Een onvergetelijke groepsreis door het magische Finland, vol bijzondere avonturen, veel gezelligheid en een adembenemende natuur met als bonus fantastisch weer.
Was een geweldige reis
Voor het eerst deelgenoten aan een groepsreis. De reis naar Fins Lapland was een groot succes, leuke groep, fantastische leiding en chauffeur. Hotels en de overnachtingen op de 3 Ferry's waren uitstekend. De activiteiten werden afgewisseld met bezoeken aan steden en musea tot actieve activiteiten op de sneeuwscooter en de ijsbreker met ice floating en het wandelen met sneeuwschoenen.
Wat een mooie vakantie naar de poolcirkel in Finland. Alles goed verzorgd en een prachtige reis.
zoals altijd met veenstra reizen word veel georganiseerd en altijd gezellig mede dankzij de begeleidster Als er wat is je kunt altijd op iemand terug vallen. Hoop nog vele jaren met veenstra reizen op vakantie te gaan.
We hebben nu 3 reizen met Veenstra geweest. Goede accomodaties, leuke bezienswaardigheden en uitstekende Chauffeur en begeleiding.
Onze eerste kennismaking met Veenstra Reizen naar Fins Lapland is zeer goed bevallen. Alles prima geregeld, hele goede touringcar-chauffeur en goede reisleidster. Heel bijzondere activiteiten die goed geregeld waren. Daarbij speelde het mooie weer ook zeker mee. Best befollen. Net de lêste kear west. Tige tank.
Zeer ontspannen reis, ondanks de vele bus kilometers. Bepaalde zaken toch nog een opmerking Museum in Rovaniemi meer tijd voor nemen. Santa Claus dorp 3 uur verblijf terug brengen naar ca 1,5 uur Voor mij was het veel te commercieel en duur. Van de trip op de ijsbreker hebben wij bijzonder genoten. Steden rondleidingen met Nederlands sprekende mensen was zeer prettig. De rondleidster (Vlaamse) in Stockholm was zeer professioneel en vol humor. De keuze voor de tussenstops waren prima en goed gekozen.
Prachtige reis naar Fins Lapland gemaakt. De bus was boven verwachting comfortabel. De chauffeur Rene in één woord geweldig. Je voelde je veilig en merkte dat hij ervaring had met deze reizen, hij wist veel te vertellen onderweg en handige tips te geven. Ook reisleidster Henriette was super, zeer attent en zorgzaam, altijd vrolijk en sportief! Ik overweeg in de zomer mee te gaan met Veenstra naar de Provence Frankrijk en hoop stiekem dat dit weer met dit fantastische duo zal zijn. Kortom, Veenstra busreizen is een dikke 10!
Een leuk team als begeleiding. Deskundig en ervaren.
Goede begeleiding in bus van reisleider alles goed georganiseerd
Aardige en behulpzame chauffeur en gids. Fijne bus.
Wij hebben de trip zeer goed ervaren. De bus Chauffeur was erg goed en vriendelijk. Daarbuiten hadden wij een mooie gouden bus waar de gasten fijn konden Zitten.
Afgelopen weekend hebben we met de skatevereniging een geweldige busreis gemaakt naar het binnenskatepark in Aurich met maar liefst 70 skaters! De sfeer in de bus was top, iedereen stond te popelen om te skaten. Pieter, onze buschauffeur, was absoluut een topper: vriendelijk, professioneel en zorgde ervoor dat de rit vlot en veilig verliep. Het park zelf was fantastisch, maar de reis met zo’n enthousiaste groep en een geweldige chauffeur maakte het helemaal onvergetelijk. Zeker voor herhaling vatbaar!
Ik heb de reis Wintersprookje 2026 gemaakt naar Noorwegen. Mijn eerste groepsreis en ik vond dat spannend en was erg nerveus. Maar dat was nergens voor nodig: het was een superleuke groep mensen. Chauffeur René en reisleidster Patricia waren een goede combi en alles was top geregeld en georganiseerd. Ik vond het een super ervaring. Wat een fantastische reis en wat hebben we veel gezien en meegemaakt. Het zijn hele fijne herinneringen en ik ben daar heel dankbaar voor. Ik wil Veenstra nog bellen voor een gids want ik wil graag een wandelreis maken. En misschien nog wel eens een soortgelijke reis als Wintersprookje. Ik ben verliefd geworden op Noorwegen en wil daar absoluut vaker naar toe.
