duidelijk website

Efficiënte webwinkel en vlotte levering

Via de webwinkel vindt ik altijd mooi en degelijk deurbeslag en toebehoren.

snelle levering, goede service

prettig zakendoen met dit bedrijf

Supersnel het juiste

Prima kwaliteit deurrail voor een gunstige prijs

Goed!

Nvt.

Nette levering en mooie scharnieren

Mooie scharnieren en eindresultaat is wat ik verwacht had

Snel geleverd

Keurige website waarin het zoeken makkelijk gaat. Bestelling snel gemaakt alsook de levering snel. Wat ik ook keurig vind is dat er niet meteen een vraag komt om te beoordelen, maar een aantal weken later.

goed en snel

zeer goed

Goede materialen, prima bezorg service. Verbeterpunt: vermeld op de website de preziese L B H en diameter maten van de materialen. dat zou wel nuttig zijn (bijvoorbeeld van artikel '350050: enkele hangrol met S-haak').

Prima geregeld, snelle en correcte terugkoppeling en levering.

Goed product goede service

Goed product goede service

Goede site, snelle levering.

Na zoektocht om een sterke constructie te vinden voor een schuifdeur in onze aanbouw, kwam ik bij Schreuder terecht. Hier vond ik wat ik zocht. Door duidelijke site en snelle levering kon de reparatie snel voltooid worden.

Voordat wij besteld hebben is er telefonisch contact geweest. Er is een goed advies gesprek geweest. Het bestellen en bezorgen is prima verlopen.

Goed materiaal en levering uitstekend.

Levering op tijd geleverd.

De levering werd op tijd geleverd en het product was goed verpakt. Alleen jammer dat de lengte niet door de helft kon, omdat er geen zaag was.

heel goed.

Snelle levering, goeie service

Geen bijzonderheden qua bestelling. Snelle levering.

Prima product geleverd volgens afspraak

De gevraagde ladegelijders voor een gereedschap kast zijn van prima kwaliteit

Goede snelle service

Uitstekende service en garantie

Super service

Prima product

Snelle levering

optimale service

Besteld en op afgesproken tijd geleverd en prima kwaliteit van de geleverde goederen.

levering correct en aanvaardbaar tijdig geleverd

voldoende keuze, to the point info

Bunsenstraat 23

3316 GC Dordrecht

(0)78 61 00 111

Over Schreuder & Co

Schreuder & Co is een onderneming waarvan de wortels teruggaan naar 1876. Een boeiende en rijke geschiedenis die het bedrijf een identiteit en authenticiteit gegeven hebben. Met ons brede assortiment technische en design producten zijn we in verschillende markten actief. Voor zowel een geleider voor de lade van een bureau als voor een railsysteem voor een zware schuifdeur kun je bij ons terecht.