Gemakkelijk besteld en vlotte levering

Alles zeer gebruiksvriendelijk. Pakje moet ik wel nog opendoen.

Snelle levering, uitstekend verpakt, goed product.

TOP bedrijf en snelle levering

2e keer dat ik hier iets besteld, prima website, snelle levering en top product

Goede kwaliteit

Duidelijke omschrijving, snelle levering en eenvoudige montage.

Super!

Ik had een verkeerde bestelling gedaan en ik werd direct gebeld en hebben ze gelijk opgelost.

Een heel goed product van een heel goed bedrijf

Het was moeilijk te vinden maar uiteindelijk toch het goede product gevonden. Zeer goede website;2dagen na bestelling al geleverd, fantastisch

Top bedrijf

Ik heb al meerdere keren een bestelling gedaan, en nog steeds dik tevreden! Goede contact en snelle levering

Goede geholpen

Degelijke kwaliteit schuifdeurrail

Even rondstruinen op de website en een complete set voor mijn schuifdeur gevonden. Je moet er geen haastklus van willen maken, maar dan loopt het ook fantastisch met soft open en soft close

Bestelling op zelfde dag klaargezet om opgehaald te worden. Goed product en redelijk makkelijk te installeren.

ik bestel er vaak en altijd perfect

ik bestel er vaak en altijd perfect

Valse beloftes

Als er staat voor 14:00 besteld morgen in huis. Ga ik daar ook vanuit. Mijn bestellen was om 11uur ochtend dus ga ervan uit dat die volgende dag in mijn huis is. Vertraagd mijn verbouwing.

Fijne service en goede producten

Ik had wat vragen over de bestelling en daar kreeg ik snel reactie op en het contact was goed.

Perfecte levering inclusief cadeau.

De kokerverpakking heb ik als zeer degelijk ervaren. En het combi cadeautje (zaklamp/waterpasje/bitjes met houder) werd ook zeer gewaardeerd.

Goede producten , worden snel geleverd,

Prima, order en levering keurig verzorgd!

Top!

Goede en snelle service

top

Top! Snel en goed

Snel en goed product.

Heel vriendelijk

Prettig

Snel en netjes geleverd

Al eerder besteld en nu wederom snel een netjes geleverd!

Goed!!

Goed!!!

vlotte afhandeling en service

nvt

Zeer vakkundig en klantgericht

Schreuder heeft me zeer goed geholpen in de voorbereiding van mijn klus en ook later werden vragen erg snel beantwoord.

Bunsenstraat 23

3316 GC Dordrecht

(0)78 61 00 111

Over Schreuder & Co

Schreuder & Co is een onderneming waarvan de wortels teruggaan naar 1876. Een boeiende en rijke geschiedenis die het bedrijf een identiteit en authenticiteit gegeven hebben. Met ons brede assortiment technische en design producten zijn we in verschillende markten actief. Voor zowel een geleider voor de lade van een bureau als voor een railsysteem voor een zware schuifdeur kun je bij ons terecht.