Heeft een totaal van 242 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Positief sentiment89%
De verzamelde reviews laten overwegend een positieve indruk zien van Broekhuis De Bilt. Veel klanten waarderen het vriendelijke personeel, duidelijke uitleg en de professionele service. Enkele klanten noemen kleine leverings- en afwerkingspunten, maar de algehele ervaring blijft positief. De inzet van het team komt terug in herhaalde aanbevelingen en vertrouwen.
Sterke punten
Vriendelijke en behulpzame medewerkers
Duidelijke communicatie en advies
Professionele en betrouwbare service
Gebaseerd op 21 reviews
Voortreffelijk
Na een uur kwam de chef van de werkplaats vertellen wat ze hadden ontdekt en dus moesten doen. Als ik akkoord ging met deze mededeling en hoorde ook gelijk het eindbedrag van de rekening, dan werden de werkzaamheden afgerond en kwam hij opnieuw vertellen
wanneer de auto klaar was. De rekening klopte prima.
22 September 2026
Mw. HHZeypveld
Soest
Reactie van Broekhuis Ford De Bilt
Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat u tijdens het onderhoud duidelijk bent geïnformeerd over de werkzaamheden en de kosten en dat alles naar tevredenheid is afgehandeld. We zien u graag weer terug bij een volgend bezoek!
Prima Perfect!
Al jaren klant en iedere keer weer alles netjes en in overleg afgehandeld. Auto gebracht voor service beurt, hierbij bleek er extra werkzaamheden nodig. Netjes gebeld met de nodige informatie over de prijs, na mijn akkoord alles prima verholpen. Daarbij komt dat de persoonlijke benadering altijd erg netjes en correct is. Gewoon een top garage die altijd voor he klaar staat.
25 August 2026
Jacco Schavemaker
Beste Jacco,
Hartelijk dank voor uw prachtige review!
Wat fijn om te horen dat u al jaren tevreden klant bent en onze persoonlijke benadering zo waardeert. Mooi dat de extra werkzaamheden vooraf duidelijk met u zijn besproken en pas na uw akkoord zijn uitgevoerd.
Bedankt voor uw jarenlange vertrouwen en de mooie woorden. Wij staan ook in de toekomst graag weer voor u klaar.
Excellent
Excellente begeleiding bij aankoop Ford.
Zo hoort het te zijn, intermenselijk contact en begrip. Geen onnodige verkoop verhalen, maar begeleiding van het begin tot eind van de aankoop en uitstekende service gerichtheid.
Verkoopleider Patrick de Blecourt doet het bedrijf alle eer aan, alle lof!
14 July 2026
J.
Gouda
Reactie van Broekhuis Ford De Bilt
Hartelijk dank voor uw mooie woorden en positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat u de begeleiding, het persoonlijke contact en de service tijdens het aankoopproces zo heeft gewaardeerd.
Uw complimenten voor Patrick geven wij uiteraard graag aan hem door. Bedankt voor het vertrouwen en veel plezier met uw Ford!
Fijne aflevering
Gister mijn droom auto opgehaald bij Broekhuis, eindelijk een Jeep.
Ik was een beetje bang voor een strik op de auto. Maar ze hadden iets veel persoonlijkers gedaan! Ondanks dat ik bij de proefrit het welkomsbordje omvernhad geleden stond er nu een nieuw gefeliciteerd bordje naast de auto, met heel persoonlijke tekst en een Truffel erop! Die hadden goed geluisterd. Bovendien was de tank niet half vol, maar vol! En er zaten twee frisse nieuwe banden op.
Zover niks dan goeds hierover. Ik ga er nu vanuit dat ik ze pas weer zie als ik een volgende auto ga aanschaffen.
9 July 2026
Saskia
Dordrecht
Beste Saskia,
Bedankt voor uw uitgebreide reactie en het delen van uw ervaring. Wat geweldig om te horen dat de aflevering van uw droomauto zo persoonlijk en bijzonder was.
Wij wensen u ontzettend veel veilige en plezierige kilometers toe met uw Jeep. Veel rijplezier!
Erg goed
Mijn auto is voor een onderhoudsbeurt bij Broekhuis De Bilt wat goed is verlopen.
Afspraak gemaakt en kon na 3 weken terecht kreeg eerst een offerte en toe gezegd dat het goed was, ik kon de auto op de afgesproken tijdstip weer ophalen. Bij het ophalen uitleg gehad wat er was gebeurd aan de auto.
Toen ik de rekening kreeg was het zelfs goedkoper dan de offerte.
Monteurs, service medewerkers jullie zijn top, bedankt
Broekhuis De Bilt tot de volgende beurt
8 July 2026
Hermantd
Beste Hermantd,
Bedankt voor uw uitgebreide reactie en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat uw onderhoudsbeurt naar volle tevredenheid is verlopen en dat u onze duidelijke communicatie en uitleg waardeert. Wij geven uw complimenten graag door aan onze monteurs en servicemedewerkers.
Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot de volgende onderhoudsbeurt!
Top geholpen
Ik ben erg blij met de service van Broekhuis Ford de Bilt. Mijn auto is al wat ouder en moest voor aantal reparaties naar de garage. Er werd goed meegedacht door de monteurs en de auto kan weer tijdje mee.
28 June 2026
Willem
utrecht
Beste Willem,
Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service en dat er goed met u is meegedacht over de reparaties aan uw auto. We zijn blij dat uw auto er weer een tijd tegenaan kan. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer!
Gewoon prima geholpen
Correct geholpen. Netjes gebeld en prima afgehandeld.
24 June 2026
Wout
Beste Wout,
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u correct en netjes bent geholpen en dat alles naar tevredenheid is afgehandeld.
Wij waarderen uw vertrouwen en staan graag weer voor u klaar!
Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford de Bilt
Zoals altijd, heel goed
Het is altijd heel betrouwbaar en duidelijk. Alles wordt goed uitgelegd, wat er gedaan moet worden of is gedaan. Ik ben al klant vanaf december 1979 (eerst bij Ford Renes). Dat geeft aan dat ik nog steeds heel tevreden ben. Het personeel is vriendelijk en heel deskundig. Ga zo door, a.u.b.
1 June 2026
Henk
Maarssen
Beste Henk,
Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het vertrouwen dat u al sinds 1979 in ons stelt. Wat bijzonder om u al zo lang als tevreden klant te mogen verwelkomen. Fijn om te horen dat u onze duidelijke uitleg, betrouwbaarheid en service waardeert. Wij geven uw complimenten graag door aan ons team. Graag tot ziens!
Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford de Bilt
Spijt tot aankoop
Verzoek tot aanpassing beoordeling:
Neen!
Ik heb nog steeds last van een trillend stuur.
Al 3 keer terug geweest en ben er helemaal klaar mee! 6 maanden geleden de auto gekocht bij jullie en nu al 997 euro betaalt om probleem op te lossen die jullie eerder hadden moeten doen!
Dit is wat jullie zeggen:
Klacht waargenomen. Klinkt als een band die gecupt is. De voorbanden zijn ook beide gecupt. Tevens zijn beide voor velgen krom redelijk krom. Je ziet ook dat de banden thv de deuk anders zijn gesleten dan over de rest van het loopvlak van de band.
Advies banden voor vervangen, en velgen richten.
Jullie wisten dit waarom zijn de velgen niet gericht? Ik heb de auto dus met kromme velgen gekocht daarom trilt het stuur, vanaf het begin. En bij hobbels hoor ik nog steeds getrommel links voor.
Sorry voor mijn negatieve recensie maar dit heb ik nooit meegemaakt!
Ik voel me als klant niet serieus genomen!
3 May 2026
Vinod Jankie
Nijmegen
Beste Vinod,
Hartelijk dank voor het delen uw feedback.
Wij hebben inmiddels met u contact gehad om alles verder op te lossen, bedankt dat we dit mochten doen.
Mochten we in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen staan we graag voor u klaar.
Top Dealer en Top verkoopadviseur
Anderhalf jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Broekhuis De Bilt.
De eerste kennismaking was direct positief en zeker het contact met adviseur Patrick de Blecourt.
Het voelt als thuiskomen ,en nu voor de tweede keer een auto gekocht.
Uiteraard weer bij Patrick de Blecourt,er wordt ook goed meegedacht en geadviseerd.
Een aanrader voor diegene die nog een goed garage zoeken.
Ronald Jeekel uit Papendrecht
14 March 2026
Ronald
Papendrecht
Beste Ronald,
Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen in ons. Wat fijn om te horen dat u zich bij ons zo welkom voelt en dat Patrick u opnieuw goed heeft kunnen helpen bij de aankoop.
Wij wensen u veel rijplezier met uw nieuwe auto en staan in de toekomst graag weer voor u klaar.
Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford De Bilt
Zeer vakkundig en vriendelijk personeel
Al decennia lang klant van Broekhuis in De Bilt.
Altijd professioneel en klantvriendelijk geholpen.
Prettig om een betrouwbare garage te hebben.
24 February 2026
Hans Thomas
De Bilt
Beste Hans,
Hartelijk dank voor uw mooie woorden en uw jarenlange vertrouwen in Broekhuis De Bilt. Fijn om te horen dat u onze service als professioneel en klantvriendelijk ervaart.
Wij staan ook in de toekomst graag voor u klaar.
Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford De Bilt
Niet wat we gewend zijn van Broekhuis De Bilt.
Bij de laatste APK i.c.m. een kleine beurt kwam het advies de accu te vervangen, eveneens als de batterij in de sleutel. Bij check bleek de accu 1,5 jaar geleden te zijn vernieuwd door Broekhuis, echter is deze niet onder garantie gewisseld en rijden we nu met een dubieuze accu door. De batterij in de sleutel is rond de zomer periode 2025 vervangen. Een nieuwe zonder kosten was hier ook op zijn plaats geweest. En vandaag gaf de auto de melding dat de olie moet worden gewisseld. Het lijkt alsof bij de kleine beurt het systeem niet is gereset. Hiervoor zullen we een nieuwe afspraak moeten maken.
17 February 2026
Marjo Scheer-Mijnhardt
BILTHOVEN
Beste Marjo,
Bedankt voor uw feedback. Dit is uiteraard niet de service die u van ons gewend bent. Inmiddels hebben wij contact met u opgenomen om uw ervaringen te bespreken en een toelichting te geven. Fijn dat we dit in goed overleg hebben kunnen oplossen.
Wij stellen uw jarenlange vertrouwen in ons zeer op prijs en verwelkomen u graag ook de volgende keer weer
Goede ervaring.
We zijn heel tevreden met onze auto gekocht bij garage Broekhuis Ford De Bilt. Nick van Veluw heeft ons heel goed geholpen en met ons meegedacht. Hij is kundig, vriendelijk en enthousiast.
10 February 2026
Saskia
Assendelft
Beste Saskia,
Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe auto en de service van Nick.
We wensen u veel veilige en plezierige kilometers met uw auto en hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn.
Goede klandizie, aardige verkopers
Ford Broekhuis De Bilt beschouw ik als gastvrij en deskundig .
Ik ben met mijn laatste aankoop prima geholpen.
12 November 2025
Hans
Mendels
Beste Hans,
Hartelijk dank voor uw positieve bericht. Het doet ons veel plezier om te lezen dat u onze gastvrijheid en deskundigheid heeft ervaren en dat u met uw laatste aankoop prima geholpen bent.
Veel rijplezier gewenst!
Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford De Bilt
vanuit een diep dal naar de top!
Op reis met onze Kuga, net voorbij Parijs, moterproblemen. Uiteindelijk niet meer te repareren! Hierna volgde de repatriëring.
Na 3 weken een gesprek met Wilko over hoe verder en wat kan en wil Broekhuis doen? Lang verhaal, maar ze hebben uiteindelijk de Kuga verkocht en een goede aanbieding gedaan voor een nieuwe Kuga, met korte levertijd! We zijn zeer klantvriendelijk behandeld en op een zeer correcte manier ondersteund bij de keuze waar we voor stonden om zo op korte termijn weer mobiel te zijn. We hadden eerlijk gezegd niet anders verwacht van Broekhuis na eerdere goede ervaringen, maar ze hebben het ook deze keer weer fantastisch waargemaakt, waarvoor alle lof en HARTELIJK DANK voor de geweldige inspanning!
8 November 2025
Gerrit
Alphen aan den Rijn
Beste Gerrit,
Bedankt voor uw feedback. Fijn om te horen dat we u goed hebben kunnen helpen na het probleem met de Kuga en dat u tevreden bent met de oplossing en onze service.
Dank voor uw vertrouwen in Broekhuis en veel plezier met uw nieuwe Kuga!
helemaal top
ik ben geholpen door Wilco van Werven ik kan niet anders zeggen ik ben top behandeld ps ik ben een lastige klant zijn goed mee om gegaan vanmorgen langs geweest auto stond bij de poetser ik ben met twee verkopers die tijd vrij maakten voor mij de auto wezen kijken top personeel bij broekhuis de bilt een dikke tien
4 November 2025
John Wijenberg
De Bilt
Beste John,
Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de service van onze collega Wilco en het team.
Uw complimenten worden zeer gewaardeerd, en we hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford De Bilt
Echt goede garage en top service
Vorig jaar onze Mustang gekocht bij Broekhuis de Bilt super goed geholpen door Wilko denkt echt mee en ook erg goede inruil/deal gehad.
Dit jaar terug geweest voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt, super tevreden korte lijntjes en duidelijk wat de kosten zijn.
Vandaag terug geweest omdat de ruitensproeiers wat lekte en niet goed op het raam sproeide, snel opgelost en was zelfs gratis, als service uitgevoerd, waar zie je dat nog, toppers!
22 October 2025
Guido den Hoed
Amersfoort
Beste Guido,
Bedankt voor uw mooie review en het delen van uw positieve ervaringen. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over zowel de aankoop van uw Mustang als het onderhoud en de service daarna.
We wensen u nog veel veilige en plezierige kilometers met uw Mustang!
super garage
heb mijn Volvo in geruild voor een Ford kuga st line
dat is echt een super auto
en die verkoper ook gezellige jonge
hr v brummelen .
fijne vent
10 October 2025
Nico Snellen
Renswoude
Beste Nico,
Bedankt voor uw positieve reactie en veel rijplezier gewenst met uw Ford Kuga ST-Line! Fijn om te horen dat het contact met onze collega prettig verliep.
Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford De Bilt
Uitstekende en zeer attente service
Bij onze zoektocht naar een tweedehands auto werden wij uitstekend geholpen door Wilco.
Hij luisterde goed naar onze wensen en konden een goede deal met hem sluiten.
Bij de aflevering bleek des te meer dat hij betrokken is bij het verkoopproces want de croissants stonden al op tafel.
1 October 2025
JEROEN
DE BILT
Beste Jeroen,
Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door Wilco en dat de aflevering voor u een bijzondere beleving was.
Wij wensen u veel rijplezier met uw nieuwe auto en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford De Bilt
Ik ben goed geholpen door Broekhuis
Goed overlegd voor reparaties en duidelijk uitgelegd
30 September 2025
Pj de groot
Soest
Reactie van Broekhuis Ford De Bilt
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat u zo goed bent geholpen. De volgende keer staan we graag weer voor u klaar.
Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford De Bilt
Goede ervaring met broekhuis.
Wij zijn vriendelijk ontvangen door de verkoop adviseur.
Na de proefrit en het gesprek over inruil vorige auto, zijn we uiteindelijk tot een deal gekomen, waardoor er nu een prachtige ford puma bij ons voor de deur staat.
Dit is onze tweede broekhuis auto en dat bevalt ons prima.
7 September 2025
Eric
Hasselt
Beste Eric,
Hartelijk dank voor uw mooie bericht. Wat fijn om te horen dat u vriendelijk bent ontvangen en dat het gesprek en de proefrit hebben geleid tot de aanschaf van een prachtige Ford Puma.
Wij wensen u veel plezier en veilige kilometers met uw nieuwe auto!
Zeer tevreden over aankoop en aflevering van onze Ford EcoSport
Voor ons een hele prettige ervaring zowel tijdens het verkoop gesprek als tijdens de aflevering van onze Ford EcoSport, zeer correct geholpen.
5 September 2025
Ben
Wageningen
Beste Ben,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat uw ervaring tijdens zowel het verkoopgesprek als de aflevering van uw Ford EcoSport zo prettig is verlopen.
Wij wensen u veel rijplezier met uw nieuwe auto!
Top service!!!
Zowel bij ontvangst, en zoals bij de aflevering zoals de auto erbij staat.
5 August 2025
Ruben
Krommenie
Beste Ruben,
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! We zijn blij te horen dat zowel het ontvangst als de aflevering van de auto naar wens zijn verlopen.
Veel rijplezier gewenst met uw nieuwe auto!
Al 3 autos' gekocht bij Ford de Bilt
Dit is de derde auto al die we hier kopen, echt heel blij mee! Bob heeft ons weer top geholpen. Auto gekocht bij Broekhuis Ford De Bilt.
5 August 2025
Thomas
Lelystad
Beste Thomas,
Gefeliciteerd met uw nieuwe auto! Wat ontzettend fijn om te horen dat dit inmiddels uw derde auto is bij ons!
We geven uw compliment graag door aan Bob – wat mooi dat hij u weer zo goed heeft geholpen. Heel veel rijplezier gewenst met uw nieuwe auto en graag tot ziens bij een volgend bezoek!
onvoldoende
Alle goede bedoelingen en inzet van de verkoper ten spijt beoordeel ik de levering van mijn nog geen 2 jaar oude Ford Kuga als onvoldoende.
Op de afgesproken datum van aflevering (3 weken na aankoop) was de trekhaak niet geplaatst, was de bandenspanning niet op orde gebracht en bleken de batterijen van de sleutels bijna leeg (terwijl in de ondertekende 40 punten check was aangegeven dat dit bij levering gecontroleerd en in orde bevonden was). Het zal duidelijk zijn dat ik bij de rest van deze check nu ook zo m'n twijfels heb. Verder ontbrak de hoedenplank en heb ik tot 2x toe achter een witte kentekenplaat bij een andere vestiging van Broekhuis in de buurt aan gemoeten omdat die zowel bij de vervangende auto (toen de trekhaak alsnog geplaatst werd) als bij de geleverde trekhaak ontbrak, terwijl dit wel was afgesproken.
Dit alles leidt ertoe dat ik de hele gang van zaken als onvoldoende beoordeel.
28 July 2025
Jaap Riepma
Elburg
Beste Jaap,
Bedankt voor uw eerlijke feedback. We begrijpen goed dat uw afleverervaring beter had gekund, en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak. Inmiddels hebben we contact gehad en halen we de auto bij u op om alles netjes in orde te maken, inclusief de trekhaak.
Review overzicht
Positief sentiment89%