Correcte gang van zaken vanaf service afspraak en correcte uitvoering werkzaamheden

Weer prima geholpen

De auto heeft een onderhoudsbeurt gehad. Is prima verlopen. We werden hartelijk ontvangen met koffie.

Zeer tevreden!

Auto moest onlangs APK gekeurd worden en tevens een beurt hebben. Het was voor mij heel lastig om auto naar garage te brengen en men bood spontaan aan om deze op te halen en weer terug te brengen. Super!

Goede inrui prijs gekregen voor mijn oude auto

Betrouwbaar, klantvriendelijk en servicegericht.

Ik heb bovenstaand gevoel overgehouden aan mijn bezoek bij Broekhuis Barneveld. Tijdens de uitvoering van de beurt aan mijn auto heb ik in een fijne/prettige omgeving kunnen werken en ben verwend met een heerlijk kop koffie. Er wordt je niets opgedrongen. Maar wel een leuke ontvangst door de medewerker van de receptie.

Prima onderhoudsbeurt

1 min punt mijn achterbank zat niet vast rammelde erg, anders een 10. Alles verder naar wens verlopen

Netjes geregeld, goed gevoel over gehouden

Albert Plesmanstraat 16

3772 MN Barneveld