Heel vlotte service!

Na

Top product

Snel en goed verpakt geleverd. Mijn uitschuifbare keuken in de 4x4 werkt geweldig

Ok

Alles prima

snelle levering

eenvoudige bestelprocedure. snelle levering.

top levering en advies na bestellen.

super geholpen en juiste advies gekregen, materialen mooi verpakt !!

snel en correct

mijn bestelde artikelen kreeg ik daags na het plaatsen van mijn bestelling binnen. De verpakking had wat robuster gemogen, de doos was al bijna open toen het pakketje bij me werd bezorgt

Kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit, exact zoals aangegeven en snel geleverd. Duidelijke communicatie en goede afhandeling.

Positief

Betaalbaar, duidelijke handleiding, vele opties en vlotte levering.

6 mtr stalen rails met loopwielen en eindstops keurig verpakt en snel geleverd.

Eigen foutje in bestelling werd telefonisch snel gecorrigeerd en administratief verwerkt door vriendelijke medewerkster. Transportbedrijf was zeer goed te volgen. Correcte levering zonder beschadigingen.

Precies op tijd gekregen wat ik besteld heb

Zie de zin boven

Gewoon goed

Doen wat ze zeggen.

Goede website

Overzichtelijke en informatieve website. Na wat vragen via de Chat, die overigens goed werkt, bestelling geplaatst.

Goed product en op tijd binnen

Gewoon prima!

Duidelijk bestel en leerproces zonder gekkigheden

Professionele kwaliteit voor een scherpe prijs

Goede communicatie, vertraagde levering, product uitstekendprima

Na een telefoontje over de vertraagde levering werd dit direct opgepakt en diezelfde middag nog bezorgd

overzichtelijke site en snelle levering

Je kunt snel vinden wat je zoekt en de afhandeling en verzending is keurig in orde

uitstekend

Website duidelijk. Goede communicatie en snelle levering.

top service

hoewel het bestelde artikel niet op voorraad was hebben ze binnen de voorziene tijd geleverd,

duidelijk en snel

webshop is duidelijk en eenvoudig verzending is supersnel

Ben zeer tevreden

Snel geholpen

besteld en op tijd geleverd

heldere communicatie en snelle levering

snel en correct

tevreden

Top product

Op tijd geleverd en product is zoals omschreven in de website. OK

Heldere online uitleg en goede producten en levering

Prima website

Bunsenstraat 23

3316 GC Dordrecht

(0)78 61 00 111

Over Schreuder & Co

Schreuder & Co is een onderneming waarvan de wortels teruggaan naar 1876. Een boeiende en rijke geschiedenis die het bedrijf een identiteit en authenticiteit gegeven hebben. Met ons brede assortiment technische en design producten zijn we in verschillende markten actief. Voor zowel een geleider voor de lade van een bureau als voor een railsysteem voor een zware schuifdeur kun je bij ons terecht.