prima prijs, snelle levering, goed verpakt

prima prijs, snelle levering, goed en degelijk verpakt. Product, geleiders van hoge kwaliteit.

Goed assortiment

Goed assortiment

tevrede

tevrede

Snelle en goede levering

Goed en duidelijk product met snelle levering

De rail is goed

De rail is netjes op tijd aangekomen en was goed te moneren

Top service

Zeer correcte service gehad , bestelling vlot verlopen , levering vlot verlopen

Ruim assortiment en snelle levering

Een geleidesysteem van 1200 mm kon ik hier voor en betaalbare prijs vinden. Het werd binnen een paar dagen keurig verpakt geleverd. Super service. TOP!

Prachtige spullen maar een beetje hulp bij bestellen was fijn geweest

Het is prachtig geworden! Maar als leek toch veel moeite gehad om de juiste spullen te bestellen. We hebben een aantal standaard maten xinixdeuren en een xinixdeur op maat gekocht. Omdat we de bouw zelf hebben gedaan, zonder aannemer dus, moesten we zelf uitzoeken wat er besteld moest worden. Hoewel ik per mail fijn ben geholpen op moment ik vragen stelde was het fijner geweest als men me had verteld waar we allemaal op hadden moeten letten en wat er precies nodig was. Bijvoorbeeld: nu heb ik prachtige deuren met een magneetslot maar zijn de handgrepen niet ingefreesd. Nu moet ik dus op zoek naar klinken zonder een stift. En dat is jammer want ingefreesd was veel mooier geweest! Maar dat kan niet meer hersteld worden.

Goede service en levering.

Goede producten op tijd geleverd

top

Wij werken al sinds de oprichting van ons bedrijf samen met Schreuder & Co. We kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen. Naast een uitgebreid sortiment hebben ze ook hart voor de klant.

Zeer klantvriendelijk en een prachtig product

Geen wanklank.

Goede service, nette snelle levering

Goed geholpen met mijn keuze, in dit geval een schuifdeur systeem. Goede en snelle levering.

Kwalitatief materiaal

Zeer degelijk materiaal. Helaas paste de rails niet in de sleuf van de lade want konden alleen de lengte kiezen maar niet de breedte. Maar terugsturen en terug betalen was geen enkel probleem. Top service.

Klantgericht door goede service

Van één van de acht rails die ik had aangeschaft knapte een kunststof stopper. Deze wou ik nabestellen. Maar helaas bleken deze niet los verkrijgbaar. Gelukkig bood de medewerker van Schreuder gelijk een oplossing. Ze hebben namelijk onder garantie twee nieuwe rails opgestuurd! Perfecte service, goed meegedacht met de klant!

Fijne meedenkende wedewerkers

Vlotte afhandeling van mijn bestelling

Positief

Bestelling makkelijk te doen en snelle afhandeling/levering.

Goed en snel

Duidelijke website, makkelijk besteld en snel geleverd. Perfect!

Perfecte

Alles goed en heel aangekomen

snelle levering en prijstechnisch goed product

Top geregeld!

Voorradig, snel geleverd en scherp prijs

Goed kwaliteit

Perfect service

Prima ervaringen met Schreuder & Co

Goed bedrijf, mooie site, degelijke materialen, snelle leveringen.

Zeer correct

Ik vond het erg fijn dat ik werd gebeld, dat het pakket was afgeleverd bij de buren, omdat ik niet thuis was!

Alles goed verlopen

Alles geleverd volgens afspraak,

Super geregeld

Goede service en mooie prijs kwaliteit

Bunsenstraat 23

3316 GC Dordrecht

(0)78 61 00 111

Over Schreuder & Co

Schreuder & Co is een onderneming waarvan de wortels teruggaan naar 1876. Een boeiende en rijke geschiedenis die het bedrijf een identiteit en authenticiteit gegeven hebben. Met ons brede assortiment technische en design producten zijn we in verschillende markten actief. Voor zowel een geleider voor de lade van een bureau als voor een railsysteem voor een zware schuifdeur kun je bij ons terecht.