Overdracht auto gaat wat stroperig

Lang moeten wachten op de auto. Begrijpelijk, gezien het chip verhaal. Maar overdracht auto, mn financiele deel, gaat moeizaam. Onduidelijk wie nu kenteken deel I en deel II in bezit had. Ook wisseling in financierder speelt mee.

Vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk te woord gestaan door de telefoon. Bij het bezoek aan de showroom eerlijk advies gekregen. Medewerker Erdoan was vriendelijk en behulpzaam. Veel kennis en wij zijn nu de gelukkige eigenaar van een nieuwe auto.

uitstekend

goed geholpen en goed geinformeerd

Top service

Auto is goed nagekeken en gerepareerd waar nodig was. Fijn dat de auto ook schoon gemaakt was!

Eigenlijk een 9 want het ophalen ging helemaal goed en bij een 10 dan moet het 10+ worden

Wij zijn heel blij, dat Saskia weer terug is in het bedrijf is en blijft een super persoon met veel kennis en altijd vriendelijk. Ook de andere collega el natuurlijk. Maar de 2 vrouwen die wij al zolang kennen echt belangrijk voor ons

Zeer goede service

Mijn auto moest voor een onderhoudsbeurt naar de garage. Met mijn auto was er een hoop mis, dus duurde even voordat hij klaar was. Ze hebben mij naar huis gebracht, en ook weer opgehaald toen hij klaar was. Ze hielden mij ook keurig op de hoogte wat er met mijn auto ging gebeuren en of ik akkoord ging. Tevreden klant!

fijn geholpen door verk. medewerker, zeer tevreden!

enthousiast, ging gelijk aan de slag om te kijken naar een andere auto. resultaat:nieuwere auto gekocht! helemaal top!

Mijn auto zou gewassen worden maar toen ik thuis kwam zag ik dat het achterste deel niet schoon wa oa de benzine dop aan de buitenkant was hartstikke smerig! Ik heb het zelf schoongemaakt maar wel opgebeld om dat te vertellen er is meteen gezegd dat ik weer langs kon komen om hem weer te laten wassen maar ik had het zelf al gedaan. Wat wel goed was is dat de binnenkant ook was schoongemaakt. Jammer want ik ben dat niet gewend het was altijd allemaal erg goed!!

Fantastisch

Goede service en er word naar ke geluisterd eventuele foutmeldingen storingen en gebreken worden netjes verholpen

Beste service en klantvriendelijkheid.

Al 16 jaar kom ik hier graag, voor een onderhoudsbeurt voor mijn Peugeot 206. De service en klantvriendelijkheid die je bij Broekhuis Peugeot Almere krijgt is nog steeds uitstekend. Hierbij, wil ik vooral Daniella bedanken.

Goede behandeling en service

Ondanks korte tijd voorafgaand aan apk toch een jaarbeurs ingepland

Prima garage

Klantvriendelijkheid en je weet waar je aan toe bent

Goede service en klantvriendelijkheid. Goede kennis van zaken.

Zie boven

Een geweldige SERVICE!!!! Lev Lens deed de verkoop op een geweldige manier!!

klantvriendelijk en behulpzaam

top, adequaat, snel en goed

top, adequaat, snel en goed, vriendelijke mensen

Klantvriendelijk en meedenkend

Prettig, goed overleg op een klantvriendelijk manier. Duidelijk waar je aan toe bent. Fijn dat er een breng en haalservice is. Daarnaast een leuke winterattentie gekregen.

Goed en vriendelijk

Goed geholpen door erg vriendelijk personeel. Auto onderhoud Inc wassen en stofzuigen.

geweldig geholpen

in maart hebben wij een nieuwe Peugeot 3008 besteld, door corona en chip te korten kon de auto pas eind november geleverd worden, ondanks de lange wachttijd steeds goed en prettig contact gehad over de voortgang van de levering van de auto. na binnenkomst van de auto een prettige aflevering gekregen van Broekhuis met een goede uitleg over het gebruik van de auto, daar werd onder genot van een kopje koffie uitgebreid de tijd voor genomen. Broekhuis(Willen ten Bookum) bedankt voor de goede service.

Na een slechte start en veel problemen naar tevredenheid opgelost..

2e hands auto gekocht bij Broekhuis in Almere via een advertentie op internet. Bleek toen ik thuis aankwam na het halen van de auto, dat de kilometerstand onjuist in de advertentie had gestaan. Direct een foto gemaakt en contact opgenomen.. Inderdaad was er een fout gemaakt en wel in plaats van de echte kilometerstand (21000) was de dagtellerstand (5000) opgenomen in de advertentie. De fout werd toegegeven en er kwam een aanbod. Dat was voor mij geheel niet in mijn lijn der verwachting en na veel gebel naar Broekhuis kwam er een definitief voorstel en als ik het daarmee niet eens zou zijn dan moest ik het maar uitzoeken..... Dat heb ik gedaan. Nadat ik een advcaat in de arm genomen heb (die ik zelf moest betalen natuurlijk) is de klacht nu naar tevredenheid opgelost.

Prima!

Super service, netjes geholpen, vriendelijke en behulpzaam.

Allemaal toppers

Wat een persoonlijke service. Heel fijn en altijd mega behulpzaam. Vanuit mijn woonplaats rijd ik speciaal naar Almere omdat het daar zo Fijn is.

Top service

Geweldige service, eerlijk duidelijk en top mijn auto gerepareerd.

Blij met Broekhuis Almere

Goede service helder kostenplaatje

Goede en snelle service!

Er is meegedacht waardoor ik nu een prima auto heb gevonden. Ik rij met veel plezier.

De Strubbenweg 13

1327 GA Almere