Uitstekende en snelle communicatie

Klantgericht bedrijf

De helft ontvangen

Ik Heb nog maar 1 onderdeel van de bestelling van twee onderdelen ontvangen, slechts de rails is binnen

Goed product en fijne service internetshop

De vouwdeur scharnieren boven en onder zijn fantastisch. Deze niet gebruikt voor een vouwdeur overigens. Dankzij de snelle en klantgerichte hulp van een internetshop medewerkster aan de juiste informatie gekomen die ik zelf niet kon openen. Toppertje!

Gewoon goed.

Rail en rollers voor schuifdeur besteld. Degelijk materiaal goede keus. Zending was op tijd geleverd, werden door koeriersbedrijf goed op de hoogte gehouden wanneer de zending zou arriveren.

Onberispelijk

Onberispelijk, goede kwaliteit. Makkelijke webshop.

Snelle en juiste levering.

Wij als "Timmer Tilia" bestellen hier regelmatig producten. Wij maken interieurs voor het luxe segment campers waar de eisen, wat kwaliteit betreft, ook hoog liggen. Schreuder & Co sluit hier uitstekend bij aan.

Prima de Luxe

Goede en doordachte info op website. Kon snel vinden wat ik wilde en kan snel alles afwikkelen qua aanschaf. Snel geleverd en prima kwaliteit

Snel beschikbaar

De onderdelen die ik voor mijn vouwdeur nodig had waren in voorraad en ik kon ze vrijwel meteen na bestelling ophalen. Ik moest wel eerst even bellen met de klantenservice om te horen hoe ik "thuis bezorgt" kon veranderen in "afhalen". Bij afhalen prettig geholpen.

İk heb zelf afgehaald perfect geholpen

Prima product prima zaak

Geen klachten

Levering volgens afspraak

Snelle service

Snelle, persoonlijke reactie klantenservice op mijn vragen. Geen chatbot maar medewerkers met kennis van zaken.

Iets latere levering (lengtevervoer)

Perfect spul

Eenvoudig besteld, goed geleverd

Perfect.

Goede ervaring producten kloppen levering vlot.

Er wordt keurig verpakt geleverd wat besteld is.

De website is duidelijk opgezet. Erbij staan duidelijk de afmetingen van de bommerscharnieren die we nodig hadden. Ook wordt in een tabel duidelijk aangegeven welke scharnier past bij de deurdikte en de deurbreedte. Ook goed dat er vermeldt wordt dat een smeermiddel nodig is. Op de site wordt beloofd dat als er voor 10 uur wordt besteld het de volgende dag geleverd wordt. Dat is in ons geval niet gelukt. Vanuit jullie bedrijf kwam al vlot het bericht dat jullie het bestelde hadden meegegeven aan de bezorger. We kregen het echter een dag later waarbij op de track en trace op de tussenliggende dag bleef staan, dat het product nog niet aangekomen was bij de bezorger. We hebben ook geen verklaring gekregen van de vertraging.

Correcte levering van het bestelde.

Top kwaliteit

Geleverde kwaliteit was prima, maar wel aan de prijzige kant. Alles kleine onderdelen in een lokkertje aangeleverd. Het navigeren in de webshop is wat vervelend als je losse onderdeeltjes wil bestellen. Snelle levering en makkelijke betaling.

Komt afspraken na .

Goede website, toegankelijk en duidelijk.

Keurig op tijd

Voor een project om een lade in een camper in te bouwen had ik twee ladegeleiders besteld: keurig op tijd binnen zodat de klus mooi afgerond kon worden. Helaas was 1 ladegeleider genoeg en moest ik er eentje terug sturen. Hopelijk gaat dit ook goed en correct.

Snelle levering

Vriendelijke bezorger belde ruim op tijd om aan te geven hoe laat hij zou arriveren.

Goed spul. Zeer slechte levering.

Erg goede producten al een aantal keer gebruikt. Degelijk en projs kwaliteit goed. Alleen zouden ze er goed aan doen. Te stoppen met leveren via gls. Ronduit een kut bedrijf. Wacht nu al meer dan 6 dagen.

Overzichtelijk en duidelijkheid

Nvt

Gewoon goed

Track & Trace van de vervoerder liep wat achter, maar was verder prima.

Mooi dat ik als particulier ook een kleine bestelling kan doen.

Service en levering

Supergoede service en snelle levering van mijn bestelling. Zeer tevreden!

Bunsenstraat 23

3316 GC Dordrecht

(0)78 61 00 111

Over Schreuder & Co

Schreuder & Co is een onderneming waarvan de wortels teruggaan naar 1876. Een boeiende en rijke geschiedenis die het bedrijf een identiteit en authenticiteit gegeven hebben. Met ons brede assortiment technische en design producten zijn we in verschillende markten actief. Voor zowel een geleider voor de lade van een bureau als voor een railsysteem voor een zware schuifdeur kun je bij ons terecht.