Prima service, deze dealer wil ik graag aanbevelen.

Uitstekende service

Zeer vriendelijk en kundig personeel.

Zeer goed geholpen

De auto die ik wilde kunnen kopen voor de prijs die ik wilde , de auto is zeer netjes en op een hele leuke manier gepresenteerd, gewoon top 1 nadeel een dag later al weer terug met een defect aan de auto , hoop dat het bewuste onderdeel er snel is en dat de auto snel gemaakt word

Vanaf eerste gesprek tot ontvangst auto prima kontakt met verkoper. Goede uitleg .

Ondanks dat de website dit aangeeft is dit geen Fiat Professional

Op 16 juni heb ik een afspraak gemaakt voor mijn Fiat Ducato om naar wat elektrische problemen te kijken. De afspraak is op 2 juli en is nog een keer bevestigd op 20 juni. Vandaag, één dag voor de geplande afspraak worden we afgebeld omdat deze vestiging helemaal geen Fiat Professional doet. Tja, daar sta je dan. We willen eind van de week op vakantie en op deze korte termijn is er geen garage meer te vinden die ons kunnen helpen. Een zeer teleurstellende ervaring met Broekhuis Deventer.

Super service en zeer tevreden.

apk plus Broekhuis onderhoudsbeurt laten uitvoeren. Daar kwam uit dat er een nieuwe connector slang en waterhuis afvoer moest worden vervangen. Ook werd netjes aangegeven dat er 2 banden binnenkort vervangen moesten worden. In overleg heb ik besloten er 4 nieuwe onder te laten zetten daar het profiel van de andere 2 banden ook naar het minimum liepen. Ik had aangegeven als aandachtspunt dat het elektronische openingsknopje van de bestuurdersportier niet meer werkte. Ik kreeg een belletje dat de onderdelen en reparatie hiervan rond de 500 euro zou zijn. Aangezien ik in de maand van de koop van de auto al een paar keer had aangegeven dat het portiersslot niet werkte en dan weer wel vond ik dit niet reëel, na een goede communicatie tussen het team van Broekhuis en mij hebben ze besloten de kosten voor zich te nemen. Mijn Mokka werd gewassen en gezogen afgeleverd na de reparatie,s. Al met al super service Kees Bosman.

Snelle, vriendelijke en goede service

Zeer vriendelijk personeel en netjes en snel geholpen. Op de hoogte gehouden over de werkzaamheden.

Broekhuis Deventer een voorbeeld alle broekhuis onderdelen/vestigingen

Broekhuis Deventer een voorbeeld alle broekhuis onderdelen/vestigingen Uitstekende ervaring met Broekhuis Deventer Ik rijd momenteel in een private lease auto via Athlon, die is aangeschaft via Broekhuis Deventer. Deze review is dan ook specifiek bedoeld voor het team van Broekhuis Deventer, want mijn ervaringen met hen zijn zonder meer positief. Het personeel is professioneel, vriendelijk en altijd behulpzaam. Ze denken goed mee, communiceren duidelijk en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. Wat mij betreft is dit precies hoe elk onderdeel van Broekhuis zou moeten functioneren. In tegenstelling tot mijn ervaringen met Broekhuis Lease en Broekhuis Epe, die minder positief waren, maakt Broekhuis Deventer dit ruimschoots goed. Het vertrouwen dat ik in hen heb opgebouwd, zorgt ervoor dat de kans groot is dat ik aan het eind van dit jaar mijn volgende leaseauto opnieuw via Broekhuis Deventer zal bestellen. Al met al geef ik Broekhuis Deventer een dikke 10!

Goede garage

Prima service, auto gewassen na onderhoud

Flexibel

Vele wijzigingen van onze kant. Enorm flexibel mee omgegaan, zeer prettig!

Top garage!!

Hele goede ervaring met deze garage,! Nieuwe auto gekocht maar intussen narigheid met ingeruild auto....konden beide partijen eigenlijk niets aan doen...maar alles heel goed opgelost....boven verwachting. Pluim voor deze medewerkers!!

