m 2 makelaars zijn top

onze ervaring van m2 makelaars zijn zeer positief We kunnen het iedereen aan raden Mocht ik of iemand in onze omgeving willen verhuizen zal ik zeker zeggen dat m2 de beste zijn en nee heb geen aandelen dennis en monica

Fijne en duidelijke manier van vergelijken van verschillende makelaars met topresultaat!

Fijne en duidelijke manier van vergelijken van verschillende makelaars. De makelaar die ik vond via dit platform, bleek dan ook goed aan te sluiten bij mijn wensen.

Eerlijk, scherp, duidelijk to the point. Scherpe courtage.

goed platform

Op aanraden van mijn broer ben ik kosten gaan vergelijken bij makelaars. Tijdens het zoeken kwam ik op deze website. De eerste reactie kwam al binnen een paar minuten, de rest binnen een paar dagen. Wat mij alleen een beetje tegen viel was dat er erg weinig makelaars echt uit het eigen postcode gebied waren. Uiteindelijk maar 1. Een makelaar kwam zelfs van 30 km verderop(grote stad terwijl het huis in een klein dorp staat). Gekozen voor een makelaar uit een naburig stadje die naast een mooie prijs ook een goed gevoel gaf. Super geholpen!

Ze zitten er niet voor de winst maar voor de mens!

Hoekstra en van Eck makelaars zijn professioneel, klantvriendelijk, geven een goed advies en het zijn doorpakkers. Erg tevreden!

Prima site

4 makelaars uitgezocht via de site. Twee ervan vonden wij zeer positief. Met eentje verder gegaan. Zeer goede ervaring.

Alles is perfect gelopen.

Handig, effectief en effecient

3 aanbieders binnen enkele dagen. Alle 3 professionals. Wij kozen voor de verkoop van het ouderlijk huis van onze vader in Ridderkek een makelaar die in zijn wijk woont. Dichtbij. Vertrouwd. Gemotiveerd. Scheelde veel tijd in het zelfstandig zoeken en overwegen van met wie we in zee wilden gaan.

Mijn ervaring was ,een snelle afspraak met 4 makelaars prima verlopen twee makelaars hadden een goed bod heb gekozen voor driessen meer binding met wijchen.

Kern makelaars zijn professioneel, klantvriendelijk, geven een goed advies en het zijn doorpakkers. Erg tevreden.

Gemakkelijk

De keuze was snel gemaakt, vier makelaars gevonden, twee uitgenodigd en was tevreden met een.

Prima, snel en aansluitend bij onze wensen

Mijn ervaring is dat je snel en duidelijke info ontvangt mbt de makelaars die het beste aansluiten bij de wensen.

Lassoo makelaaars: waar menselijkheid ook nog nog telt.

Prima begeleiding door Mark Sloen! Goede uitleg over alles in werking gaat en wordt gesteld. Betrokken bij verkoop.

Ik heb er 4 over de vloer gehad zaten met taxatie dicht bij elkaar dus was moeilijk kiezen

Uit eindelijk heb ik voor kernmakelaar gekozen hier hoefde ik niks vooraf te betalen en had er een goede klik mee. Je weet het toch niet van te voren maar ik ben tevreden met de keus die ik gemaakt heb . Ze hebben me goed bij gestaan en geadviseerd

Heel kompetente goede hulp bij de verkoop. Tussen aanbod en verkoop lagen maar Enkeln weeken

Heel snelle en goede advies

Drie makelaars op bezoek gehad.

De makelaar die ik gekozen had vond ik het prettigs. Goed gesprek en goede uitleg Makelaar Meys, Voorburg

Prima contact

Prettig en goed contact met de makelaar

Prima ervaring!

Ik heb het prima ervaren!

Prima service als je makelaars wilt vergelijken

Omdat ik het huis van mijn ouders moest verkopen in een ander deel van het land, kun je makkelijk lokale makelaars vinden. Immers lokale makelaars kennen de lokale markt. Door verschillende makelaars te vergelijken heb ik de voor mij beste makelaar kunnen kiezen.

Zeer professionele/menselijke begeleiding bij de verkoop

Zie boven

snel de juiste keuze kunnen maken

ik kreeg een betrokken, hulpvaardige en kundige makelaar.

Direct contact met makelaars

Na de aanmelding kregen wij direct contact met verschillende makelaars. Ideaal als je niet weet waar je het moet zoeken.

Snelle reactie op mijn zoekvraag

Er volgde een snelle reactie op mijn zoekvraag met het aantal makelaars waar ik om vroeg. Opvallend echter wel dat er geen enkele lokale makelaar heeft gereageerd.

Goede keuzes

Er worden voldoende goede makelaars gepresenteerd die deze site

Snel en deskundig

snel en deskundig geholpen, zeker aan te raden !

Galvanistraat 1

6716AE Ede

+31 318 668 333

Over VerkoopmakelaarKosten.nl

Wij helpen u een geschikte makelaar te vinden voor de verkoop van een woning. Op basis van uw voorkeuren maken wij een selectie van geschikte lokale makelaars. Vervolgens informeren deze makelaars u over prijzen en mogelijkheden, zodat u een goed beeld krijgt van de verschillen tussen makelaars. Het is vervolgens aan u om te bepalen welke makelaar het beste voorstel voor de verkoop van uw woning heeft.