Filters

10

Alles goed en netjes geregeld

Goed en netjes behandeld

 • Aanbevelen? Ja
8

Gewoon goed geholpen

Vriendelijk geholpen door de verkoper, neemt alle tijd om je wensen te bespreken en te adviseren. Aflevering verloopt ook prima, wordt goed de tijd genomen om een en ander uit te leggen over de auto.

 • Aanbevelen? Ja
7

Uiteindelijk richting tevredenheid!

Mooie auto aangeschaft bij Ford Broekhuis. Uiteindelijk waren er wat zaken die niet klopte/misverstanden en dit werd gelijk ook toegegeven, maar 1e instantie zeiden ze, dat ze er weinig mee konden doen. Na wat heen en weer praten zijn we er tot op heden goed uitgekomen en word de auto ook op een aantal punten hersteld. Verder nette beschaafde verkopers en goed verzorgd bedrijf!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en vakbekwame mensen

......

 • Aanbevelen? Ja
10

Altijd goede service, kom hier al jaren.

Mijn Ford had problemen met de temperatuur en moest apk gekeurd worden. Eigenlijk zonder afspraak mijn auto langsgebracht en bijna binnen een dag de reparatie, apk en een beurt al weer gedaan. Zij hadden het druk en hebben toch alles snel uitgevoerd, top service! Puntje van aandacht zijn de hopeloos ouderwetse leenfietsen zonder versnellingen. Misschien wat moderner spul aanschaffen in de toekomst. Heeft dus niets te maken met de service en klantvriendelijkheid, die is zoals altijd top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima deal gemaakt

Spontaan binnengelopen en onze Ford van 4 jaar oud ingeruild voor een nieuwe. Binnen een half uurtje geregeld. Prima geholpen door Janwillem

 • Aanbevelen? Ja
3

Een en al verbazing

Tijdens grote beurt werd filmpje gemaakt waarin o.a. getoond werd, dat de accu vervangen diende te worden. Vond ik vreemd, daar die afgelopen januari al was vervangen. Dat gemeld hebbende werd er afgesproken, dat de accu onder garantie toch zou worden vervangen. Bij het ophalen van de auto constateerde ik, dat er niets over het vervangen van de accu in de papieren/ factuur was te vinden. Bij navraag bleek de accu niet vervangen te zijn. Men had hem na demontage nogmaals gemeten en toen geconstateerd, dat hij alleen opgeladen diende te worden. Het opnieuw meten werd gedaan omdat het een garantiegeval was. Er zou een briefje moeten zijn met daarop de resultaten van de tweede meting, maar dat werd helaas niet gevonden. Uit coulance bood men aan dat ik over b.v. een week nogmaals langs mocht komen om een gratis accumeting te laten verrichten. Toen ik vroeg waarom er niet meegedeeld was dat de accu niet vervangen was en ik dit zelf moest ontdekken, bleef men mijnwet antwoord schuldig en werd er verwezen naar de garantiebepalingen van de fa. Broekhuis. 35 jaar klant bij de achtereenvolgende Ford dealers in Amersfoort en dan zo behandeld te worden, dat maakt duidelijk dat de meerwaarde van de merkdealer een achterhaalde zaak is. Een dag later werd ik gebeld en kreeg ik de boodschap, dat men begrepen had, dat ik niet te spreken was over de gevolgde procedure en intern er nog eens over gesproken hadden en alsnog met het voorstel kwamen, dat de accu alsnog vervangen gaat worden.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste klant, Inmiddels hebben wij contact met u gehad en het verloop van de garantiebepalingen met u besproken en tot een oplossing gekomen. Met vriendelijke groet, Broekhuis Amersfoort

10

Uitstekend

Mijn ervaring is tot op heden goed (maar zou kunnen veranderen?)

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk, vakkundig en klantgericht

Dankjulliewel voor de prettige manier van zaken doen! Klantgericht, vakkundig en vriendelijk! Blij met het herstelwerk!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service

Werdt meteen goed geholpen en koffie aangeboden goede uitleg van de nieuwe auto

 • Aanbevelen? Ja
2

Kut

Nooi meer

 • Aanbevelen? Nee
9

prima geholpen !

na in het begin wat moeizaam contact uiteindelijk tevreden over de snelheid, prijs en uitvoering van de reparaties aan de Fiat.

 • Aanbevelen? Ja
10

uitstekend

perfecte ontvangst auto perfect schoon van binnen en van buiten afgeleverd tot de volgende jaarbeurt

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed

De mensen zijn niet opdringerig en gewoon rustig, zij denken met je mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede en correcte service

.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Ze krijgen van ons een 10. Denken goed mee, vragen niet de hoofdprijs. Vriendelijk. Wat wil je nog meer?

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg te spreken over de video met uitleg van de monteur over de reparatie.

Duidelijk verhaal waarom een onderdeel aan vervanging toe is.

 • Aanbevelen? Ja
9

Professioneel

OPK met klein onderhoud. Digitale afspraak kon op verzoek naar voren worden gehaald. Sleutel voor leenfietsen lag bij aankomst klaar. Er werd gebeld om een aantal kleine punten door te nemen en er werd gebeld dat de auto weer opgehaald kon worden. Vriendelijkheid en snelheid bij de receptie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer correct geholpen, is mijn vertrouwen waard!

Uitgebreid voorinspectie rapport toegezonden, waarna ik zelf kon aangeven wat ik wel en war niet door de garage verholpen wilde laten worden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Al 49 kom ik bij de ford dealer in Amersfoort. Al 49 jaar in volle tevredenheid. Wordt tijdens de servicebeurt op de hoogte gehouden. DI TEVREDEN

 • Aanbevelen? Ja
9

Broekhuis maakt waar wat ze hebben beloofd

De ontvangst bij de receptie en de afhandeling van de servicebeurt verliep volgens de afgesproken planning. En als je wacht is er in de ontvangstruimte volop koffie en thee beschikbaar.

 • Aanbevelen? Ja
8

goed en netjes

We wisten wat we wilde en dat scheelt natuurlijk ook voor de verkoper. Auto stond netjes gereed en alles keurig afgewikkeld. Met trots een goede deal mogen sluiten.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne Ford dealer

Mijn Kuga 2 jaar oud, moest een onderhoudt beurt hebben. Wilde daarop wachten, oeps, de auto moest een of andere software update hebben, dat meer tijd in beslag zou nemen. Werd keurig naar Vathorst gebracht en later op de dag opgehaald. Werd door het prettig personeel goed geholpen en de auto stond schoon te wachten.

 • Aanbevelen? Ja
8

goede service

Een Dealer is wel prijzig maar altijd goed hoef nooit terug voor kleine dingen.is altijd oke

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goede service!

Door verkoopadviseur Erik-Jan is goed geïnventariseerd wat mijn wensen waren. Deze vervolgens goed omgezet naar de meest ideale auto. Nadat deze auto na 3 weken door een pyromaan onder handen was genomen heeft hij weer opnieuw goed meegedacht en gezocht. In de tussentijd is door de werkplaats zelf ook ruimte gecreëerd om de nieuwe auto op tijd voor de vakantie klaar te krijgen. Erg goede service door het hele bedrijf heen.

 • Aanbevelen? Ja

Over Broekhuis Ford Amersfoort

Broekhuis is specialist op het gebied van mobiliteit in de breedste zin van het woord. Voor al uw mobiliteitsvragen kunt u bij ons terecht.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd