Top snel geleverd en goed

Snel geleverd, producten zoals omschreven!

Ervaring is goed!

Ervaring goed. Website lastig om terug gegaan naar vorig blad

Al jaren het vertrouwde adres voor mijn bedrijf

Altijd professioneel in advies, snelle levering, en uitstekende service

Goede en snelle service, mooie productlijn

Heel tevreden over de service, had een vraag over wat ik het best kon toepassen en kreeg ik zo reactie op. Railsysteem had ik zo in huis. Top

Zeer klantvriendelijk

Ik had een foutieve bestelling geplaats. Op dat moment denken ze mee en komt er een betere oplossing . Gr Jos

Goed geregeld

Alles volgens afspraak geleverd netjes op tijd en gekregen wat ik had besteld

Goed en netjes verpakt

Was goed en snel geleverd

Vriendelijk en behulpzaam

Rail gekocht voor schuifdeur, prima spul!!

Goed genoeg

Het ging niet helemaal makkelijk om het slot wat na twee jaar al kapot was bij te bestellen. Ik moest het maar zelf uitzoeken, en dat zou betekenen een rit naar de klant, deze lastig vallen, en dan pas bestellen. Ik zou zeggen dat je in een computer systeem makkelijk moet kunnen terug halen wat er geleverd is. Maar ja als men niet wil houd het op. Dus na eerst een verkeerd slot te hebben besteld, met deze naar de klant geweest, toen weer naar huis, een andere besteld, deze is hopelijk goed, hij ligt nog voor in de bus, we zijn namelijk erg druk. Service kan dus veel beter. ErikJan Heijink H.E.B. Harfsen.

goede retour service

goede retour service

Top, aanrader

Ook als het niet het correcte item is of niet past, kan men terugzenden.

Snelle levering.

Enige punt van krietiek is dat de levering sneller was dan de mail met de track & trace!

Besteld en binnen 2 dagen binnen.

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit

Kwamen lever afspraken niet na.

Op het website is het mogelijk andere landen voor de levering door te geven. Maar als je dit kiest en ook al hebt betaald, krijg je na een paar dagen te horen dat alleen maar binnen Nederland kan worden bezorgd. Ondanks meerdere keren met het klantenservice gebeld te hebben en het ook geen probleem was voor ons om te leverkosten te overnemen was geen flexibiliteit van hun kant mogelijk. Uiteindelijk is het dan naar een Nederlands adres verstuurd en wij hebben het dan zelf door gestuurd na het buitenland. Dit is alles behalve duurzam en a waste of money and time!

Mooi degelijk product, snelle levering

Mooi degelijk product, snelle levering

Practhig systeem, afwerking íets minder

In een van onze projecten hebben wij het ROB-schuifdeursysteem toegepast. Een dubbele schuifdeur met aan twéé zijden softclose. In de montage handleiding wordt uitgegaan van een deur van 40mm dik, dus komt de rail 10mm van de muur af te hangen (plafond montage). Echter zijn de meegeleverde afwerklijsten niet toepasbaar. De eindstukken sluiten niet aan op de muur, wanneer je de handleiding volgt. We zijn zeer vriendelijk opgevangen door de klantenservice, alleen konden zij ons niet verder helpen. Kortom: Prachtige producten, super bedrijf alleen jammer van de afwerklijst.

De bestelling ging makkelijk en de producten werden snel geleverd

Via de website alles eenvoudig besteld. Het werd snel bezorgd, ondanks dat het een rail van 7 meter was. Het is echt goed materiaal maar niet goedkoop.

Topie

Goede kwaliteit, juiste informatie, vlotte afhandeling

Stevig en degelijk

Ik heb een uitschuifbare blad voor mijn buro gekocht en het is een mooi product en degelijk en snel geleverd.

Zeer gebruikvriendelijk site

Backorders duren wat langer, maar leveringen uit voorraad prima.

Goed product, snel geleverd. Duidelijke afspraken

Bunsenstraat 23

3316 GC Dordrecht

(0)78 61 00 111

Over Schreuder & Co

Schreuder & Co is een onderneming waarvan de wortels teruggaan naar 1876. Een boeiende en rijke geschiedenis die het bedrijf een identiteit en authenticiteit gegeven hebben. Met ons brede assortiment technische en design producten zijn we in verschillende markten actief. Voor zowel een geleider voor de lade van een bureau als voor een railsysteem voor een zware schuifdeur kun je bij ons terecht.