Heel goede site

Een positieve ervaring met VerkoopmakelaarOffertes.nl

Dankzij deze website zijn wij goed op weg geholpen

Zonder enige ervaring en niet wetende welke van de vele makelaars in Schagen wij zouden moeten kiezen, heeft de aanvraag bij VerkoopmakelaarOffertes.nl ons 3 makelaars voorgesteld, waarvan wij er 2 hebben uitgenodigd en waarvan wij met één zijn doorgegaan welke ons uitstekend heeft begeleid en bijgestaan bij de verkoop van onze woning.

Prima geregeld

Ik ben zeer tevreden over het advies en de uiteindelijke keuze voor mijn makelaar

Geweldige ervaring

Mijn ervaring was erg positief in een woord Top

Prima geregeld....

Prima geregeld, ik kreeg 3 makelaars geadviseerd. Helaas heeft één makelaar niet gereageerd, van de twee overgebleven makelaars paste eentje het beste bij ons.

Goed en vlot mij geholpen, op basis van mijn criteria, de juiste makelaar gevonden!!

Goed en vlot mij geholpen, op basis van mijn criteria, de juiste makelaar te vinden.

Aanlevering van een klein aantal verschillende makelaars.

Doordat de aanlevering uit een klein, maar verschillend soort makelaars bestond, wordt de gebruiker van de site goed begeleid. Hij/zij kan dan gemakkelijk een keuze maken, zonder in een "woud" van makelaarsbedrijven verstrikt te raken. Heel prettig dus om een een keuze te maken.

Goed advies, fijne begeleiding, goed op de hoogte gehouden, fijn contact

Contact met makelaar verloopt aangenaam. We worden goed op de hoogte gehouden. Hele proces is mede door de begeleiding van onze makelaar op een prettige manier verlopen.

Goed keuze platform

Niet tevreden met een eerdere makelaar hielp het ons om in contact te komen met een makelaar waar we meer vertrouwen in hadden. Heeft ons dus prima geholpen

Prima ervaring

Nadat ik aangeklikt had dat ik offertes wilde van makelaars, kreeg ik zeer snel reacties van diverse makelaars. Kon dus makkelijk een keuze maken.

Top makelaar

Denkt met je mee, communiceert goed en correct en ontzorgt.

Super snelle reactie van makelaars

Door via jullie platform een makelaar te vinden was erg fijn! Makelaars reageerden direct en zo konden de volgende stappen ook gezet worden.

Als je een goede makelaar wilt vinden, en geld wil besparen, dan is dit de plek om te beginnen.

Nooit geweten dat er zo'n verschil tussen makelaars is. In prijs en kwaliteit. Blij dat ik hier ooit ben begonnen.

Hele handige tool

Ik vind het fijn dat ik verschillende aanbiedingen van makelaars kreeg, die bij mijn profiel pasten.

Deze dienst is een prima werkende manier om een geschikte makelaar te vinden

Snel na mijn aanvraag kreeg aanbiedingen van drie makelaars bij mij in de buurt. Met behulp van de meegeleverde informatie heb ik er hier een van gekozen die uiteindelijk met succes mijn huis verkocht.

Vertrouwd en duidelijk!

De makelaar kwam direct duidelijk en vertrouwd over. Ook de bereikbaarheid voor vragen was uitstekend. Geen overschatte verwachtingen maar realistisch. Vriendelijkheid ook prima.

Zo goed geholpen, van begin tot het eind regelmatig contact gehad. Alles werd van te voren besproken en uitgelegd. Als ik weer een huis zou moeten verkopen zou ik zeker weer naar Dupree gaan. Super

Snel, makkelijk en efficiënt

Via deze weg hebben wij op een snelle manier diverse offertes gekregen van makelaars in de buurt en uiteindelijk een goede makelaar gevonden voor een scherpe prijs. Aanrader!

Goede keuze uit de door U aanbevolen makelaars kunnen maken.

Ik heb met drie van de door U aangeboden makelaars contact gezocht en ben met Alpina in zee gegaan, tot volle tevredenheid.

Kundige makelaars

Wij hadden twee makelaars,beide erg vriendelijk en kwamen ook heel integer en Enthousiast over. Je kan er maar één kiezen en dat was Stap makelaars.Hebben wel de andere makelaar bedankt voor haar inzet,was ook heel vriendelijk.

Fijne website voor het vinden van een goede makelaar

Fijne makelaar gevonden via Verkoopmakelaaroffertes.nl. Zelf was ik daar nooit bij uitgekomen. Wij zijn zeer goed geholpen, dankjewel!

Goede makelaars vanuit de zoekopdracht

Vanuit mijn zoekopdracht had ik snel reacties van verschillende enthousiaste makelaars die een goede inzicht in de markt en het soort kopers voor ons huis hadden.

Na 20 seconden had ik al de eerste makelaar aan de lijn. Daarna volgden er nog 3. Ik werd daar even door overvallen. Moest even bedenken dat ik niet direct ja hoefde te zeggen. Ik heb de mensen die belden om informatie gevraagd en op grond daarvan mijn keus gemaakt.

Goed , snelle reacties, aanbevelend

Zeer goed makelaars kantoor . Snelle reacties op verkoper / koper (s) Prachtige presentatie via mooie foto’s van ons appartement ! Zeer goed en aangenaam contact met in deze 1 van de 4 makelaars .

Helemaal top

Helemaal top.

Galvanistraat 1

6716 AE Ede

+31 318 668 333

Over VerkoopmakelaarOffertes.nl

Wij helpen woningeigenaren een geschikte makelaar te vinden voor de verkoop van een woning. Eerst matchen wij uw voorkeuren met de meest geschikte makelaars in uw gebied. Vervolgens informeren de makelaars u over de verkoopwaarde van uw woning, de beste verkoopstrategie en de bijbehorende makelaarstarieven. Vervolgens kunt u zelf bepalen welke makelaar het beste aanbod heeft.