Ik had een prettig eerste telefonisch contact. Ik wilde nog wel wat vergelijkend onderzoek doen, maar dat was geen probleem. Het huisbezoek was fijn omdat ik meteen al mijn vragen kon stellen en de situatie goed kon worden ingeschat. Niet veel later ontving ik de offerte, waar ik vlot mee in kon stemmen. Ik maakte ook gebruik van het lenen van verhuisdozen en die werden snel gebracht zodat ik de verhuizing goed kon voorbereiden. De verhuisdag zelf ging zeer zorgvuldig en vlot. Drie medewerkers hadden de meubels en dozen zo over. Uit voorzorg werden kleine beschadigingen die al op de meubels zaten meteen gemeld. Tussendoor was er tijd voor een grapje en een praatje. Wat een opluchting om niet zelf met de zware dingen te hoeven sjouwen! Ook van de hoeveelheid spullen en dozen was ik best geschrokken, een mens verzamelt wat in het leven! Zeer tevreden met de beslissing om dit uit te besteden. Al met al een positieve ervaring!
Goed samengewerkt. Verhuizing goed verlopen. Goed contact met mijn "hulptroepen" dwz mijn familie en vrienden.
Alles zeer goed geregeld.
Zeer positieve ervaring goede afspraken en hard werkende mensen.
Wij zijn ontzettend tevreden over Schlechter Transport en Verhuizing! Ze hebben ons fantastisch geholpen met onze verhuizing. Alles verliep vlot en professioneel: geen enkele schade aan onze spullen, de jongens waren netjes en heel vriendelijk. Bovendien hebben ze er samen met ons een leuke en ontspannen dag van gemaakt. Absoluut een aanrader!
goed geregeld, fijne verhuizers
De verhuizers waren met zijn vieren en waren beleefd en tevens snelle werkers. Door omstandigheden moest een verhuizer halverwege naar huis waardoor wij wat gingen meehelpen. Daar had ik begrip voor, maar het viel uiteraard wat tegen. Voor mij persoonlijk had ik liever gezien dat sommige grotere stukken wat beter werden ingepakt en dat het iets rustiger zou gaan. Verder had ik bij de opdracht vermeld dat de drie fietsen misschien op de dag van verhuizing twee zouden zijn, maar dat dat nog niet zeker was. Dat maakte niet uit werd me toen gezegd. Op de dag van verhuizing wisten de verhuizers niet van drie fietsen en stelden ze voor dat wij er twee zelf zouden vervoeren. Gezien de omstandigheden van hun collega zijn wij akkoord gegaan, maar het was wel een tegenvaller.
Een verhuisbedrijf dat al zijn afspraken nakomt en op tijd. Prettige medewerkers.
Het was een vlotte verhuizing met een kordaat en proactief team. Dachten goed mee waardoor we letterlijk ontzorgd zijn tijdens de grote verhuisdag. Heldere communicatie en ook tijd voor een grapje!
De verhuizing liep van a tot z voortreffelijk. Goede en duidelijke afspraken.
Vriendelijke mannen en goed mee te overleggen.
Jonge energieke ploeg die van aanpakken weet, met de nodige voorzichtigheid opereert en steeds overleg waar het nodig is. Aanrader!
Echt een dingetje verhuizen, zeker wanneer je ouder bent.
Zeer goede ervaring met de verhuizers. Snelle aanpak, netjes en vakkundig.
Alles is prima verlopen, mensen dachten mee en leverde een absolute top prestatie !
Aardige verhuizers alles gedaan volgens afspraak.
Na een vervelende ervaring met een ander verhuisbedrijf, dit maal voor Schlechter gekozen en blij toe! Ze hebben me echt ontzorgt. De verhuizers ( Theo en Sergio ) waren optijd en goed voorbereid. Na een ronde door het huis ivm plan van aanpak werden de mouwen opgestroopt. Alles is accuraat en gezellig verlopen! Zal 1.2.3. niet nogmaals verhuizen, maar mocht het zich toch onverhoopt voordoen zal ik weer voor Schlechter gaan. Nogmaals mijn dank!
Fijne jongens en werken met beleid en voorzichtigheid.
Op vrijdag 1 augustus zijn wij verhuisd met de hulp van Schlechter Transport en Verhuizingen. Alles werd vakkundig in en uitgeladen. Prima verhuisd voor een prima prijs. Jeroen heeft een goede inschatting gemaakt van de inboedel. Aanvankelijk waren we van plan een week later te verhuizen maar door omstandigheden dit een week vervroegd, gelukkig was dit mogelijk :) Ik wil in het bijzonder de verhuizers Finn, Sergio en Mike bedanken. Ik hielp een handje mee en kon zien dat het ervaren verhuizers zijn. Zorg voor een lekker drankje en versnapering dan is het klusje zo gepiept ;) Groetjes, Laurens
De jongens hebben hard gewerkt, ook met een bureau wat op een slaapkamer op de eerste etage moest, was zwaar de trap op maar ze hebben het gered. Het plastic dat ze gebruiken om de laden vast te zetten, is moeilijk te verwijderen, dan wordt er ook een stukje fineer verwijderd, dus het bureau heeft wat lichte plekken. Maar voor de rest ging het prima, één van der verhuizer heeft nog t.v. en computer aangesloten.
Zeer net team, was duidelijk in wat ze gingen doen en hebben dat perfect gedaan.
Goed geregeld.
Onlangs onze gehandicapte broer verhuisd van een woongroep naar een verpleeghuis. Hiervoor Schlechter ingeschakeld. Van begin tot eind hebben wij dit als zeer prettig en correct ervaren. A.d.h.v. foto's werd het volume en vervolgens het tarief bepaald. Ondanks dat het nogal moeilijk was om de agenda's met de instanties gelijk te krijgen heeft Schlechter zich voor ons in alle bochten gewrongen om tijdig de juiste bezetting te creëren, rekening houdende met de belangen in deze. Alle afspraken werden netjes nagekomen en de communicatie overall was zeer goed naast de operationele uitvoering door twee ervaren mannen. dat laatste was eveneens in één woord top! Daar het voor de familie en betrokkene een nogal emotioneel gebeuren betrof werd hier door de mannen tevens goed mee omgegaan. Chapeau!
Fijne verhuizers. Zeer tevreden.
We zijn zeer tevreden over de deskundigheid van beide verhuizers (ben de namen even kwijt). Helaas was er een ongelukje met beschadiging van onze kast. Dat is gekomen door een niet verwijderde sleutel, die met enig geweld tegen de naaste deur is geknald. Dit was redelijk hard want sleutel is verbogen en zelfs de scharnier aan de binnenkant van de kast is ontzet. Volgens mij (niet deskundig) was de intape niet voldoende. Van de schade is een foto gemaakt en er is aangegeven, dat er contact zou worden opgenomen over de afwikkeling. Helaas heeft dit tot op heden ontbroken, dat betreuren we, want deze kast is qua uitstraling en opberggemak altijd een mooie (nu minder) en functionele kast voor ons geweest. Ongelukjes gebeuren, maar hopen wel op een berichtje uwerzijds. Vriendelijk groetend, Frits en Henny Woltman
Radonstraat 6a
7031 GT Wehl