auto gekocht en auto ingeleverd

goede en geduldige uitleg, service rondom proefritjes plannen, en keuze/aanschaf kuga phev. net een dag in gebruik en bijzonder blij mee. inruil ook prima, evenals een paar specifieke wensen die ingewilligd zijn.

Top begeleiding bij selectie en aankoop Volvo xc40!

NielsJanssens van Broekhuis Hoogeveen begeleide ons uitstekend bij de selectie van onze eerste Volvo xc40. We kregen een prima bedrag terug voor onze inruilauto. Na een week belde hij nog even of alles goed was afgerond en of de auto aan de verwachtingen voldeed. Alles bij elkaar echt topservice!

Geweldige service

Een dag voor geplande afspraak een reminders via een SMS bericht, nadat de auto gereed was weer een SMS bericht dat de auto gereed stond om te kunnen worden afgehaald. De auto was vuil bij binnenkomst en ik kon hem gewassen weer ophalen top service.

Een professionele garage

Een keurige garage. De receptie is open en transparant. Vriendelijke behandeling.

Op goede wijze de zaken betreffende de aankoop afgehandeld.

Een positieve ervaring. Aanbiedingen in gebruikte automobilen inzichtelijk op de site geplaatst.

Prima service en vriendelijk personeel

Auto voor onderhoudsbeurt gebracht. Vooraf prijsopgaaf op basis van standaard werkzaamheden. Kon wachten tot de auto klaar was (ruim 1,5 uur). Koffie en zithoek aanwezig. Heldere en duidelijke uitleg van de uitgevoerde werkzaamheden.

Uitvoering conform afspraak.!

Zeer tevreden over de communicatie en service voor een onderhoudsbeurt en apk.

Prima geholpen

Na een lange, hele lange tijd van denken welke auto ik wilde kopen een potentiële kandidaat gevonden. Helaas was die auto niet meer beschikbaar. Ik heb mijn wensen en grenzen met de verkoopadviseur besproken en de adviseur kwam met een goed voorstel. Op de dag van de levering heeft de verkoopadviseur de tijd genomen om de (meeste) functies van de auto in te stellen en uit te leggen. Voor, tijdens en na de aankoop heb ik het gevoel gehad dat de verkoopadviseur er voor mij was en niet puur om een auto te verkopen.

Prima aankoop ervaring

Na een proefrit in een demo V90 in Hoogeveen bleek dit niet “mijn” auto te zijn. Wel hybride, maar geen plug in. Verkoopadviseur Jordy Bezema heeft vervolgens in de algehele Broekhuis voorraad een prachtige V90 voor mij gevonden, welke ik ongezien heb gekocht. Deze week afgeleverd en geheel aan de verwachtingen voldaan!

Een dealer die de hoge verwachtingen waar maakt

Het gehele proces tot en met de levering van de auto stemt tot grote tevredenheid. Het opvolgen van vragen of updates over de levering werden adequaat (en soms in eigen tijd) door dhr J. Bezema afgehandeld. Voor de aflevering werd veel tijd genomen om de werking van de vele systemen uit te leggen. Al met al een prettige dealer, waarvoor het de moeite waard is om een stuk te rijden.

precies wat we zoeken, eerlijk en transparant!

Rolf Slotman heeft ons enorm goed geholpen naar onze wensen! Geen gladde praatjes maar een goed gevoel, eerlijk gesprek, goed advies, eerlijke prijs voor inruil en aankoop. Wij vonden het contact met deze vestiging erg fijn! Bedankt Martin en Martino

kundig, vriendelijk en adrem

Ik kwam bij Broekhuis Hoogeveen om een proefrit te maken in een Volvo V60 Recharge. Na het gesprek en een proefrit in de voor mij vertrouwde V90 diesel heb ik voor die betrouwbare koets gekozen. Broekhuis Purmerend waar ik m'n A3 cabrio gekocht heb en nu in Hoogeveen de V90 kan ik alleen maar zeggen dat Broekhuis het aanbevelen waard is.

Prima bedrijf

Afspraak is afspraak. Goede service.

goede service

Goed geholpen

Perfecte service

Eenvoudig afspraak te maken. Er wordt rekening mee gehouden dat je wilt wachten totdat de auto klaar is. Goede uitleg en afhandeling van de onderhoudsbeurt.

TOP

Al jaren kom ik bij Broekhuis te Hoogeveen; en in het bijzonder bij Niels Janssens. Niels helpt mij altijd keurig; zo ook deze keer. Maar ook de andere mensen in de showroom en aan de receptie helpen me keurig. Ze verkopen mooie auto's die ze een paar jaar later ook weer inruilen.

Alles prima verlopen volgens afspraak.

Snel en correct geholpen met een nieuwe auto. Mails en telefoontjes werden snel en correct beantwoord. Ophalen van de auto ook prima geregeld.

goede fijne mensen aan de balie , en ook de monteurs

Elk jaar wordt mijn auto nagekeken en als er wat mee is wordt direct contact met mij gemaakt .dat vind ik heel goed. de auto wordt netjes weer afgeleverd en schoon gemaakt . Super.

Alles in 1 keer goed opgelost

Prima ga zo door

Zoals altijd super!!

Alweer de vierde auto uit deze stal. Alles liep op rolletjes en de auto voldoet weer volledig. Al het personeel super bereidwillig en deskundig.

Prima service, vriendelijk personeel, warm bedrijf

Wij ervaren Broekhuis als een prima bedrijf. We bespreken wat er moet gebeuren, ze zijn direct transparant over de kosten en als er meer gebeuren moet dan nemen ze eerst contact op. Leenauto staat in overleg altijd gereed en deze zijn altijd netjes.

Reguliere onderhoudsbeurt en bandenwissel. Moest helaas voor wat kleine zaken twee maal terug komen. Maar desondanks zeer tevreden

Super tevreden

Correct zaken doen, afspraken worden volledig nagekomen.

Zeer service gericht en adequate professionele afhandeling.

Zowel de aankoop als de aftersales service (er waren wat kleine issues) zijn zeer prettig verlopen. Prettig in de omgang, zeer vriendelijk, vakkundig en snel.

Goed geholpen en geadviseerd.

Wij zijn -sinds kort- nieuwe klant bij Ford Broekhuis Hoogeveen. Onze ervaringen zijn positief. Iedereen is bereid om mee te denken en om te gaan voor de beste oplossing voor de klant. Hierdoor konden we snel tot zaken komen met als resultaat een mooie auto, waarmee we de komende jaren vooruit kunnen. Het feit dat deze auto bij een collega-broekhuis-ford-garage moest worden gehaald was geen enkele belemmering en werd snel geregeld. Al met al zijn we tevreden en we hopen -en gaan er ook vanuit- dat dit serviceniveau de komende jaren gehandhaafd en stabiel blijft.

Buitenvaart 1113-1115

7905 SE Hoogeveen