Prima vriendelijk

Uitstekende service en goede communicatie.

De haal en breng service werkte uitstekend, want ik kon op het moment van het onderhoud niet zelf rijden. Telefonisch contact over bepaalde zaken tijdens het onderhoud verliep prima. Alle lof.

Online een afspraak gemaakt. Tijdens de werkzaamheden op de hoogte gehouden van werkzaamheden en kosten. Zeer tevreden.

weinig uitleg over techniek van de auto

n.v.t.

geweldig

wij hebben een auto inggeruild hebben als zeer fijn ervaaren correct en klantvriendelijk en kwamen de afspraaken na

Reparatie auto

kocht een 2 de hands Ford Fiesta vrijdag opgehaald zou goed zijn maar bleek nog wat niet goed te zijn dit werd zeer goed opgelost en koster loos terwijl dat wij een 50%50 garantie hebben

Fijn bedrijf met goede service

Vriendelijk ontvangen en na aankoop van de auto werd deze thuis afgeleverd wat niet om de hoek van de straat was met een mooi presentje.

Alles was fantastisch geregeld. Super service en een prachtige auto.

Zowel Paul de Haan als Jordy Bezema hebben mij uitstekend geholpen aan een prachtige auto. Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen.

Buitenvaart 1113-1115

7905 SE Hoogeveen