Top service weer!

Ik werd snel en vakkundig geholpen. Gedurende werkzaamheden op de hoogte gehouden van de werkzaamheden en de kosten.

Zeer vriendelijk en correct personeel, de dame Daniella bij de balie houd je prima op de hoogte van de reparatiekosten. Top!

Klantvriendelijk

Goed geholpen, overleg geweest wat er gedaan moest worden. Fijne communicatie. Aardige en vriendelijke mensen!

Zeer goed begeleid in de aankoop van de auto

Zeer klant vriendelijk Uitstekende service En verstand van zaken zonde het gevoel te krijgen dat je in de maling wordt genomen

zeer nette garage, vriendelijk personeel en goede service!

zie hierboven

Uitstekend en netjes , top medewerkers, alles volgens afspraak gedaan.

Op zich ging alles prima.

Buiten dat het een dure beurt was, kan een keer voorkomen, moest deze beurt in 2 delen worden uitgevoerd. Alles is prima verlopen behalve 1 ding wat ik toch even wil melden. Na de eerste beurt kwam ik de auto halen kreeg ik de sleutel overhandigd. Ik stond daarna nog even te wachten, pakte mijn telefoon om het eerste gedeelte al te betalen. Na even wachten keek de medewerkster van achter haar bureau op naar mij en zei: "U kunt gaan hoor". Ik had het wel prettig gevonden als mij verteld was wat er allemaal al wel en nog niet was uitgevoerd en dat ik pas hoefde te betalen na de 2e deel van de beurt.

Vriendelijke open en eerlijk zaken doen.

Helaas lange levertijd maar we zijn goed op de hoogte gehouden, en er werd in oplossingen mee gedacht.

Fantastisch!

Na lang twijfelen tussen een Expert en een Partner heb ik met veel plezier bij Bram van den Berg besloten een Partner te bestellen. Door de goede uitleg en goede communicatie is dit een super fijne ervaring geweest. Bram, bedankt!

Geweldige dealer met kwaliteit auto's

Voor de 3e keer een mooie Peugeot bij Broekhuis kunnen bemachtigen. Deze keer onze 208 omgeruild voor weer een jongere 208. Het onderhandelen met de verkoper verliep helaas stroef waardoor ik bijna de deal zou cancelen. De eerdere service, kwaliteit en het vertrouwen die Broekhuis aan mij heeft geleverd, heeft mij doen besluiten om de overeenkomst toch aan te gaan. Ik ben van mening dat je een review niet op één persoon mag afrekenen dus gewoon weer een vette 10

Prima service en klantvriendelijk.

Goed en vriendelijk personeel. Ik ben zeer tevreden met de afhandeling van de service beurten van de auto. Zelfs een haal en breng service voor de klanten. Ideaal.

De verkoper was vriendelijk professionele meedenkend heel fijn.

Super vriendelijke, snelle service en afhandeling!

Goede communicatie, service en Vincent "really goes for the extra mile!"

Heel correct behandeld. Goede service en er word gehandeld zoals afgesproken.

Fijne service

Omdat mijn auto langer nodig had om gerepareerd te worden, werd ik keurig thuisgebracht en later weer gehaald. Prima service.

Geweldig duidelijk en eerlijk

Een garage met service waar je graag weer heen gaat

goede service als altijd

makkelijke afspraak maken en goede communicatie over de uit te voeren werkzaamheden.

Fantastisch

Fantastisch geholpen, heldere uitleg, goede service en klantvriendelijk.

Keurige behandeling, duidelijk en prettig

Zoals altijd ben ik weer prima geholpen met de grote beurt en APK van mijn 2008. Bij Broekhuis Almere krijg ik het goede klantgevoel.

gewoon doorgaan, service is perfect!

Altijd vriendelijkheid van het personeel, hulpvaardig en meedenkend. Ik kom er graag om te genieten van deze kwaliteit.

Enorm teleurgesteld in dit bedrijf en klantgerichtheid is nul!!!!

Na mijn ontevredenheid te kennen hebben gegeven, waar’alle begrip’ voor was en ‘ we gaan kijken wat we voor u kunnen betekenen’ ben ik enorm teleurgesteld door en in dit bedrijf. Direkt na aankoop aangegeven dat de cruise control voor ons enorm onhandig en irritant is en als we het geweten hadden of ingelicht waren voor aankoop de auto zeker niet gekocht hadden. Aangegeven dat we graag een ander merk van dit bedrijf(Volvo) wilden kopen in plaats van onze Peugeot 3008. Dat was geen probleem, maar we moesten wel op 1 week tijd 5000 euro laten vallen. Goed meegedacht Peugeot Broekhuis, schande!!!!

Heb met Peugeot Broekhuis geweldige ervaring

Ondanks de APK goed uitkwam, maar de grote beurt helaas wat minder, hebben ze toch me goed geholpen met advies en informatie. Sowieso kom ik graag bij deze garage.

Voor het eerst dat ik serieus werd genomen als vrouwelijke ondernemer

Als vrouwelijke ondernemer is het blijkbaar erg gek om een bestelbus aan te schaffen. Bij verschillende merken werd ik niet geholpen omdat ik een vrouw ben. Bram maakte hier geen verschil in. Praat tegen mij ipv tegen mijn man en heeft ontzettend goed geadviseerd met zowel de Peugot Expert die we vorig jaar nieuw kochten als nu de nieuwe Boxer. Heel dankbaar voor de fijne samenwerking en vooral heel veel plezier van ons Peugot wagenpark! Bram, je bent een topper!

De Strubbenweg 13

1327 GA Almere