Netjes geholpen door Colin alle afspraken nagekomen top verkoper broekhuis deventer

Zeer goede ervaring

Duidelijke afspraken. Goede service Juiste prijs / kwaliteit. Vriendelijk r er n correct personeel.

onnodige reparaties

Ervaring Opel Broekhuis Deventer. Inleiding. Begin december 2024 heb ik onder mijn Opel nieuwe winterbanden laten monteren bij Euromaster. Er werd door hen ook gelijk een veiligheidsinspectie uitgevoerd. Hierbij werd verteld dat de remblokken en schijven nog wel een jaar meekonden en dat de ruitenwissers oke waren. Ook de andere zaken aan de auto werden goedgekeurd. Op 13 december 2024, ruim een week na de inspectie door Euromaster, kreeg dezelfde auto een jaarbeurt bij Opel Broekhuis Deventer. Tot mijn grote verbazing en ontsteltenis werd mij medegedeeld dat zowel de remblokken als remschijven vervangen moesten worden, omdat ze minder dan 1000 km mee zouden gaan (kosten 607,78 euro). Ook de ruitenwissers zouden uitgedroogd zijn en zouden vervangen moeten worden (kosten 116,19) Aangezien dit geheel tegenstrijdig was met de bevindingen heb ik deze werkzaamheden niet laten verrichten. Inmiddels heb ik meer dan 2.000 kilometer met de auto gereden en werken de remmen ook nog naar behoren. De ruitenwissers heb ik zelf vervangen (Bosch ruitenwissers, kosten 29 euro incl porto). Ik heb bij Broekhuis aangegeven dat ik hun werkwijze beneden alle peil vind en dat zij mij uit het klantenbestand kunnen halen. Ik vind niet dat ik op hen kan vertrouwen en ook vind in de prijs voor bv de ruitenwissers op geen enkele manier in verhouding staan. (29 euro bij zelfmontage of 116,19 euro bij montage door Broekhuis. Tijd aanbrengen circa 5 minuten)

Onbetrouwbaar

Inconsistent advies en discutabele occasion verkocht zonder volledig beeld van het voertuig.

Al jaren een tevreden klant.

Veel jaren een tevreden klant bij Broekhuis. Sinds 10 januari een andere auto en al is het wennen en snap ik nog lang niet hoe het allemaal werkt ik ben ervan overtuigd dat ik er mee geholpen zal worden.

Snel en vriendelijk

Snel in te plannen afspraak met vriendelijke afhandeling.

de klant staat bij jullie hoog in het vaandel

Wat je vraagt gaan ze voor je regelen .

Vriendelijk en bekwaam

Prettige benadering. Vriendelijk. We voelden geen “verkoop druk” De oplevering was wel wat chaotisch. Maar we zijn heel tevreden met de nieuwe auto.

Prima geholpen! Fijne garage.

Top Bedrijf!

Bijzonder prettige ervaring met Autobedrijf Broekhuis en in het bijzonder met Collin. We hebben een prachtige e-Corsa gekocht met alles erop en aan, waar we erg blij mee zijn. In de deal ook het inruilen van onze e-Golf kunnen meenemen. Ook de nazorg meer dan in orde, De lekker fles wijn bij sleuteloverdracht was bijzonder attent en zegt eigenlijk alles. We bevelen hem van harte aan.

Aankoop en service top.

Op zoek naar een Opel Mokka 1.4 x Turbo kwam ik 10 juli 2024 bij Opel garage Broekhuis uit om een geplande proefrit te maken. De proefrit werd die dag gelijk bekroond met een koop. Na onderhandelingen met de zeer vriendelijke en deskundige verkoper Dirk Jansen over inruil van mijn Opel Astra cabrio en een keuze gemaakt te hebben uit de diverse occasion,s die er waren ben ik tot de koop overgegaan. Na 4 maand in bezit te zijn van mijn Mokka krijg ik pech, de waterpomp begeeft het en ik meld dit bij de technische dienst. Ik wordt netjes gebeld dat de reparatie ongeveer 750 euro ging kosten omdat het buiten de Bovag garantie zou vallen. Ik heb toen uitgelegd hoe ik daar over dacht en het Team Broekhuizen heeft daarna overlegd en besloten de kosten voor hun rekening te nemen. Dirk en Jaap hartelijk dank voor de geweldige service en afhandeling van de reparatie. Blij met mijn Opel Mokka.

De verkoper was vriendelijk en had kennis van zaken. Gekochte auto werdt zoals afgesproken keurig afgeleverd. Reële prijs voor de ingeruilde auto. Prima service, zeer tevreden.

Gewoon een heel prettige en goede garage

- vakbekwaam personeel, zowel werkplaats, frontdesk en verkoop. - zeer vriendelijk personeel - goede service en advies - no nonsens!

Perfect!

Ik heb een inruilvoorstel aangevraagd voor een Opel Corsa. Na een uur kreeg ik zo een mooi bod op mijn toenmalig auto dat ik niet kon weigeren.. geweldig, op naar het volgende!

Revalstraat 10

7418 BJ Deventer