Supersnel

S'avonds besteld, volgende dag opgehaald. Vriendelijke bediening. Top.

alles naar wens

alles naar wens

Goede kwaliteit voor nette prijs

Ze leveren binnen paar dagen nerjes af, goed verpakt, en de kwaliteit is altijd goed

Slecht qua bezorging.

Bezorging erg slecht. Eerste bestelling nooit aangekomen. Op verkeerd adres bezorgd? Alle volgende bestellingen zijn bezorgd op een andere dag fa de track en tracé aangeeft. Spullen zijn op zich OK, maar bezorging lijkt echt nergens naar

Duidelijke website

Zoals beloofd

Prima, snel en kompleet. Zou niet weten wat meer te verwachten. Handige website ook.

Doen wat ze beloven

Vooral de bezorging met ace koeriers was top. Duidelijke app en nog telefoontje vlak voor bezorging.

Zending kwam niet de volgende dag. verzendkosten zeer hoog en zeer duur

De bestelde materialen zijn zeer duur. verzending niet binnen de afgesproken tijd

Goed te doorzoeken webshop en snelle aqurate afhandeling

Komen afspraken na

Snelle levering!

Goede service en snelle levering

Is in orde

Alles vlot verlopen

Prima levering geen bijzonderheden

Goed producten goede communicatie

Verstand van zaken en checken je bestelling goed.

Ze doen wat ze beloven!

Eenvoudig webshop en vlotte levering

Makkelijk besteld snel geleverd

Zeer goede service

Zowel Schreuder &co als de transporteur kan ik iedereen aanbevelen

Top service

Top service

Ruime keuze en goede service

Had de verkeerde wagens bij de rails besteld via internet. Bij het ophalen gaf de medewerker dit aan en zocht naar de juiste oplossing. Deze oplossing was een paar euro goedkoper. De medewerker regelde keurig dat ik het geld terugkreeg. Ik vond het echt een topservice.

Doe zo voort

Correcte afhandeling

Telefonisch goed en netjes te woord gestaan over wat de mogelijkheden waren om zakelijk klant te worden. Nadat geregeld te hebben kon ik via de website bestellen. Kreeg verder netjes bericht over tijdstip levering. Nadat ik geen mail van de vervoerder kreeg heb ik gebeld met de klantenservice. Zij hebben navraag gedaan bij de vervoerder en mij binnen een kwartier teruggebeld met de juiste info over bezorgtijdsstip. Heel netjes en correct !!

Alles was zoals ik hoopte.

Alles was zoals ik hoopte.

Bunsenstraat 23

3316 GC Dordrecht

(0)78 61 00 111

Over Schreuder & Co

Schreuder & Co is een onderneming waarvan de wortels teruggaan naar 1876. Een boeiende en rijke geschiedenis die het bedrijf een identiteit en authenticiteit gegeven hebben. Met ons brede assortiment technische en design producten zijn we in verschillende markten actief. Voor zowel een geleider voor de lade van een bureau als voor een railsysteem voor een zware schuifdeur kun je bij ons terecht.