Niet weten hoe je beginnen moet!!

Ergens moet je beginnen, naar waar? Dus zoeken op het internet, zodoende kwam ik op jullie site uit. Die heeft mij goed geholpen, want zodoende ben ik bij een goede en fijne makelaar uitgekomen. Dus jullie site was voor mij zeer zeker heel belangrijk........dank!!

Er werden 2 goede makelaars doorgegeven.

Snelle reactie!

Je krijgt heel snel een overzicht van goede makelaars toegestuurd gekregen!

Bij deze gekozen makelaar ben je voor de verkoop van je huis in goede handen.

Dit is de derde keer dat we van de expertise van deze makelaar gebruik hebben gemaakt. We zijn heel tevreden! Zij hebben kennis van de markt en geven goede adviezen. Resultaat: het huis was zó verkocht!

Vriendelijke makelaar, denkt goed mee. Snelle verkoop. Alles goed geregeld.

snelle reacties gekregen van meerdere makelaars

Na mijn vraag voor de verkoop van mijn huis werd ik al snel gebeld door een drietal makelaars. Met alle drie een afspraak gemaakt en degene gekozen die mij het meeste aanstond.

Snelle reacties en neemt gelijk actie

Reacties was supersnel Bij uitblijven van reactie ander voorgestelde makelaar werd de vraag gelijk gesteld welke niet en daarvoor in de plaats snel een ander aangeboden

4 offertes en bezoek van 4 makelaars gehad.

Hierbij sprak ons de klik aan en dat deze makelaar landelijk opereerde een pre was

Goede tool bij het vinden van een lokale makelaar

Goede tool bij het vinden van een lokale makelaar. Via "VerkoopmakelaarKosten.nl" zijn we bij de gekozen makelaar in Enschede terecht gekomen. De makelaar bood een geweldige service, was zeer kundig en dat voor een uiterst scherp tarief.

Een snelle service.

Vrij snel nadat ik jullie site had ingevuld, kreeg ik positieve reacties van 2 makelaars, waarbij de keuze is gevallen op deze makelaardij. een uitstekende keus met een meer dan positief resulaat.

Zoals beschreven kreeg ik bezoek van 4 makelaars. Ik heb hen de woning laten zien, waarna we een gesprek aangingen betreffende de aanpak. Hierbij was ik in de gelegenheid te ervaren met wie ik de beste 'klik' had. Heel fijn

Snelle service en een goed advies, door te vergelijken bespaar je kosten.

We hebben hier een goede ervaring mee, er zijn verschillende makelaars geweest. Meteen voel je de klik tussen jou en de makelaar die jou huis gaat verkopen.

Goede dienstverlening

Goede ervaring. Direct een rijtje makelaars. Gelijk een paar afspraken gemaakt. De eerste die kwam voelde gelijk goed en daar eindigde de zoektocht gelijk. Verkopen ging heel goed.

Probleemloos

zeer vriendelijk en ter zake deskundig, bovendien, zeer vriendelijke en prettig in de communicatie

Voor herhaling vatbaar.

Een volgende keer nodig ik ze zeker weer uit.

duidelijk uitleg en een goed overzicht

Prima informatie en hulp en info waar je wat mee kunt

Prima informatie en hulp en info waar je wat mee kunt

Handig!

Je geeft je op en 3 makelaars krijgen de kans, je volgt je gevoel, en wie zich het beste heeft voor bereid, dit hielp ons de hele reis!

Goed verder geholpen

Op mijn verzoek om contact met makelaars reageerden er drie. Daarmee heb ik afgesproken. Drie verschillende werkwijzen, waarvan ik daardoor een afgewogen keuze kon maken die het beste bij mij persoonlijk paste. Daarom vind ik mij goed verder geholpen in het proces van de verkoop van mijn appartement.

goeie selectie gemaakt!

Ik kreeg een aanbeveling over/van drie makelaars, de eerste die mij belde was gelijk een schot in de roos, omdat ze onmiddellijk heel erg aan het meedenken waren met me. Prima geselecteerd door jullie! Ik heb een prettig verkooptraject beleefd, en een erg goede deal gemaakt.

Door deze site vond ik een zeer goede makelaar tegen een mooi vast tarief!

Positieve ervaring. Gekregen waar ik naar zocht.

Snel en efficiënt bij de juiste makelaar uit gekomen

Snel en efficiënt bij de juiste makelaar uit gekomen

contact was goed

Begeleiding was prima.

De beste makelaar voor ons zat er in elk geval tussen.

Het aanbod aan makelaars is groot, maar degene waar je het beste gevoel bij hebt voor jou situatie is lastig te kiezen zonder hulp. De vier aangeboden makelaars waren allen relevant voor onze situatie, maar toch ook weer heel verschillend qua aanpak. De keuze was achteraf niet zo moeilijk meer en we hebben er zeker profijt van gehad.

vriendelijk en zeer goede service

perfecte terugkoppeling en zakelijk vergeleken met eerdere ervaringen 5 sterren.

Galvanistraat 1

6716AE Ede

+31 318 668 333

Over VerkoopmakelaarKosten.nl

Wij helpen u een geschikte makelaar te vinden voor de verkoop van een woning. Op basis van uw voorkeuren maken wij een selectie van geschikte lokale makelaars. Vervolgens informeren deze makelaars u over prijzen en mogelijkheden, zodat u een goed beeld krijgt van de verschillen tussen makelaars. Het is vervolgens aan u om te bepalen welke makelaar het beste voorstel voor de verkoop van uw woning heeft.