over de verkoper zijn we tevreden jammer dat de auto niet helemaal schoon was .telefoon lijst er nog in ,dit was ook de navigatie, achterin lag nog een wiel steun ,en de kenteken kaart zat nog achter de zonnen klep en vuil bij de scharnieren van de achterklep daardoor vind ik niet dat hij goed schoon was gemaakt en hierbij vind ik dat wie er mee heeft gereden niet erg zuinig er mee is geweest, als dit eigen personeel vind ik dit jammer dat dit zo gebeurt al is de auto niet van je zelf altijd zuinig mee om gaan U mag van mij best doorgeven dat dit niet hoort in U bedrijf vriendelijke groet sjaak naron
Beste Sjaak, Bedankt voor uw feedback op onze service. Dit waarderen wij enorm. Wij hebben naar aanleiding van uw review contact met u opgenomen. Mocht u alsnog gebruik willen maken van ons aanbod, bent u van harte welkom. Wij wensen u veel mooie en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Barneveld
Prima contact en erg behulpzaam.
Bedankt Ton, voor uw positieve review. Wat fijn om te lezen dat het contact met onze collega goed is bevallen. De volgende keer staan we graag weer voor u klaar, tot dan. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Barneveld
Wij zijn al jaren klant van opel broekhuis en ze zijn altijd even vriendelijk
Bedankt Koen, voor uw positieve review! Wat fijn dat u zoals altijd zo goed geholpen bent. Graag tot de volgende keer en dan zullen we weer voor u klaarstaan. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Barneveld
Wij zijn heel tevreden over de aankoopprocedure van onze nieuwe Ford Kuga. We zijn op een super prettige manier door Theo geholpen. Nu nog even wachten tot de Kuga geleverd kan worden.
Beste Gerard, Gefeliciteerd met uw aankoop! Wat fijn dat u gedurende de aankoop zo goed geholpen bent door Theo. Nog even wachten en dan kunt u genieten van uw mooie Kuga. Alvast veel mooie kilometers gewenst. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Barneveld
Prima, service
Bedankt Danielle, voor uw mooie beoordeling. Dit waarderen wij enorm. Wij zien u graag de volgende keer bij ons in de vestiging. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Barneveld
Werden zeer fijn ontvangen en geholpen, wat men verwacht bij een aanschaf van een andere auto. Correct behandeld met uitleg wat anders is dan bij de vorige auto!
Beste Roel, Van harte gefeliciteerd met uw aankoop. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. Veel rijplezier gewenst en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Barneveld
We zijn al jaren klant bij Broekhuis en de aankoop van onze nieuwe auto heeft onze positieve ervaringen zeer sterk bevestigd!
Beste Tom, Gefeliciteerd met uw aankoop! Wij zijn blij dat zien dat alles gedurende de verkoop naar tevredenheid is geregeld. Veel rijplezier gewenst en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Barneveld
Altijd goed u 8 u
Bedankt voor uw beoordeling! We zijn erg blij om te zien dat u onze service altijd als uitstekend ervaart. Graag staan wij bij een volgend bezoek weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Barneveld
Top hoor netjes en perfect geholpen
Beste Lia, Bedankt voor uw complimenteuze beoordeling. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Barneveld
We zijn correct geholpen, afspraken nagekomen en de Opel Corsa als nieuw afgeleverd. We zijn goed geholpen door Cor Marsman.
Gefeliciteerd met jullie aankoop! Wat fijn dat jullie zo goed geholpen zijn en alles naar volle tevredenheid is geregeld. Veel mooie kilometers in jullie Opel Corsa. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Barneveld
Gereageerd op jonge opel corsa-e via site, en al heel snel overeenstemming qua inruil en aankoop. Ook snelle levering binnen een week, en dat is snel tegenwoordig weet ik uit recente ervaring. Cor stuurt nog even een lakstift na omdat er wel een pitje te bespeuren was, dus goed gehandeld.
Beste Rene, Gefeliciteerd met uw aankoop. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Barneveld
Op een voor mij belangrijk moment alsnog een auto beschikbaar te hebben als vervangend vervoersmiddel Mijn auto werdt binnen een dag geupdate en van onderhoud voorzien. Zeer vriendelijk en correct geholpen.
