Laden reviews...
21 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en betrouwbare service. De feedback beschrijft vaak zorgvuldige opvolging en een probleemloze aflevering van voertuigen. De algemene indruk is positief en de dienstverlening voelt klantgericht en vertrouwd.
heel blij met onze gekochte ford kuga bij broekhuis hoogeveen.
10 August 2026
Wietse-Jan
hoogeveen
Beste Wietse-Jan,
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw Ford Kuga en dat alles naar wens is geregeld. Wij wensen u veel rijplezier met uw nieuwe auto!
Team Broekhuis Hoogeveen
Zeer prettig en vlotte oplossing voor laad recall.
5 August 2026
Wilfred
Zwolle
Beste Wilfred,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de vlotte afhandeling van het onderhoud en de recall.
Graag staan wij een volgende keer weer voor u klaar!
Team Broekhuis Hoogeveen
Ik heb mijn Volvo hier gekocht en uitstekende hulp gehad. Denken goed mee met oplossingen en erg behulpzaam.
4 August 2026
Dick
Assen
Beste Dick,
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat u zo goed bent geholpen bij de aanschaf van uw Volvo en dat u onze betrokkenheid en het meedenken heeft gewaardeerd. Wij wensen u veel rijplezier met uw Volvo!
Team Broekhuis Hoogeveen
Bij Broekhuis Hoogeveen onze nieuwe tweede Ford Puma daar gekocht. Naar alle tevredenheid geholpen door verkoper Steven Eijklaar tot en met de aflevering.
3 August 2026
F
Almere
Bedankt voor uw mooie review en het vertrouwen in Broekhuis! Wat fijn om te lezen dat u opnieuw voor een Ford Puma heeft gekozen en dat u naar volle tevredenheid bent geholpen door Steven, van het eerste contact tot aan de aflevering. Wij wensen u veel rijplezier en graag tot ziens!
Team Broekhuis Hoogeveen
Een andere auto kopen doe je niet zo vaak Dus is het van belang, Dat men de tijd neemt om samen met jou op zoek te gaan naar een auto die bij jou past. Advies te krijgen wat voor jou belangrijk is We zijn prima geholpen
2 August 2026
Ton
Beste Ton,
Bedankt voor uw reactie en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u zich goed begeleid voelde bij de zoektocht naar een auto die bij u past en dat u tevreden bent over het advies en de tijd die voor u is genomen.
Wij wensen u veel rijplezier en zien u graag weer terug.
Team Broekhuis Hoogeveen
Het gehele aankoop proces is van begin tot eind zeer goed door Sven begeleid.
29 July 2026
Willem Hazeveld
Beilen
Beste Willem,
Bedankt voor uw reactie en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat het gehele aankoopproces naar wens is verlopen en dat Sven u daarbij goed heeft begeleid. We geven uw compliment graag aan hem door.
Wij wensen u veel rijplezier met uw nieuwe auto.
Team Broekhuis Hoogeveen
Goede communicatie viiraf, geen verassing achteraf
18 July 2026
Rob
Beste Rob,
Bedankt voor uw reactie en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat u de communicatie vooraf als duidelijk heeft ervaren.
Graag staan wij ook de volgende keer weer voor u klaar.
Team Broekhuis Hoogeveen
altijd een uitstekende behandeling en vriendelijk personeel.
9 July 2026
Dieuwertje
Steenwijk
Beste Dieuwertje,
Bedankt voor uw reactie en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u altijd tevreden bent over de uitstekende service en de vriendelijkheid van onze medewerkers.
We waarderen uw vertrouwen en staan graag weer voor u klaar.
Team Broekhuis Hoogeveen
Zeer tevreden over deze Volvo dealer! Vriendelijk personeel, uitstekende service en duidelijke communicatie. Er wordt echt met je meegedacht en afspraken worden netjes nagekomen. Een fijne ervaring van begin tot eind. Absoluut een aanrader!
6 July 2026
Marc
Losser
Beste Marc,
Bedankt voor uw reactie en het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service, duidelijke communicatie en persoonlijke benadering. Mooi dat u zich goed geholpen voelde en dat wij aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen.