Een uiterst vriendelijke chauffeur bracht ons naar Bremen. Daar aangekomen konden we na de “lunch” (een complete warme maaltijd) de stad gaan bekijken. De stad Bremen is beslist de moeite waard met haar vele mooie, oude gebouwen. Daarna vervolgden we de reis naar de Mercedesfabrieken. Eerst kregen we een korte uitleg, ondersteund door filmbeelden. Aansluitend een rondrit over het immens grote terrein en daarna gingen we naar de fabriek waar de auto’s in elkaar worden gezet. Van bovenaf konden we volgen hoe op een lopende band losse onderdelen uiteindelijk een complete auto vormden. Daar komen nog best wat mensenhanden aan te pas, ook al is er veel geautomatiseerd. Wij vonden het een interessant bezoek. Voor de autoliefhebber beslist de moeite waard. De chauffeur bracht ons daarna weer naar de verschillende opstappunten.
Een mooi reisje en een goede en fijne chauffeur
Het valt of staat altijd met het weer uiteraard, maar buiten dat was de ervaring groots. Geweldige chauffeur, we hebben ons geen moment onveilig gevoeld, ondanks de af en toe gladde wegen. Kortom een geweldige week!
Mooie en goedverzorgde reis met prima chauffeur. Hoop op een volgende fabrieksreis o.i.d.
Leuke dag gehad met een ervaren chauffeur.
in een korte tijd veel gezien en gedaan plus een leuke groep waar ik makkelijk contacten mee had.
Ik heb mijn vakantie met veenstra als zeer prettig ervaren.ik kan er met veel plezier op terug kijken.
Mooie reis en prima georganiseerd
De chauffeur was vriendelijk en altijd op tijd. Tevens was zij erg behulpzaam. Wij hebben erg genoten van onze trip.
Reis naar Mercedes fabriek in Bremen. Een hele oude bus, reiscomfort super slecht. Had gevraagd om extra beenruimte i.v.m. letsel been. Vervolgens waren er 2 reisgenoten die veel te laat terug kwamen en wij daardoor later bij de Mercedes fabriek aankwamen en de tour niet volledig kon zijn. Jammer dat voorafgaand niet wordt gecommuniceerd dat de reis niet in een comfortabele bus zal zijn. Teleurgesteld en niet weer met Veenstra reizen.
Beste Aaltje, Hartelijk dank voor uw eerlijke feedback. Ons motto is "Samen op weg naar onvergetelijke herinneringen", maar we balen er enorm van dat deze reis voor u om de verkeerde redenen onvergetelijk was. Dit is niet de ervaring die wij willen meegeven. Het spijt ons oprecht dat het verzoek om extra beenruimte vanwege uw letsel niet goed is opgepakt. Bij een lange rit naar Bremen is comfort essentieel, en dat hebben we hier laten liggen. Ook de vertraging door medereizigers was een lastige situatie. Hoewel we niemand graag laten staan ("samen uit, samen thuis"), begrijpen we volledig dat dit ten koste ging van uw tour in de fabriek. Dat had anders gemoeten. Zoals telefonisch besproken hebben we inmiddels persoonlijk contact gehad om onze excuses aan te bieden en een passende oplossing te vinden in de vorm van een waardebon. We hopen dat dit een eerste stap is in het herstellen van uw vertrouwen in Veenstra Reizen. Nogmaals excuses voor het ongemak en we hopen u toch in de toekomst alsnog een zorgeloze reiservaring te mogen bieden. Met vriendelijke groet, Team Veenstra Reizen
Einsteinstraat 7
9285 WN Buitenpost
Veenstra Reizen is een touroperator met een eigen reisbureau gespecialiseerd in busreizen binnen Europa. Als touroperator organiseren wij diverse dagtochten, luxe busreizen, schoolreizen, excursie & themareizen, vliegreizen en personeelsreizen. Zowel voor reizigers die individueel op pad willen als voor groepen die een reis op maat wensen. Veenstra Reizen is sinds 1928 touroperator en al bijna een eeuw de partner voor al uw busreizen.