Heeft een totaal van 204 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Positief sentiment94%
Over het geheel genomen tonen de beoordelingen consequent vriendelijk personeel en duidelijke communicatie aan. Klanten waarderen betrouwbare service en professioneel advies bij elke afspraak. De ervaringen benadrukken vertrouwen, efficiëntie en een vlot proces van aankomst tot afronding. De feedback wijst op hoge tevredenheid en voortdurende klantloyaliteit.
Sterke punten
Vriendelijk personeel
Duidelijke communicatie
Professionele service
Gebaseerd op 23 reviews
Klantgericht en persoonlijk en deskundig
Erg plezierig. Zeer tevreden met de aankoop
17 September 2026
Kees
Bovensmilde
Beste Kees,
Bedankt voor uw reactie en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u de aankoop als plezierig heeft ervaren en tevreden bent over onze klantgerichte en deskundige service.
Veel plezier met uw aankoop en we hopen u in de toekomst graag weer terug te zien.
XC60 T8
Wij waren op zoek naar een specifieke XC60 en die stond bij Broekhuis, bij de 1e ontmoeting met Pieter Jan was er direct een klik en heeft hij ons perfect door het verkoopproces geholpen. Zo waren we eigenaar van een XC60 T6. Door wat diverse hobbels heeft Pieter Jan alles in het werk gesteld om dit op te lossen en blijft hij dicht bij jou als klant. Uiteindelijk toch een andere XC60 T8 aangeschaft Soms lopen zaken niet altijd zoals je dat samen wilt en dan is het de kunst het nog beter te doen. Pieter Jan enorm bedankt voor de service en begeleiding, de attentie bij aflevering en Volvo beleving.
17 September 2026
John Lennartz
Midden Drenthe
Beste John,
Bedankt voor uw uitgebreide reactie en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat Pieter Jan u goed heeft begeleid en zich heeft ingezet om samen tot een passende oplossing te komen.
Veel plezier met uw Volvo XC60 T8 en we hopen u in de toekomst graag weer terug te zien!
Regulier onderhoud uitgevoerd
Goed gedaan en vriendelijk te woord gestaan
15 September 2026
Johan
Rolde
Beste Johan,
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te lezen dat het reguliere onderhoud naar tevredenheid is uitgevoerd en dat u vriendelijk te woord bent gestaan.
Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot ziens!
Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Assen
In dit bedrijf werken gewone mensen zoals jij en ik. En ze doen het hartstikke goed!
Het onderhoud is goed uitgevoerd en het extra werk ook gelijk opgepakt.
Alles naar tevredenheid.
6 September 2026
Fred
Gieten
Beste Fred,
Bedankt voor uw mooie en persoonlijke beoordeling! Fijn om te horen dat zowel het onderhoud als het extra werk naar tevredenheid is uitgevoerd. Daar doen we het graag voor.
Graag tot een volgende keer!
Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo/Lynk & Co Assen
Onderhoudsbeurt goed en volgens afspraak uitgevoerd
Mijn eerste onderhoudsbeurt met deze volvo is netjes, goed en volgens afspraak uitgevoerd. Bij de oplevering heeft de monteur nog een toelichting gegeven en vragen beantwoord.
19 August 2026
Rolde
Beste Jan,
Hartelijk dank voor uw mooie review!
Fijn om te horen dat uw eerste onderhoudsbeurt met uw Volvo netjes en volgens afspraak is uitgevoerd. Mooi dat de monteur bij de oplevering de werkzaamheden heeft toegelicht en uw vragen heeft kunnen beantwoorden.
Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot ziens.
Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo/Lynk & Co Assen
Prima V60 en prima service!
Een mooie V60 gezien maar wat ver van mijn woonplaats. Broekhuis Assen regelde een proefrit bij mij thuis. En ook aflevering was gewoon thuis. En een goede prijs voor een zeer complete auto!