Bedankt voor uw aanbeveling en graag tot ziens.
Team Broekhuis Hoogeveen
De verkoper heeft goed naar onze wensen geluisterd en op basis daarvan een goed advies gegeven voor de aanschaf van een nieuwe auto. De aflevering was geheel volgens afspraak en onze wensen. De instructie bij de nieuwe auto was duidelijk en met vragen of opmerkingen kunnen we altijd bij de garage terecht. Dus goede aftersale. Al met al een plezierige ervaring om hier een andere auto te kopen.
29 June 2026
Roland
Beste Roland,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u vriendelijk en deskundig bent geholpen en dat er goed is geluisterd naar uw wensen bij de aanschaf van uw nieuwe auto.
Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe en staan in de toekomst graag weer voor u klaar!
Team Broekhuis Hoogeveen
De prijs valt behoorlijk tegen voor alleen een grote beurt!
9 June 2026
R.Hoving
Beilen
Hartelijk dank voor uw review en uw positieve woorden over onze service en vriendelijke benadering. Fijn om te horen dat dit als prettig is ervaren.
We begrijpen uw opmerking over de kosten en nemen dit mee. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer!
Team Broekhuis Hoogeveen
Auto occasion Ford Kuga gekocht bij Broekhuis in Hoogeveen. Goed voorgelicht, vriendelijk te woord gestaan en correcte afhandeling. Was al met mijn ingeruilde Ford C-max in de service bij Broekhuis en ben ook daar altijd vlot, correct, vakkundig en naar volle tevredenheid geholpen.
9 June 2026
Jans Bast
COEVORDEN
Beste Jans,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de service, de duidelijke voorlichting en de vriendelijke en correcte afhandeling bij de aankoop van uw Ford Kuga.
Wij waarderen uw vertrouwen enorm en helpen u in de toekomst graag weer verder!
Team Broekhuis Hoogeveen
Een jaar geleden een mooie auto aangeschaft. Nooit problemen mee gehad. Auto was toe aan onderhoud waarvoor ik netjes ben benaderd door Broekhuis. Ik kan weer even vooruit :)
18 May 2026
Joost
Hoogezand
Beste Joost,
Bedankt voor uw reactie en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u tevreden bent over uw auto en onze service rondom het onderhoud.
Veel rijplezier gewenst en graag tot ziens.
Team Broekhuis Hoogeveen
Tijdens de jaarlijkse onderhoudsbeurt van onze Volvo wilden we in plaats van wachten de stad in. Door het personeel zijn we keurig naar het centrum van Hoogeveen gebracht en later weer opgehaald. Dat vinden wij nu pas Service!
31 March 2026
Fred
Losser
Beste Fred,
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u onze service tijdens de jaarlijkse onderhoudsbeurt als prettig en attent heeft ervaren.
We wensen u veel veilige en plezierige kilometers met uw Volvo en hopen u ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Team Broekhuis Hoogeveen
Ging goed. Wel erg jammer dat we zo lang moesten wachten op de auto. Daar voor zal ik de volgende keer wel eerst vragen of ergens anders kijken waar het snelle gaat.
10 February 2026
Arjan Krul
Emmen
Beste Arjan,
Bedankt voor uw review en uw feedback. Fijn om te horen dat het verder goed ging! Het spijt ons dat u zo lang heeft moeten wachten op de auto. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn en nemen uw opmerking zeker mee om onze service te verbeteren. We hopen dat u ons in de toekomst nog een kans geeft en we u een snellere ervaring kunnen bieden.
Team Broekhuis Hoogeveen
Klantvriendelijk goed zaken gedaan alles naar wens
19 December 2025
Gerrit
Kampen
Beste Gerrit,
Bedankt voor uw positieve reactie! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en dat alles naar wens is verlopen.
Graag tot ziens!
Team Broekhuis Hoogeveen
Keurig geholpen. Korte reactietijden.
