Filters

10

Perfect geholpen

Receptie en werkplaats perfect geholpen

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service

Van begin tot eind prima geïnformeerd, onderhoud zeer tevreden, auto rijdt weer als nieuw.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor je bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling! Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. Veel rijplezier gewenst. Groet, Broekhuis Almelo

10

Top bedrijf super service

Ik ben al jaren lang klant en heb hier ondertussen 6 bussen gekocht, ik ben meer dan tevreden over de service die ze verlenen en de kundigheid van het personeel.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt Frank, voor je mooie beoordeling. Dit waarderen wij enorm. Graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Almelo

10

Super service!

Fijne garage! Fijne koop gesloten, open, goede afhandeling en...prima koffie!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor deze mooie review. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Gefeliciteerd met je aankoop en de koffie zal de volgende keer weer voor je klaarstaan. Groet, Broekhuis Almelo

9

100 % tevreden

Ik geef hun een 10 omdat ze ons goed hebben geholpen

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring. Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. Graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Almelo

8

n.v.t.

n.v.t

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor je bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling! Dit waarderen wij enorm! Wanneer je ons nodig hebt dan zullen wij voor je klaar staan. Groet, Broekhuis Almelo

9

goed en correct alles afgehandeld

goed en correct alles afgehandeld

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een service!

Het begon al bij het ontvangst, de vrolijke meid achter de balie was erg behulpzaam en heeft zelfs meegeholpen de ruiten van mijn leenauto te krabben. De auto kreeg zijn onderhoudsbeurt en ook dat is heel vlot verlopen. Na 3 uurtjes werd ik al gebeld om mijn auto op te halen. En tot mijn verbazing stond er een fris gewassen auto op de parkeerplaats waarvan ook de binnenkant schoongemaakt was, inclusief stofzuigen. Echt, wat een service!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Er word mooi de tijd genomen, voel de mogelijkheid om dingen te vragen wat ik niet weet. Erg behulpzame mensen die er werken.

 • Aanbevelen? Ja
2

Gigantisch duur

Auto van 2 jaar oud, 30000km gelopen, en dan € 700,-- aan kosten voor een onderhoudsbeurt, dat vind ik absurd. En dan ook nog ongewassen terug.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Fanny, Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt. Inmiddels hebben wij telefonisch contact gehad over het onderhoudsschema. Groet, Broekhuis Almelo

10

We. Zijn keurig behandeld

Keurig behandeld en goed voorgelicht

 • Aanbevelen? Ja
8

Open en welkom

Door mijn zus heb ik al enige ervaring met het concern Broekhuis. Echter geldt voor iedere vestiging een eigen werkwijze. Bij m'n eerste bezoek werd ik keurig doorverwezen naar een verkoper die gaf het gevoel van openheid en een warm welkom. De vervolgbezoeken met de verkoper waren eveneens warm en hartelijk. De proefrit verliep uitstekend, ik kreeg alle gelegenheid om de auto zelf uit te proberen. De koop was die dag ook meteen gemaakt. De auto was op de dag van ophalen helemaal rij gereed gemaakt. De verkoper heeft de vragen die ik had t.a.v. de auto naar weten kunnen beantwoorden. Het onderhoud volgt, dankzij mijn aankoop voor het extra pakket, nog een heel jaar bij de vestiging wat wel een goed gevoel geeft mocht er toch iets zijn of met de auto gebeuren waar ik een expert bij nodig ben. Het plus en mobiliteitsservice pakket van Broekhuis waar je dan 1 jaar lang gebruik van kan maken vind ik een fantastische service van Broekhuis.

 • Aanbevelen? Ja
10

prima

word altijd goed geholpen

 • Aanbevelen? Ja
10

prima geholpen

leen auto aangeboden na service auto

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig.

Ik heb de juiste keuze gemaakt en mij goed laten adviseren door jullie.

 • Aanbevelen? Ja
10

We zijn goed geholpen

Top

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima

Vriendelijke service en duidelijke uitleg

 • Aanbevelen? Ja
10

Reparatie snel en profesioneel

Bijzondere vriendelijke en technische ontvangst bij de receptie ( dhr. Vandongen) bij Boekhuis in Elst. Klant wordt door de monteur telefonisch op de hoogte gehouden over de status van de reparatie. Deze dealer is zeker een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
9

Een zeer compleet plaatje

Ik heb hier mijn volgende werkpaard gekocht; Peugeot Expert. Vriendelijke ontvangst, uitgebreid de tijd, goed advies, open en eerlijk verhaal. Reële prijs voor het oude beestje. Uitstekende aflevering. Kortom een fijne ervaring bij best wel een uitgave. Mocht het nog eens nodig zijn, dan zal ik zeker weer naar hun aanbod kijken. Ook voor een geel kenteken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel,correct en vriendelijk geholpen

Auto is opgehaald en weer terug gebracht, na de onderhoudsbeurt. Er is contact opgenomen over de kosten en werkzaamheden. Alles tot volle tevredenheid.

 • Aanbevelen? Ja
1

Teleurstellend

Fouten in werkplaats bij vaststellen defecten, fouten bij receptie bij prijzen in de offerte, weinig tot geen communicatie over uit te voeren werkzaamheden. Krijg een voorstel voor reparatie van €2500,- waar maar een defect van €115,- direct verantwoordelijk voor de storing is en andere reparaties uit voorzorg of verkeerd gediagnosticeerd zijn.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Gert-Jan, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen en vinden het spijtig om te horen dat dit uw ervaring is geweest. Wij zullen voor de toekomst de feedback over de communicatie tussen medewerker en de klant mee nemen zodat dit beter zal verlopen. Er is u inmiddels een voorstel gedaan. Mocht u hier toch gebruik van willen maken dan bent u van harte welkom. Met vriendelijke groet, Broekhuis Opel Almelo

10

Zeer tevreden.

Netjes en correct geholpen met duidelijke uitleg waar nodig.

 • Aanbevelen? Ja
9

Behulpzaam en vakkundig.

Ze helpen mij goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk personeel en goede service

Goed geholpen vriendelijk personeel

 • Aanbevelen? Ja
9

Professioneel en prettig geholpen

Fijn dat je eerst een mail krijgt met het voorstel van de te behandelen zaken. Daarna kun je telefonisch nog afstemmen of zaken wel/niet noodzakelijk zijn. Aan het eind van de dag kreeg ik mijn auto brandschoon terug en waren de afspraken allemaal nagekomen. Prettige manier van werken op deze manier!

 • Aanbevelen? Ja

Over Broekhuis Peugeot/Opel Almelo

Broekhuis is specialist op het gebied van mobiliteit in de breedste zin van het woord. Voor al uw mobiliteitsvragen kunt u bij ons terecht.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd