Ssnel afspraak met verschillende makelaars Daaruit een met gevoel gekozen en n8et teleurgesteld

voortreffelijk

ik ben vanaf de start van de verkoop tot en met de handtekening bij de notaris voortreffelijk begeleid. Dit gold voor mijn persoonlijke makelaar als ook de fotograaf en haar adviezen. Goed gedaan. Een dikke tien.

Het advies om deze makelaar in te schakelen bleek een schot in de roos!

Prima makelaar, die ons uitstekend geholpen heeft

Vriendelijk en betrokken!

Ook nog een tip gekregen, waardoor ik nu mijn huidige huis heb gekocht.

Geweldig, snelle service!

Al binnen een paar uur kreeg ik antwoord van diverse makelaars! Super goed geregeld!

Zeer tevreden!

• Beschrijf uw ervaring Nee

Aanrader de site verkoopmakelaarkosten.nl

Aanrader! 2019 ons huis verkocht via de site verkoopmakelaarkosten.nl door de gekozen makelaar uit Amstelveen. Een zeer positieve ervaring voor ons die we niet hadden verwacht. Aangezien dit zo’n fijne ervaring was, gaan we zeker de volgende keer dit weer via deze site doen. Een absolute aanrader. Ook ditmaal was het weer een erg fijne samenwerking. Hugo weet van aanpakken en kreeg het voor elkaar om het appartement binnen een week te verkopen. Erg leuk om te zien dat ze mee gaan met de tijd en gebruik maakt van de nieuwste technieken op het gebied internet. En een professionele manier van communiceren.

Goed initiatief en direct serieuze kandidaten.

De beslissing om een eigen huis te verkopen is geen eenvoudige. Om daarna vlot verder te kunnen is wel zo prettig. VerkoopmakelaarKosten.nl biedt een handige en snelle wijze om met verschillende makelaars in contact te komen. Hierdoor ben ik met makelaars in contact gekomen waar ik zelf niet aan gedacht zou hebben, maar die wel het verschil hebben gemaakt. Een goede en waardevolle service!

100 % naar wens

Via de site aangevraagd.2 makelaars hebben gereageerd waarvan wij er met 1 in zee gegaan ziin omdat die voor ons de beste voorwaarden had. Ons huis binnen 3 weken verkocht

Binnen een dag zat ik al aan tafel met een makelaar

Ik kreeg al snel diverse makelaars op de mail voor een offerte. Hierna was het een kwestie van kiezen. Ik ben prima geholpen!

zeer goed

zal ze altijd aanbevelen prima samenwerking gehad

Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf

Huis is snel en boven vraagprijs verkocht

De simpele betrouwbare wegwijzer in het bos van makelaars

Eenvoudiger kan het eigenlijk niet. Online inschrijven en kreeg snel vijf volledige adressen van makelaars. Met alle vijf een afspraak gemaakt en mijn wensen kenbaar gemaakt Allen waren op de afgesproken tijd goed voorbereid aanwezig en konden mij al direct breed informeren. Daarna redelijk snel een keuze kunnen maken en was het pand ook snel verkocht. Een aanrader die u tijd en irritatie zal besparen.

Het was fijn geholpen te worden een keuze te maken.

Ik wist niet wie goed was totdat ik verkoopmakelaarkosten.nl vond. Ik had net op verzenden gedrukt en wilde mijn tablet wegleggen toen mijn telefoon ging. Ik was helemaal overrompeld maar heb wel voor haar gekozen. Dank!

zeer accuraat

Ben blij met deze bemiddeling!

Door deze site uitgekomen op een hele goede makelaar!

Wij hadden info gevraagd via deze site . Er hebben zich toen makelaars gemeld en deze zijn komen kijken. Zo konden wij heel eenvoudig de voor ons beste makelaar uitkiezen. Gevolg huis binnen 1 dag verkocht.

uitstekende selectie makelaars

Via de website VerkoopmakelaarKosten.nl kregen wij snel een selectie van makelaars. Een drietal benaderd en uiteindelijk bij de makelaar uitgekomen die ons zeer deskundig en zonder franje heeft geholpen voor een zeer schappelijke prijs.

Goede site!

Kreeg goede respons via de site waardoor ik een weloverwogen keuze kon maken tussen lokale makelaars.

Makkelijke manier om een makelaar te kiezen

Via internet bleek dit een goede manier te zijn om verschillende makelaars met elkaar te vergelijken qua aanpak, prijs etc. Een echte aanrader.

Zeer goede ervaring met Verkoopmakelaarkosten.nl

Nadat ik een mail had gestuurd met mijn wensen kreeg ik via verkoopmakelaar mails van diverse Makelaars die voldeden aan mijn zoek opdracht,heel fijn dat je dan gelijk contact op kunt nemen zonder zelf alles uit te zoeken.Ik raad VerkoopmakelaarKosten.nl zeker aan als je een makelaar zoekt die bij jou past.

Via deze site aan een betrouwbare makelaar voor gesteld

Na hier info te hebben opgevraagd ,vrijblijvend benadert door onze makelaar, en door deze makelaar geholpen tegen een faire courtage Fantastisch begeleid in alle zaken welke bij de verkoop van ons huis noodzakelijk waren Makkelijker als zelf op zoek in de makelaars jungle

Galvanistraat 1

6716AE Ede

+31 318 668 333

Over VerkoopmakelaarKosten.nl

Wij helpen u een geschikte makelaar te vinden voor de verkoop van een woning. Op basis van uw voorkeuren maken wij een selectie van geschikte lokale makelaars. Vervolgens informeren deze makelaars u over prijzen en mogelijkheden, zodat u een goed beeld krijgt van de verschillen tussen makelaars. Het is vervolgens aan u om te bepalen welke makelaar het beste voorstel voor de verkoop van uw woning heeft.