Bedankt Renate, voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u onze service zo heeft ervaren. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Barneveld
Omdat de verkoper een bekende was, ging de inruil heel vlot en gezellig.
Beste Adrie, Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring. Wat fijn dat de inruil vlot en gezellig is verlopen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Barneveld
Bijna alles goes, alleen; Auto van een jaar oud gekocht maar oude navigatie versie Ipv vaste trekhaak een afneembare gemonteerd Nummerplaat werd wel meegeleverd, zelf tervergeefs een aangeschaft Krasje weggewerkt maar lakstift niet meegegeven Instructieboekjes in het Zweeds
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Fijn dat u uw feedback met ons deelt. Wanneer u ons nodig heeft dan zullen wij graag voor u klaar staan. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Barneveld
Een zo goed als nieuwe Opel Mokka kopen is een droom die uitkomt. Dit gedaan omdat er een geweldige verkoper bij Broekhuis werkt, die verstand van zaken heeft, en de koper weet te overtuigen dat het een goede beslissing is om tot de koop te komen. Totaal geen spijt van. Een geweldig mooie auto met alles erop en eraan. Ben er heel blij mee.
Hartelijk dank voor uw bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling. We zijn blij om te zien dat uw ervaring bij ons als vanouds is! Wij feliciteren u met uw aankoop en wensen u veel rijplezier toe. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Barneveld
Afspraak voor een beurt prima opgevolgd en uitgevoerd
Beste Joop, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Fijn dat we u weer snel op weg hebben kunnen helpen. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Barneveld
Prima bedrijf,kom hier al 45 jaar
Beste Johan, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Dit waarderen wij enorm. We zien u graag de volgende keer, tot dan! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Barneveld
De ontvangst bij Broekhuis is erg vriendelijk,service is uitstekend en problemen worden snel verholpen.Afspraken worden goed nagekomen.
Bedankt Laurens, voor deze mooie beoordeling. We zijn erg blij om te zien dat u onze service als uitstekend ervaart. Graag zien wij u de volgende keer weer bij ons op de vestiging en staan wij voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Barneveld
Wij zijn ontzettend goed geholpen zowel met een auto als met de autoverzekering.
Beste John, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaringen! We zijn erg blij om te zien dat u zo goed geholpen bent. Gefeliciteerd met uw aankoop en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Barneveld
Onze ervaring bij Broekhuis Barneveld was zeer aangenaam. De verkoper Theo nam alle tijd voor ons, regelde een proefrit om in 2 verschillende auto’s zodat het makkelijker was om een keuze te maken. Ook bij het ophalen kreeg ik een prachtige bos bloemen. Dus beveel ik deze dealer zeker aan !
Bedankt Joke, voor het achterlaten van deze mooie beoordeling. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. Groet, Team Broekhuis Barneveld
Bij de keuze tussen 2 merken kregen we eerlijke en goede informatie. De gesprekken waren zeer prettig. Het hele proces is naar volle tevredenheid verlopen. Alleen de wachttijd op de levering was langer dan verwacht.
Bedankt Jan, voor je complimenteuze beoordeling. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. Groet, Broekhuis Barneveld
Fijne afhandeling van verkoop/inruil oude auto, en behandeling koop nieuwe elektrische Opel MOKKA auto, en van uitleg en hulp bij het opstarten van diverse systemen en aanmeldingen bij o.a. Opel, telefoon enz.
Hartelijk dank voor je bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling! Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Gefeliciteerd met je aankoop en veel rijplezier gewenst. Groet, Broekhuis Barneveld
Word er altijd goed geholpen
Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Barneveld
Keurige vestiging in Barneveld Nette verkoper
Bedankt Gerard, voor je mooie beoordeling. Daar doen we het voor. Graag tot de volgende keer. Broekhuis Barneveld
Reeds ruim twintig jaar tot grote tevredenheid klant bij deze vestiging van Broekhuis. Uitstekende service van al het personeel.
Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring. Wat fijn dat je al 20 jaar zo goed geholpen wordt! Op naar nog meer mooie jaren waarin wij je zullen voorzien van onze service. Graag tot de volgende keer! Groet, Broekhuis Barneveld
Albert Plesmanstraat 16
3772 MN Barneveld