan niet twijfelen want dit bedrijf raden wij met vijf sterren aan! Nelleke en Leo Loijenga.
Mijn ervaren is heel prettig. Begrip voor de situatie. Behulpzaam. Netjes
Mijn verhuizing naar Frankrijk is door hen prima verzorgd. Het hele traject van offerte tot de aflevering liep op rolletjes. Voor de aflevering was een periode van 4 à 6 weken toegezegd maar het lukte om binnen 1 week na de overdracht mijn inboedel te brengen. In- en uitladen liep gesmeerd maar voorzichtig.
Alles werd keurig geregeld en verhuizing is soepel verlopen.
Kundig personeel en aardige verhuizers Alles ging snel en zorgvuldig naar mijn nieuwe huis
Niets was teveel voor de vakkundige medewerkers. Doordat mijn ouders op leeftijd zijn konden ze zelf niet veel doen. Door het verhuisteam werd alles netjes ingepakt en in het appartement op de juiste plaats neergezet. Ook een extra stop op het adres van hun kleinzoon was geen probleem voor verhuisservice Voorschoten. Ben je op zoek naar een verhuizer? dan raden wij hun zeker aan.
Positieve ervaring
Totaal ontzorgd
Prettig contact met Tinus en dochter. Fijne medewerkers en alles gebeurd zoals gepland. Top bedrijf zijn jullie.
Snel en vakkundig
Denken met je mee behulpzaam en flexibiliteit.
Precies op tijd aangekomen met 4 pers. 1 voor demontage en montage Verder zonder problemen .
Goed geregeld allemaal
Vriendelijke mensen. Snel en prima geregeld.
Er is goed te overleggen over de situatie en denken mee. Top bedrijf!
Zonder enige moeite en zonder problemen hebben ze ons verhuist van A naar B. Dit was de tweede keer en zou het zo weer de derde keer doen. Een verhuisbedrijf die voor iedereen een aanrader is.
no-nonsense mentaliteit korte lijntjes nette mannen
Dobbeweg 6
2254 AG Voorschoten
Wij VerhuisService Voorschoten zijn een klein familie bedrijf ontstaan in 2012. Wij doen alles wat met verhuizingen te maken heeft van het transport van een kast tot een verhuizing naar het buitenland of een verpakking overzee versturen. Wij hebben een hechte groep van zo'n 10 man op de werkvloer en een lieve dame op kantoor die de telefoon beantwoordt en u te woord staat. Wij beschikken over meerdere recente verhuiswagens, verhuislift en tevens beschikken wij ook over opslag mogelijkheden. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar onze website: www.verhuisservice-voorschoten.nl