21 October 2025
Sicco
Friesland
Beste Sicco,
Bedankt voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat de levering van uw Volvo EX30 vlekkeloos is verlopen en dat u tevreden bent over onze service. We wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe!
Team Broekhuis Hoogeveen
Zoals altijd weer zeer goede kwaliteit en service door Volvo Broekhuis Hoogeveen; onze auto goed onderhouden en weer netjes en schoon opgeleverd. Dank jullie wel hiervoor!
17 October 2025
Fred Kramer
MARUM
Beste Fred,
Bedankt voor uw mooie review.
Wat fijn dat alles weer naar volle tevredenheid is verlopen.
Graag tot de volgende keer!
Team Broekhuis Hoogeveen
Bij de inruil van mijn oude auto ontstond een onvoorzien probleem. In een open communicatie met verkoper Sven vonden we snel een passende oplossing. We kregen al direct de nieuwe auto mee. Bij de afleverbeurt werd naderhand nog royaal gezorgd voor een auto die in alle opzichten zo goed als nieuw was. Klasse werk van een goed bedrijf met betrouwbare medewerkers.
4 October 2025
Ben Bekema
Dalfsen
Beste Ben,
Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het delen van uw ervaring.
Wij vinden het belangrijk om samen met u altijd tot een passende oplossing te komen en zijn blij dat dit bij de inruil van uw auto is gelukt.
Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers met uw nieuwe auto!
Team Broekhuis Hoogeveen
Zeer vakkundig en vriendelijk personeel.
30 September 2025
Geb
Emmen
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u onze vakkundigheid en vriendelijkheid waardeert. Graag tot een volgende keer!
Team Broekhuis Hoogeveen
Goed geholpen duidelijk en correct ze doen wat ze zeggen De uitleg van de auto was heel duidelijk Een zeer correcte en vriendelijke verkoper
10 September 2025
Fred
Hoogezand
Beste Fred,
Dank u wel voor uw positieve beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zo goed geholpen bent en dat de uitleg van de auto duidelijk en volledig was.
Wij wensen u veel rijplezier met uw auto en staan uiteraard altijd voor u klaar als u nog vragen heeft.
Team Broekhuis Hoogeveen
We hadden wat punten aangegeven na de aflevering, die niet helemaal naar wens waren. Deze werden serieus opgepakt en naar volle tevredenheid opgelost. Zeer goede klantenservice. Voor de volgende aankoop gaan we zeker eerst in Hoogeveen kijken. Maar nu eerst genieten van onze S60.
14 August 2025
Marco
Sinderen
Beste Marco,
Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat de punten na aflevering naar volle tevredenheid zijn opgelost en dat u onze klantenservice zo waardeert.
Wij wensen u heel veel rijplezier met uw Volvo S60 en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in Hoogeveen.
Team Broekhuis Hoogeveen
Wilde een Volvo met mogelijkheid om caravan te trekken. Broekhuis Hoogeveen had een model staan die voldeed aan onze wensen. De juiste prijs was voldoende ons over de streep te trekken. Zeer tevreden.
28 July 2025
Kees van den Ende
Hoorn
Beste Kees,
Dank u wel voor uw aankoop en uw vertrouwen in ons. We wensen u veel rijplezier met uw Volvo XC40 en staan graag voor u klaar als we u in de toekomst ergens mee kunnen helpen.
Broekhuis Volvo/Ford Hoogeveen
Zie boven
22 July 2025
Klaas
Haren Gn
Beste Klaas,
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring.
Wat fijn dat u zo goed bent geholpen.
We zien u graag de volgende keer bij ons in de vestiging.
Team Broekhuis Hoogeveen
We zijn prettig geholpen bij de aankoop van een Volvo occasion.
16 July 2025
Robert
Steenwijk
Beste Robert,
Hartelijk dank voor uw positieve reactie.
Wij zijn blij te horen dat u de ontvangst en de onderhandeling als prettig heeft ervaren en dat wij u goed hebben kunnen begeleiden bij de aankoop van uw Volvo.
Wij wensen u veel rijplezier en veilige kilometers toe!
Buitenvaart 1113-1115
7905 SE Hoogeveen