Uitmuntent

Service was niets op aan te merken. Medewerker was erg vriendelijk en behulpzaam. Ben enorm blij met de aankoop van mijn auto. Bedankt voor alles.

Mijn ervaring geeft een beetje een dubbel gevoel.

Afspraak gemaakt voor onderhoud, updates van alle systemen, Volvo app weer laten activerend en lawaai in voorwielophanging. Telefonisch is mij dit allemaal keurig toegelicht bij het maken van de afspraak. De onderhoudsbeurt en alle updates zijn keurig uitgevoerd. Het lawaai in de voorwielophanging werd ook gevonden. Hier moesten we een nieuwe afspraak voor maken. Bij het ophalen van de auto na de onderhoudsbeurt is gelijk de factuur betaald. Het onderdeel dat vervangen moest worden i.v.m. het lawaai van de voorwielophanging viel onder de fabrieksgarantie. Nu valt ons op dat op de factuur een bedrag staat van € 27,50 ex BTW voor het opsporen van het lawaai in de voorwielophanging. De auto zat op het moment van diagnose nog in de fabrieksgarantie. Het bedrag lijkt ons onterecht doorberekend. Bij het ophalen na de reparatie 11 oktober hebben wij dit aangegeven bij de persoon die de sleutel meegaf. Helaas was toen niet de juiste persoon aanwezig om dit met ons af te handelen. Er zou contact met ons worden gezocht werd verteld. Helaas is het contact nog niet geweest. We hebben in december 2020 ongeveer hetzelfde voorval gehad. Er trad een storing op in onze auto en deze hebben we laten uitlezen bij jullie en de storing is gereset. Hier kregen wij een nota van, van €35,- Bij navraag bleek deze nota ook onterecht aan ons doorberekend omdat onze auto nog in de fabrieks garantie zat. Dit is echter keurig door jullie aan ons terugbetaald. Vandaar ook onze vraag of het door ons betaalde bedrag van €27.50 ex BTW wel had moeten worden berekend aan ons? Graag hoen wij van jullie. Het factuurnummer is 57025985 Vriendelijke groet, Bert Hoiting 0610698927 Betreft: Volvo XC40 Kenteken: G-712-HS

Uitstekende service. Vriendelijk en attent personeel

We hebben een uitstekende ervaring gehad met Koen Buurmeijer van Volvo Broekhuis Assen bij de aankoop van onze Volvo XC60. Servicegericht en vriendelijk.

helemaal tevreden

Bij de receptie werd ik vriendelijk ontvangen. In de garage waren de monteurs vriendelijk en ik neem aan dat ze goede kennis van het geheel hebben. Al met al heel prettig. Bij de receptie heb ik nog gevraagd naar een complete set winterbanden. Men zou kijken of er nog een gebruikte set voor de S80 is, Ik rijd nog maar weinig km. Hierop heb ik nog geen reactie gehad.

Prima service, prettig contact, ik hou echter niet zo van dit soort onderzoeken

Zie omschrijving

Tiptop behandeling van de auto en alles duidelijk volgens afspraak uitgevoerd.

Fijn dat ook de navigatie is geüpdatet.

zeer goed geholpen, goede uitleg gehad

Wij zijn zeer tevreden over Koen en Ruben. Dit in tegenstelling tot Broekhuis Groningen, waar wij ook een Volvo zagen waar we belangstelling voor hadden, maar de verkopers dit niet merkten waarschijnlijk. Er werd ons geen stoel aangeboden, laat staan een kop koffie. Reden om niet weer naar Broekhuis Groningen te gaan, arrogantie ten top. Broekhuis Assen was een welkome afwisseling hierop, werden hartelijk ontvangen en niets was teveel. Hebben alles gedaan om onze nieuwe Volvo tijdig af te leveren, dit i.v.m. een vakantie welke wij gepland hadden. Niets dan lof over dit bedrijf, ga zo door.

Top.

Prima service en klantvriendelijk.

Industrieweg 42

9403 AB Assen