10 August 2026
Michiel
Amersfoort
Beste Michiel,
Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat de proefrit en aflevering bij u thuis zo goed zijn bevallen. Veel plezier met uw mooie V60 en bedankt voor het vertrouwen!
Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo/Lynk & Co Assen
Probleem met nieuwe remmen verholpen
Voor nieuwe schijven en remklauwen geplaatst bij regulier onderhoud. Klauw klemde te vast waardoor verglazing ontstond. Remmen gingen steeds erger piepen. Ivm zomer drukte was alleen de vraag wie het ging oplossen een beetje een ‘kastje naar de muur’-ervaring, maar uiteindelijk vakkundig verholpen via ANWB door Volvo assist.
13 July 2026
Hidding
Reactie van Broekhuis Volvo/Lynk & Co Assen
Dank u wel voor het delen van uw ervaring.
Jammer om te lezen dat het oplossen van het probleem met de remmen in eerste instantie wat onduidelijk verliep. We begrijpen dat dit vervelend is, zeker wanneer u met een technisch probleem blijft zitten. Goed om te horen dat het uiteindelijk vakkundig is opgelost via de juiste weg.
Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo/Lynk & Co Assen
Prima bedrijf met een prima services.
Alle afspraken worden correct afgewerkt
Het personeel is vriendelijk en eventuele toelichtingen worden keurig en duidelijk verteld.
7 July 2026
Marianne
Beste Marianne,
Bedankt voor uw reactie en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, het nakomen van afspraken en de duidelijke uitleg van onze medewerkers.
Uw mooie woorden waarderen wij zeer en we staan graag weer voor u klaar.
Slechte bandenwissel
Afgesproken banden niet op tijd geleverd , tweede keer ook niet .
29 June 2026
Marius
Beste Marius,
Bedankt voor uw review. Wij hebben contact met u opgenomen en danken u voor het fijne gesprek.
Graag tot ziens bij ons bedrijf!
Heel tevreden
Ik heb mijn auto heen gehad voor een 120.000 km beurt en dat hebben ze naar a tevredenheid gedaan. Kon gebruik maken van een elektrische fiets. Toen ze met mijn auto klaar waren kreeg ik netjes bericht dat ik hem op kon halen. Kreeg hem netjes gewassen weer terug. Een paar weken later zag ik dat ze zelfs een paar krassen eruit hadden gepoetst.
Bedankt!
Derk
28 June 2026
Derk Hut
Zuidbroek
Beste Derk,
Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat de onderhoudsbeurt naar tevredenheid is uitgevoerd en dat u gebruik kon maken van een elektrische leenfiets. Ook goed om te lezen dat u de communicatie en de extra zorg voor uw auto heeft gewaardeerd. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer!
16 June 2026
Jan Vledder
OOSTERWOLDE FR
Beste Jan,
Bedankt voor uw reactie en de mooie beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen.
Wij zien u graag weer terug bij ons.
Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo/Lynk & Co Assen
prima servicebeurt met alles erop en eraan
Prima service beurt: snel, met koffie en een schone aufo
16 June 2026
W
Borger
Reactie van Broekhuis Volvo/Lynk & Co Assen
Bedankt voor uw reactie en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de servicebeurt en dat alles snel en naar wens is verlopen. Mooi dat ook de koffie en de schone auto werden gewaardeerd.
Graag tot ziens bij ons.
Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo/Lynk & Co Assen
Erg tevreden met deze dealer
Prettige garage.
2 June 2026
Jaap
Eelde
Beste Jaap,
Bedankt voor uw reactie en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening en onze garage als prettig ervaart.
Wij staan graag weer voor u klaar bij een volgend bezoek.
Zoals het hoort
De jaarlijkse beurt werd conform de afspraak gedaan . Het is een prima garage waar je vriendelijk wordt geholpen. Ik loop er al jaren mbt onderhoud. Houden zo!!
