Filters

7

Snel gepiept

De verhuizing is bijna volledig uit handen genomen. De verhuizers hebben keihard gewerkt. Minpunt is dat ik heb betaald voor (de)montering en de verhuizers gaven aan dat de kast niet zou passen in het nieuwe huis. Maar achteraf is het door onszelf wel gelukt.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 23-11-2022
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Zoekmachine
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Misschien
7

Prettige samenwerking

Het opslaan van verhuisgoederen in opslag is ideaal met name voor het maken van een fotoshoot. Alles is prettige en snel verlopen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers N.v.t.
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs N.v.t.
  • Datum uitgevoerde diensten 15-11-2022
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Advertentie
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Opslag, In- uitpakservice
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) N.v.t.
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
8

duidelijke en deskundige benadering van de klant in offertetraject en bij de uitvoering.

Keuze wordt waar nodig aan klant gelaten. Vriendelijk en deskundig personeel.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers N.v.t.
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers N.v.t.
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 17-11-22
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Zoekmachine
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Misschien
10

Vlot vriendelijk en netjes en hulpvaardig

Vlot vriendelijk vakkundig netjes en hulpvaardig

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 1 november
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Vaker klant geweest
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Eerdere ervaring
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, Handymanservice, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Misschien
10

op tijd en snel gewerkt zeer beleefd

idem als bovenstaande

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 01-11-2022
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Vaker klant geweest
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Eerdere ervaring
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Opslag, De- en montage meubelstukken
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Opslag
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Misschien
8

Hard werken, fantastisch, ontzorgen, gezellig

Tweede keer in 15 jaar met dit bedrijf. Alles netjes geregeld. Top verhuizers. Denken mee.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten N.v.t.
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Vaker klant geweest
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Eerdere ervaring
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Nee
10

Erg snelle en hulpvaardige mensen; soepele verhuizing

Ik ben blij verrast door de flexibiliteit en vakkundigheid van de verhuizers: ik kon ruim van te voren de dozen geleverd krijgen, zodat ik genoeg tijd had om in te pakken, op de verhuisdag zelf waren ze snel en efficiënt, en erg vriendelijk en hulpvaardig. Ik hoefde eigenlijk alleen maar aanwezig te zijn en bij aankomst aan te geven waar alles naar toe moest. Ik moet zeggen dat de verhuizing zelf eigenlijk het minst stressvolle gedeelte van het proces was, de voorbereidingen waren lastiger.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 12-10-2022
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
9

Geweldige service, prettige mensen, harde werkers!

Alles liep op rolletjes: de ene dag laden, en de andere dag lossen. Hele prettige mensen en erg harde werkers. Ik kreeg wel de indruk dat de planning iets te weinig menskracht had ingepland. Maar dat werd op de dag zelf goed opgelost.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies N.v.t.
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 14 en 15 september 2022
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Zoekmachine
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
7

Fijne hulpen! Alles keurig op de plaats gezet!!

Goed gewerkt. Heel tevreden. Alles keurig geplaatst.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs N.v.t.
  • Datum uitgevoerde diensten 14 september 2022
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
8

Goede verhuiservaring. Alles werd volgens afspraak uitgevoerd

Snelle en vakkundige verhuizing inclusief volledige inpak. Kleine glasschade werd naar behoren opgelost.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 8 september 2022
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Vaker klant geweest
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Eerdere ervaring
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
9

Vriendelijk en meedenkend

Vriendelijke verhuizers. Ze zijn proactief en denken mee in oplossingen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 7-09-2022
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Website
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) N.v.t.
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

We hadden een hele soepele verhuizing!

Onze ervaring met de verhuizers was heel positief. Er werd zorgzaam met alles om gegaan en er was altijd bij onduidelijkheden overleg. Daardoor verliep alles ontspannen. Onze verhuizing is dus naar alle tevredenheid verlopen!

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening N.v.t.
  • Deskundig advies N.v.t.
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers N.v.t.
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 1 en 2 september
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Zoekmachine
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) N.v.t.
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? N.v.t.
8

Prima

Goede service

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers N.v.t.
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 24 augustus
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Website
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? N.v.t.
8

Mijn ervaring is positief

Mijn indruk is dat voorbereiding en uitvoering onderling soms stroef verliepen. Tegenvaller als het inzetten van een ladderlift is loyaal opgelost. Gaat een taxateur wel eens zelf onderzoeken hoe de omstandigheden zijn op het los-adres ? Ontvang dit bericht met dank aan het uitvoerend personeel. Kpi.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 19.08.2022
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Website
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) N.v.t.
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? N.v.t.
8

Vriendelijke Jongens die van doorpakken weten

Hele aardige jongens, die alles goed en netjes hebben opgehaald en afgeleverd. masters in Tetris en Jenga

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 4-08-2022
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Zoekmachine
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) N.v.t.
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Misschien
10

Super prettige verhuizing

Van A tot Z top. Prettig contact bij intake. Heldere offerte en hele fijne verhuisdag. Aanrader!

