Door deze site vond ik een zeer goede makelaar tegen een mooi vast tarief!

Positieve ervaring. Gekregen waar ik naar zocht.

Snel en efficiënt bij de juiste makelaar uit gekomen

Snel en efficiënt bij de juiste makelaar uit gekomen

contact was goed

Begeleiding was prima.

De beste makelaar voor ons zat er in elk geval tussen.

Het aanbod aan makelaars is groot, maar degene waar je het beste gevoel bij hebt voor jou situatie is lastig te kiezen zonder hulp. De vier aangeboden makelaars waren allen relevant voor onze situatie, maar toch ook weer heel verschillend qua aanpak. De keuze was achteraf niet zo moeilijk meer en we hebben er zeker profijt van gehad.

vriendelijk en zeer goede service

perfecte terugkoppeling en zakelijk vergeleken met eerdere ervaringen 5 sterren.

Onze wensen, zijn goed behartigd VerkoopmakelaarKosten.nl

Keuzes gemaakt bij de selectie op de website.

makkelijk keuze maken

In het oerwoud van makelaars is het lastig een keuze te maken. Wij hebben aangegeven welke criteria voor ons belangrijk waren en op basis daarvan kwam er via verkoopmakelaarkosten.nl een selectie uitrollen. Dat was erg handig omdat de keuze zo beperkt werd dat het voor ons behapbaar werd.

Betrouwbare site

Blij dat ik bij deze site terechtkwam. Zijn door hen verschillende kleinere makelaars aan ons aangeboden. De kleinere makelaar heeft nog echt tijd voor je. Dus zeer tevreden over deze site.

Mijn topmakelaar zat in de selectie!

Deze website bood mij de mogelijkheid om snel een trefzeker lijstje te krijgen van voor mij geschikte makelaars in Zwolle, voor de verkoop van het huis van een familielid (ik woon zelf in Haarlem).

Snelle reactie en voldoende keus.

Ik was benieuwd hoe en wanneer ik iets zou zien. Ik kreeg 3 makelaars door en heb er 2 gekozen. Het geheel ging snel en makkelijk.

Zeer prettige ervaring met de makelaar. Professioneel

Goede en prettige communicatie. Professionele aanpak

Goede communicatie gecombineerd met vakmanschap

Deze makelaar communiceert goed. Doet wat ze zegt en zegt wat ze doet. Haar Vakmanschap heeft ons verder geholpen naar het resultaat.

SUPER!!!

Ik heb onze gegevens ingevuld en naar aanleiding daarvan 4 makelaars uitgenodigd. Mijn moeder heeft de beslissing gemaakt om met deze makelaar in zee te gaan en die heeft het perfect voor ons geregeld. Echt een zeer goed makelaar.

duidelijk overzicht met makelaars die bij jou wensen passen

Het heeft mij enorm geholpen met een keuze te maken voor de makelaar.

Super service voor een super lage prijs!

Vriendelijke makelaar die met je meedenkt. Door de vaste prijs geen gedoe over tarief onderhandeling. Binnen een week een afspraak over de foto’s en de technische keuring werd meteen op hetzelfde moment geregeld.

Overzichtelijk en geen fratsen

Het kiezen van een aantal makelaars voor taxatie en mogelijke verkoop was geen probleem en van de 5 gekozen hebben er drie gereageerd en waren dus ook uitgenodigd !

Prima service qua meedenken en regelen

Prima service qua service en regelen

Goede keuze kunnen maken tussen de aangeboden makelaars

Het was fijn om de makelaars te kunnen vergelijken en ze te spreken. Zo een goede keuze kunnen maken.

Strakke en begrijpelijke info

Strakke en begrijpelijke info

Via deze site ben ik door verschillende makelaars benaderd

Mijn ervaring was zeer positief en het effect was heel snel en vakkundig.

Het zoeken via verkoopmakelaars is duidelijk en prima verlopen

Mijn ervaring was prima

Goed en deskundig geholpen

Makelaar kwam met overzicht van koophuizen vanuit het verleden en van de huidige situatie. Hierdoor kregen wij een realistisch beeld van de verkoop mogelijkheden en konden wij in overleg met de makelaar een reële prijs vaststellen. Hierdoor was de verkoop in korte tijd geregeld.

Doet wat hij beloofd

Er werd gezegd dat mijn huis voor een prijs binnen 1 week verkocht zou zijn, en idd binnen een week was mijn huis verkocht voor de prijs die hij genoemd had.

Goede communicatie en snelle service.

Samenvatting van services makelaar Hoekstra en van Eck: - Goede bereikbaarheid en communicatie - Mooie brochure en Funda presentatie - Hulp bij versnelde keuring voor energielabel - Overzichtelijke digitale opslag gegevens. - Directe snelle communicatie na elke dag bezichtigingen. - Vlotte afhandeling - Complimenten voor makelaar en secretariaat. -

Goed inzicht in makelaarskantoren in omgeving van verkoop pand

Galvanistraat 1

6716AE Ede

+31 318 668 333

Over VerkoopmakelaarKosten.nl

Wij helpen u een geschikte makelaar te vinden voor de verkoop van een woning. Op basis van uw voorkeuren maken wij een selectie van geschikte lokale makelaars. Vervolgens informeren deze makelaars u over prijzen en mogelijkheden, zodat u een goed beeld krijgt van de verschillen tussen makelaars. Het is vervolgens aan u om te bepalen welke makelaar het beste voorstel voor de verkoop van uw woning heeft.