1 June 2026
Groningen
Beste Jan,
Hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn blij te horen dat u al jaren tevreden bent over ons onderhoud en onze service.
We kijken ernaar uit u ook in de toekomst van dienst te mogen zijn.
Absurd dure onderhoudsbeurten EV
EX30 2 jaar oud en 60.000 km beurt €748,=
Max 2 uur aan gewerkt, interieur filter remvloeistof en as olie vervangen, airfresh en overige inspectie. Allemaal standaard bedragen die door Volvo Nederland worden bepaald werd mij verteld. Airfresh was men vergeten(volle busje lag nog op stoel) excuses gekregen en op mijn verzoek uiteindelijk gecrediteerd, banden spanning 3.1/3.2 terwijl standaard 2.6 en max 2.9 zou moeten zijn. Doen we altijd zo en komt door buiten temperatuur. Gratis wassen betekend half schoon. Zelfs voor het erop klikken van een nieuw ruitenwisserblad achter rekent men 2 tientjes arbeidsloon. Kortom het lijkt erop dat de van oorsprong Europese merken erg veel moeite hebben met het beprijzen van onderhoud voor EV’s en alles uit de kast halen de standaard onderhoudskosten op te drijven.
1 June 2026
Fieten
Beste Jan,
Bedankt voor uw reactie en het delen van uw ervaring. Jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over de kosten van het onderhoud. Inmiddels hebben wij hierover contact met u gehad en toegelicht hoe onze onderhoudsprijzen en pakketprijzen zijn opgebouwd. Fijn dat we hierover met elkaar in gesprek zijn geweest.
Bedankt voor uw feedback en we zien u graag weer terug in onze werkplaats.
Was zeer goed
Online afgesproken, en dat werkt prima, onze auto voor de eerste periodieke beurt gebracht, en is naar wens verlopen, aardig en correct personeel, nu zijn we daar al meer dan 12 jaar klant, en nooit problemen gehad, dus tot de volgende beurt !
19 May 2026
René
Eelde
Beste René,
Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen dat u al meer dan 12 jaar in ons stelt. Fijn om te horen dat uw bezoek voor de eerste periodieke beurt naar wens is verlopen en dat u onze medewerkers als aardig en correct heeft ervaren.
We kijken ernaar uit u bij de volgende beurt weer te mogen verwelkomen!
Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo/Lynk & Co Assen
Transparant, betrouwbaar, stipt, correct en bijzonder vriendelijk personeel, met hart voor de Volvo
Zeer sympathiek personeel, kundig en betrokken bij de klant en zijn auto!
14 April 2026
Jack
Norg
Beste Jack,
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat ons team u zo goed heeft geholpen en dat u onze service als betrouwbaar en betrokken heeft ervaren.
We staan altijd klaar voor u en uw Volvo.
Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo/Lynk & Co Assen
Duidelijke afspraken vooraf en goede uitvoering
Duidelijke afspraken, goede en klantvriendelijke ontvangst en uitleg over uitgevoerde werkzaamheden
23 February 2026
Albert Flikkema
Beste Albert,
Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Fijn om te horen dat u de afspraken, ontvangst en uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden als duidelijk en klantvriendelijk heeft ervaren.
Wij helpen u graag weer bij een volgend bezoek.
Keurig en snel geholpen.
Aan de balie werd ik snel en korrekt geholpen, Kreeg direct een kopje koffie aangeboden. Ik moest wel zelf bellen of de auto klaar was. Ik had een telefoontje verwacht
25 November 2025
Thijs
Norg
Beste Thijs,
Hartelijk dank voor uw feedback en uw vriendelijke woorden. Fijn om te horen dat u aan de balie snel en correct bent geholpen en dat u de service als prettig heeft ervaren.
Onze excuses dat u zelf moest bellen om te informeren of uw auto gereed was. Wij zullen dit intern bespreken zodat wij onze communicatie naar onze klanten verder kunnen verbeteren.
Wij hopen u een volgende keer weer bij ons in de vestiging te zien.
Helaas.
Uiteindelijk draait het bij Broekhuis Assen meer om geld dan om klantvriendelijkheid. Ieder klemmetje, ieder knopje, iedere minuut dat er aan de auto wordt gewerkt wordt bij de klant in rekening gebracht. Het uitzoeken waar koelvloeistof naar toe lekt kost al €220! Een onderzoek dat nodig is omdat nu, door een slecht uitgevoerde reparatie drie jaar geleden, de waterpomp kapot is gegaan. Die is destijds NIET vervangen bij het plaatsen van een nieuwe distributieriem. Zelfs op hun eigen site staat dat het standaard is om waterpomp en distributieriem tegelijk te vervangen. Is destijds niet gebeurt en daardoor dus nu een dure reparatie want ze brengen gewoon WEER alles in rekening. Van enige coulance of de klant tegemoet komen is geen sprake. Nou een beetje dan, ik hoef de tandriemset (-€160) niet te betalen. Wassen neus, want waarschijnlijk wordt er toch geen nieuwe geplaatst, want de 'oude' is nog maar drie jaar oud. Maar wel wordt de vervanging daarvan in rekening gebracht (+€221).
En als je tegen ze zegt dat er geen haast bij is ben je zomaar je auto drie weken kwijt.
24 November 2025
Fred
Beste Fred,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet naar wens is geweest.
Wij hebben geprobeerd contact met u op te nemen om uw feedback te bespreken, maar dit is vooralsnog niet gelukt.
Wanneer het u schikt, ontvangen wij graag uw reactie zodat wij dit verder kunnen oppakken.
Vriendelijk en eerlijk
Auto voor grote beurt, alles keurig uitgevoerd met een korte bespreking na afloop.
18 November 2025
Jan Hoving
Paterswolde
Beste Jan,
Hartelijk dank voor uw vriendelijke beoordeling. Fijn om te horen dat de grote beurt naar wens is uitgevoerd en dat de nabespreking duidelijk was.
Graag staan wij bij een volgend bezoek weer voor u klaar.
Klantvriendelijk en professioneel.
Prettig zakendoen. Men houdt zich aan de afspraken. Goede kwalitei en service.
13 November 2025
Zuidlaren
Beste Jan,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn verheugd te horen dat u onze klantvriendelijkheid, professionaliteit en service zo waardeert.
Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.
Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo/Lynk & Co Assen
Deskundige professionele uitleg, waarvoor ruimschoots de tijd is genomen.
Zie bovenstaande beschrijving
11 November 2025
tonny
Hoogezand
Beste Tonny,
Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling. Het doet ons veel plezier te horen dat u onze uitleg als deskundig en professioneel heeft ervaren.
Mocht u nog vragen hebben of verdere toelichting wensen, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.
Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo/Lynk & Co Assen
Zijn goed en correct behandeld.. Zijn erg tevreden met de nieuwe auto en ds goede uitleg.
7 November 2025
Klaas
Beste Klaas,
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de service en de uitleg bij uw nieuwe auto. Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe!
Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo/Lynk & Co Assen
Zo hoort het te zijn ……..!!
Vanaf binnenkomst, verwelkoming…. Opvolging …. Meedenken ……. Afspraken nakomen …. Alles klopte bij broekhuis Assen !! Hulde voor Pieter Jan Prakken !! We zijn erg blij met onze nieuwe Volvo xc40 !
21 October 2025
Fam lindeboom
Sneek
Reactie van Broekhuis Volvo/Lynk & Co Assen
Hartelijk dank voor deze mooie review. Wat fijn om te lezen dat Pieter-Jan u zo goed heeft geholpen en dat het gehele proces naar volle tevredenheid is verlopen.
Veel rijplezier gewenst in de nieuwe Volvo XC40!
Review overzicht
Positief sentiment94%