Prettig contact, prima geholpen

Bij Broekhuis Epe onze nieuwe auto gekocht. Goed geholpen door David Sjerp. Enthousiast, betrokken, eerlijk. Komt afspraken na. Wij zijn tot nu toe erg tevreden!

Vriendelijk, meedenkend, behulpzaam en erg positief.

Wij konden rustig rondkijken op zoek naar een goede auto van een paar jaar oud. Nadat wij 2 auto’s op het oog hadden kwam Alexander Collet naar ons toe lopen en zo werden wij op een zeer prettige manier geholpen, alle tijd om vragen stellen en een keuze gemaakt waar wij erg blij mee zijn.

Zeer slecht

Als ik 3 a 4 keer gebeld heb over een lekke band en ik ga na de garage in appeldoorn en ik sta er 2 uur te wachten en ik krijg de auto weer en ze zeggen dat ze niets kunnen vinden is da een antwoord wat ik niet verwacht. ik heb daar na de band weer 2 keer moeten oppompen en toen ben ik na een bedrijf in het dorp gegaan en binnen een half uur stond ik weer buiten met een geplakte band want er zat een spijker in. dat was dus van BROEKHUIS zeer slechte service. toen heb ik gebeld en ik kreeg een persoon aan de lijn die ijskoud vertelde dat ik zelf de band had lek gereden en al was dat zo had hij evengoed gerepareerd moeten worden. dus voor mij deze recencie.

Hele fijne ervaring.

Erg goed geholpen door Alexander Collet. Begripvolle en behulpzame man, kortom een topper!!!!

Prima mee gedacht en voortvarend geholpen.

Ondanks pech met mijn vorige Opel Astra, waarbij hadden geregeld dat ik een nieuwe turbo en motor van Opel Nederland heb gekregen, nu zeer tevreden met deze Astra 1.4. Aan de receptie kundige bemanning/ bevrouwing die duidelijk zijn over de eventuele kosten. Bij de verkoop en nieuwe aankoop plezierig geholpen en hebben ze er in een relatief kort tijdsbestek voor gezorgd dat de auto klaar was voor onze vakantie. Hulde.

Super fijne Adviseur Mischa

22 Mei een Opel Crossland x gekocht en super geholpen door Mischa Ezinga Mobiliteitsadviseur Mischa bedankt voor al je vriendelijkheid Wij zijn dan ook erg blij met onze aankoop Bedankt Vriendelijke groet A.j.m van Tongeren

Super 10+

Welke afdeling je ook nodig hebt altijd vriendelijk ,behulpzaam ,nooit iets teveel endenken met je mee

Doen wat ze zeggen.

Een 1-jarige beurt gehad, prima en snel klaar!

Fijne mensen, goede deal gedaan

Plezierig contact, goed advies en prima service

Bevestiging van mijn goede ervaring de afgelopen jaren met Broekhuis

Mooie auto gekocht

Goed geholpen door lourens in Apeldoorn

Zeer prettig geholpen door Alexander

Alexander heeft ons zeer professioneel en deskundig advies gegeven bij de aankoop van een tweedehands auto. Dit gebeurde in alle rust en hij luisterde goed naar onze wensen. Ook de aflevering verliep zeer compleet en plezierig met APK-keuring, een glimmende auto en een gevulde tank!

zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen, betrouwbaar en mooie auto.

Hele fijne persoonlijke garage

Een hele fijn gevoel overgehouden met mijn contact en naderhand aankoop van mijn Opel Corsa. Het was voor ons een stuk rijden maar Jesse maakte het de moeite waard.

Prima bedrijf

Vandaag mijn nieuwe auto opgehaald bij Broekhuis Apeldoorn. Prima geholpen advies en uitleg gehad van de Heer Alexander Nollet die alle tijd voor ons had.

Goed geholpen

We zijn goed geholpen door Alexander. 2de auto via hem gekocht bij broekhuis apeldoorn.

Fijn geholpen

Samen zijn we er bij de aankoop van de nieuwe auto goed uitgekomen.

Heel goed

Is heel goed en een goede service

Prima rustige verkoper

We werden rustig en vriendelijk ontvangen met een kopje koffie. Konden rustig een proefrit maken.

Mijn auto had ik voor een beurt gebracht, en toen kreeg ik telefoon van Broekhuis. Ze zeiden dat de auto er nog helemaal niet aan toe was qua leeftijd en kilometers. Dat vind ik netjes. Ik heb hem toch een beurt laten geven, omdat we met de auto op vakantie gaan. Alles keurig gedaan, hoesjes gebruikt over de zitting, stuur en pook. Dezelfde middag nog klaar. Super gedaan Opel Broekhuis Apeldoorn!

Prima ervaring!

Heel goed geholpen met de inruil van mijn fiat 500 , zo een goede keuze kunnen maken , dit is inmiddels de tweede ervaring met het kopen van een auto. echt een top service !

Prima ervaring

Bij deze vestiging een aantal weken geleden een Opel Astra gekocht. De deal was snel gemaakt. Auto stond netjes klaar voor aflevering volgens afspraak. Helaas duurde de aflevering wel 3 weken i.v.m. drukte. Dat de aflevertijd minimaal 2 weken zou duren stond ook wel aangegeven. Voor de rest tevreden en blij met mijn nieuwe auto!

Erg goed verzorgd

Zeer goed geholpen en mee gedacht, en rapport met foto's en de handelingen cq reparaties worden allemaal gemeld. Top.

Zeer behulpzaam en klantvriendelijk!

Vanaf ontvangst tot en met de overdracht en nog daarna erg behulpzaam en vriendelijk. Uiteindelijk gaat het ook om de auto en financiën, maar ook daarmee meer dan tevreden!

Fijn autobedrijf!

Een aantal weken geleden heb ik mijn oude Astra ingeruild voor een ‘nieuwe’ Ik ben op een erg prettige ,en professionele manier geholpen door Mathijs, en we hebben een goede deal kunnen maken. Blij met mijn auto!

Laan van Malkenschoten 85

7333 NP Apeldoorn