Duidelijke goede en snelle service

slecht

Hallo, de bestelde artikelen heb ik tot heden nog niet. Dat ben ik niet gewend van jullie. Ook na een belletje geen contact of mail meer gehad. Ik wacht nog steeds op antwoord wanneer ik de bestelde goederen kan verwachten. En wat niet duidelijk is bij jullie dat ik voor voor het tijdsstip bestel en de andere dag in huis zou hebben. IK WACHT NOG STEEDS OP ANTWOORD. Verbeter deze punten wand jullie hebben goede producten. Gr J en j.

Dit is dan weer minder; een verplicht veld

Snel geleverd, goed product

Snel geleverd, goed product

Top materiaal en zoals altijd snel en compleet gele3

we hebben 2 railzen teveel kunnen we deze terug sturen???

over het algemeen goed, een raar minpunt

Zending correct en compleet ontvangen. Onderdelen van hoge kwaliteit, met uitzondering van de wieltjes waar de kabel over loopt. Deze zijn gemonteerd op blokjes die veel te smal zijn voor de rails. Daardoor (ondersteboven in donkere hoekjes) is montage veel moeilijker dan noodzakelijk

Zeer net bedrijf

Zeer snelle levering

Matig

1 geleider was niet nieuw

top!

groot assortiment, snelle levering

Netjes en op tijd afgeleverd

goede service

Snel geleverd, maar mallen waren niet universeel

Snelle levering, maar 4 stuks identieke mallen besteld maar levering gekregen uit 2 verschillende batches (nieuw en oud denk ik) Hierdoor was instellen erg vervelend, twee mallen waren traploos instelbaar en andere 2 met een andere systeem dat maar met stappen van 2’mm kon worden versteld. Niet praktisch! Daarnaast dikte verschil in de houten mallen waardoor I regelen diepte op allemaal te gelijk ook niet makkelijk ging.

Levering Perfect after sale Prut

Product nog niet geïnstalleerd. Was zoekende naar de juiste schroeven. Hierover staat niets in de beschrijving of overige info. Dus naar jullie helpdesk gebeld. De medewerker kon hierover geen informatie geven. De meeste mensen gebruikten gewone schroeven….. dit was ook een nieuwe vraag voor haar. Tip. Een kleine tekening en type te gebruiken schroeven zou veel helpen. Ten slotte moeten laderailsgeleiders 100+ kilo gaan dragen.

Goed geholpen en snelle afwikkeling

Een goede website

snelle levering

Makkelijke site en snelle levering.

Goede producten en slechte levering

Producten zijn van goede kwaliteit en wat je verwacht besteld te hebben krijg je ook dus top. De bezorging is heel erg slecht. Geven aan bij de buren geleverd te hebben op nummer 9 wat vervolgens nummer 11 blijkt te zijn en ook nog eens helemaal de andere kant van de straat is. Door toeval achter gekomen anders had ik mijn bestelling nooit aangekregen.

Goed geleverd

Ondanks de technische storing toch snel geleverd

Mooie producten snel verstuurd

Fijn

Geen gedoe

Alles prima

Alles zoals verwacht, prima

Goede en snelle levering. Kwaliteit vlgs verwachting.

Top service, snelle levertijd

Top service, snelle levertijd goed advies helemaal top!

Vlot, Transparant, betrouwbaar

Geruststellend

Mooi product

Snel geleverd uitstekende kwaliteit Van het product duidelijke handleiding Goed verpakt

Precies wat ik nodig had en snel geleverd

Zie hierboven

Bunsenstraat 23

3316 GC Dordrecht

(0)78 61 00 111

Over Schreuder & Co

Schreuder & Co is een onderneming waarvan de wortels teruggaan naar 1876. Een boeiende en rijke geschiedenis die het bedrijf een identiteit en authenticiteit gegeven hebben. Met ons brede assortiment technische en design producten zijn we in verschillende markten actief. Voor zowel een geleider voor de lade van een bureau als voor een railsysteem voor een zware schuifdeur kun je bij ons terecht.