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 22-7-2022
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Website
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? N.v.t.
10

100 % super

Het ontzorgt. Snel, deskundig, Alles heel gebleven. En.... heel gezellig met de mannen. Vraagje: Hoe zit het eigenlijk met Arbo in de verhuisbranche? Met vriendelijke groet, Jan en Marjolijn

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 21-06-2022
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Website
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? N.v.t.
10

Goede en fijne verhuisbedrijf

Vanaf het eerste contact goed en duidelijke informatie. Het verhuisteam was vriendelijk en er wordt netjes met je spullen om gegaan. En alles wordt netjes op de bestemde plaatsen gezet.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers N.v.t.
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 10-06-2022
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Website
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Misschien
10

Fijne, rustige en professionele mensen. Zowel op kantoor als in het veld.

Bij het eerste contact direct duidelijke informatie per telefoon. Alle afspraken werden punctueel nagekomen. Ze waren iets vergeten bij het afleveren van de dozen en dat is dezelfde middag al nagebracht. Op de dag van de verhuizing zelf: het 3-man sterke team was klokslag op tijd! Prettig en persoonlijk contact met (én tussen) alledrie! Onze verhuizing was maar heel simpel dus de klus was binnen een paar uur geklaard: rustig tempo, aandacht voor onze ouderen en een flinke dosis humor!

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 01/06/2022
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Vaker klant geweest
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Eerdere ervaring
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) N.v.t.
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? N.v.t.
10

Uitstekend!

Snel en adequaat alles afgehandeld!

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 23 mei 2022
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Vaker klant geweest
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Eerdere ervaring
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, Handymanservice
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, Handymanservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
8

Uitstekende service

Beleefd. Gemakkelijk in de omgang. Zorgvuldig. Afspraak stipt nagekomen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 27 mei 2022
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Advertentie
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) N.v.t.
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Misschien
8

Prima!

Sterke en vriendelijke verhuizers.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 24 mei 2022
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Zoekmachine
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Misschien
10

Klantvriendelijk, behulpzaam en afspraak=afspraak

Vanaf eerste moment prettig contact. Bij vragen zeer behulpzaam en klantvriendelijk. Zeer accuraat en precies.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 17 mei 2022
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Anders
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

super, het was echt ontzorging

Het kennismakingsgesprek met Robert van 't Net was erg vriendelijk maar vooral duidelijk ook met uitleg. Net voor verhuizing datum doorgegeven aan team wat er gelijk mee aan de slag ging. Op verhuisdatum zelf kwamen 4 verhuizers, wij hadden gedeeltelijk inpakservice, die voortvarend aan de slag gingen. Wat een toppers. Dag daarop kwam auto met weer 4 verhuizers en stond binnen kortste keren alles op zijn plek. Geweldig team gehad. Jongens chapeau.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 25 april 2022
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, In- uitpakservice
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
6

Goede verkoper en offerte, maar mopperende verhuizers

De kennismaking met de verkoper tijdens het opstellen van de offerte was erg aangenaam. Ik kreeg een goede indruk van de mogelijkheden en tevens een goede offerte. Echter gaven de verhuizers op de verhuisdag zelf mij vanaf binnenkomst al een vervelend gevoel, doordat er gelijk gemopperd en een telefoontje naar de baas gepleegd werd. Blijkbaar waren zij niet goed op de hoogte van wat er verhuist moest worden. Laat dit zeker niet zo opvallend merken/horen als degene die gaat verhuizen en al stres heeft erbij staat!! De spullen zijn uiteindelijk wel allemaal netjes verhuist.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 22-04-2022
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Vaker klant geweest
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Eerdere ervaring
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Handymanservice
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Handymanservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Misschien

Over Erkende Verhuizers

Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen. Alle Erkende Verhuizers zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers en voldoen aan meerdere eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop worden de bedrijven getoetst door een onafhankelijke instelling. Bovendien zijn Erkende Verhuizers opgeleid om discreet en zorgvuldig met bezittingen om te gaan.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd