Laden reviews...
124 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken vooral de stipte afhandeling, vriendelijke chauffeurs en goed georganiseerde reizen. Duidelijke communicatie en veiligheid worden vaak genoemd. De ervaringen blijven overwegend positief.
De reis is geheel in eigen beheer georganiseerd. In ons geval was Veenstra dus alleen de vervoerder. Ik heb 5 sterren gegeven, ondanks dat de bus ons in de steek liet onderweg naar Zweden. Hoewel de chauffeur (vanzelfsprekend) in de stress was, heeft dit geen invloed gehad op onze jeugd (pubers) en begeleiding. Er is direct een andere bus vanuit Nederland vertrokken en ondertussen is geprobeerd het probleem ter plekke te fiksen. Dat laatste is niet gelukt, waardoor wij met een vertraging van 6(!) uur verder konden. Complimenten aan Veenstra, maar vooral voor Pieter, onze chauffeur.
Schoolreis
30 June 2026
Jan
Makkinga
We hebben een geweldige dag gehad. Een chauffeur die ons onderweg heel veel vertelde. Die ook nog eens heel vriendelijk en behulpzaam was. In Appelscha genoten we van een geweldige lunch, tevens heel vriendelijke personeel. Daarna door naar de Advocatenboerderij van Agnes, waar wederom werd genoten van heerlijk gebak en een hele mooie en interessante presentatie van Agnes. Na afloop konden onze gasten in het winkeltje nog heerlijke advocaat kopen waar gretig gebruik van werd gemaakt. Al met al een TOP dag voor onze Zonnebloem gasten. Na afloop heel veel complimenten van onze gasten.
29 June 2026
Sieta
Leeuwarden
We zijn een dagje weg geweest met een groep. De bus stond ruim op tijd klaar. De chauffeur was aardig en behulpzaam. Voor de laatkomers zette hij de bus nog even aan de kant. We waren op tijd op bestemming. Toen we terug wilden stond de bus weer op de afgesproken tijd klaar. Veilig en vertrouwd heeft hij ons teruggebracht naar het vertrekpunt. Het was allemaal naar wens. Veel dank!
24 June 2026
Lysbeth
Leeuwarden
Wij hebben gebruik gemaakt van Veenstra Reizen groepsreizen voor onze leden van de personeelsvereniging. Wij zijn zeer tevreden, goeie communicatie, alles wordt voor je geregeld. Zodat wij een geweldig dag konden beleven. Echt een aanrader.
17 June 2026
PV4ALL
Veendam
De chauffeurs waren zeer vriendelijk en konden goed rijden het contact met hun was ook erg goed
Busverhuur
16 June 2026
Inge
Emmen
Goed georganiseerd. Meedenkende chauffeurs, Tjerk en Tineke, die zeer attent en vriendelijk zijn. Alles was goed geregeld. De "slow-trap" was een uitkomst en heeft veel mensen op een makkelijke manier de bus in geholpen. De sfeer was goed en relaxed. Alles verliep soepel. En alles keurig op schema. Op naar het volgende georganiseerde reisje.
5 June 2026
A. Pouw
Franeker
Al onze senioren hebben jullie een mooie dag bezorgd! Waarvoor onze dank. Seniorenvereniging UMCG
4 June 2026
ger westra
Groningen
Onze ervaring tijdens een uitje vanuit Alkmaar naar Artis, is ons zeer goed bevallen. De touringcar was op tijd gearriveerd en de chauffeur begeleide onze bewoners met deskundigheid de touringcar in. De rit naar Artis en terug naar Almaar is heel rustig verlopen. De chauffeur nam in alle situaties de tijd om ons veilig te brengen en te halen. Dit is zeker een maatschappij die wij aanraden en zelf weer gaan vragen voor een uitje
3 June 2026
Branda
Alkmaar
Prachtige bus, Duidelijke afspraken en een uitstekende chauffeur
1 June 2026
piet
kapenga
Alles was goed geregeld. Prima op tijd. Precies conform afspraken. Vriendelijke en behulpzame buschauffeur.
21 May 2026
Bestuurslid FC Burgum
Burgum
Afgelopen vrijdag 24 april reis naar Straatsburg, dit was een proefreis wat ons van tevoren niet was mede gedeeld. Kwamen om half 6 's avonds aan , kregen een rondleiding met een gids die aan snelwandelen deed. In het hotel was het restaurant gesloten op naar de Burger King . De dag in Colmar was leuk . Zondag bezoek aan Straatsburg gecanseld was eigenlijk geen tijd voor. Terug over Luxemburg , goede keuze. Het AFSCHEIDSDINER was bij McDonald , hiep hoi !! In Meppel duurde het uitlaten van de passagiers meer dan een half uur , mede door wisseling van chauffeurs. Voor het bedrag wat de reis kostte verwacht je meer . Voor ons geen vervolg voor een andere trip.
Beveelt niet aan
28 April 2026
Alie
Emmen
Beste Alie,
Hartelijk dank voor uw reactie. Inmiddels hebben wij telefonisch contact met u gehad en zijn wij samen tot een passende oplossing gekomen. Fijn dat wij dit naar tevredenheid met u hebben kunnen afhandelen. Uw opmerkingen nemen wij uiteraard mee in de evaluatie van deze reis.
Met vriendelijke groet,
Team Veenstra Reizen
De bus was volgens mij niet de meest moderne maar Heiko, onze chauffeur maakte meer dan alles goed. Een geweldige chauffeur, gids en gastheer tegelijk. Dikke pluim voor hem.
20 April 2026
Bert Wijbenga
Leeuwarden
Geweldige reis met Veenstra!
13 April 2026
Pascal
Leeuwarden
Een onvergetelijke groepsreis door het magische Finland, vol bijzondere avonturen, veel gezelligheid en een adembenemende natuur met als bonus fantastisch weer.
6 April 2026
A. Spee
Almelo
Was een geweldige reis
6 April 2026
J. van der Werf
Ureterp
Voor het eerst deelgenoten aan een groepsreis. De reis naar Fins Lapland was een groot succes, leuke groep, fantastische leiding en chauffeur. Hotels en de overnachtingen op de 3 Ferry's waren uitstekend. De activiteiten werden afgewisseld met bezoeken aan steden en musea tot actieve activiteiten op de sneeuwscooter en de ijsbreker met ice floating en het wandelen met sneeuwschoenen.
B. Zuidersma
Zuidlaren
Wat een mooie vakantie naar de poolcirkel in Finland. Alles goed verzorgd en een prachtige reis.
R. van der Heide
Oldeberkoop
zoals altijd met veenstra reizen word veel georganiseerd en altijd gezellig mede dankzij de begeleidster Als er wat is je kunt altijd op iemand terug vallen. Hoop nog vele jaren met veenstra reizen op vakantie te gaan.
M. de Hoop
Akkrum
We hebben nu 3 reizen met Veenstra geweest. Goede accomodaties, leuke bezienswaardigheden en uitstekende Chauffeur en begeleiding.
J. Drenth
Bedum
Onze eerste kennismaking met Veenstra Reizen naar Fins Lapland is zeer goed bevallen. Alles prima geregeld, hele goede touringcar-chauffeur en goede reisleidster. Heel bijzondere activiteiten die goed geregeld waren. Daarbij speelde het mooie weer ook zeker mee. Best befollen. Net de lêste kear west. Tige tank.
T. Visser
Burgum
Zeer ontspannen reis, ondanks de vele bus kilometers. Bepaalde zaken toch nog een opmerking Museum in Rovaniemi meer tijd voor nemen. Santa Claus dorp 3 uur verblijf terug brengen naar ca 1,5 uur Voor mij was het veel te commercieel en duur. Van de trip op de ijsbreker hebben wij bijzonder genoten. Steden rondleidingen met Nederlands sprekende mensen was zeer prettig. De rondleidster (Vlaamse) in Stockholm was zeer professioneel en vol humor. De keuze voor de tussenstops waren prima en goed gekozen.
B.G.J. Ernens
Rolde
Prachtige reis naar Fins Lapland gemaakt. De bus was boven verwachting comfortabel. De chauffeur Rene in één woord geweldig. Je voelde je veilig en merkte dat hij ervaring had met deze reizen, hij wist veel te vertellen onderweg en handige tips te geven. Ook reisleidster Henriette was super, zeer attent en zorgzaam, altijd vrolijk en sportief! Ik overweeg in de zomer mee te gaan met Veenstra naar de Provence Frankrijk en hoop stiekem dat dit weer met dit fantastische duo zal zijn. Kortom, Veenstra busreizen is een dikke 10!
E. Siderius
Leeuwarden
Een leuk team als begeleiding. Deskundig en ervaren.
F.T.M. Ernens
De Wilgen
Goede begeleiding in bus van reisleider alles goed georganiseerd
J. de Boer
Drachten
Aardige en behulpzame chauffeur en gids. Fijne bus.
W. Wiltjer
Uithuizen
Veenstra Reizen is een touroperator met een eigen reisbureau gespecialiseerd in busreizen binnen Europa. Als touroperator organiseren wij diverse dagtochten, luxe busreizen, schoolreizen, excursie & themareizen, vliegreizen en personeelsreizen. Zowel voor reizigers die individueel op pad willen als voor groepen die een reis op maat wensen. Veenstra Reizen is sinds 1928 touroperator en al bijna een eeuw de partner voor al uw busreizen.
Einsteinstraat 7
9285 WN Buitenpost