Goed geholpen

Vriendelijk en goed geholpen

Zeer betrouwbaar en hele goede service

Lang van te voren afspraak gemaakt voor bandenwissel, servicebeurt en APK, eigenlijk alles in één. 's Morgensvroeg auto gebracht en einde van de middag opgehaald. Gebruik kunnen maken van uitstekende breng en haalservice. De medewerker aan de servicebalie heeft mij prima en duidelijk geïnformeerd over de werkzaamheden en kosten. Auto is ook door de wasstraat gegaan.

perfecte service!!!

de gebruikelijke apk en longlire service beurt. zodat mijn polo nog langer mee gaat

Uitstekend advies en service

Vriendelijk, zakelijk, to the point, meedenkend

very good experience buying a car

I'm really happy with Broekhuis Heemskerk.I traded my old car and purchased a new one. I first wanted a car which was in Almere but I was told it was already sold. Then found a similar car( different colour) in Heemskerk. I was helped well by Michael. He was patient enough to answer my questions. Test drive was scheduled quickly and in 2 weeks was able to drive home the car. Everything was arranged beforehand and in time Really a good experience.

heel goed bedrijf

keurig netjes geholpen

top,zeer tevreden.

Vriendelijk,en er wordt duidelijk gecommuniceerd over de mogelijkheden van mijn nieuwe id5.auto netjes en op tijd afgeleverd.

vriendelijk ontvangst

een goed gesprek tijdens de oriëntatie voor de aankoop van een Seat Arona. mee gedacht over de verzekering goede uitleg bij het ophalen van onze "nieuwe auto" en ook later een belletje of alles naar wens is

Zeer goede service

Heb wat langer op mijn vw t-cross moeten wachten maar dat lag aan de importeur Ook door de vertraging zijn er parkeersensoren geplaatst op de auto die ik niet besteld had Broekhuis Heemskerk heeft hiervan niets in rekening gebracht en dat vind ik een geweldige service

Vriendelijk, deskundig en klantgericht

Voor de aanschaf van een T-Roc (occasion) naar Broekhuis getogen. Deskundige, vriendelijke en zakelijke verkoper. Vandaag de auto opgehaald en tevreden huiswaarts gekeerd en daar lekker van de taart genoten.

Duidelijke communicatie

Vriendelijk, men neemt de tijd en verteld duidelijk,wat de mogelijkheden zijn.

gewoon goed

alles is goed, goede en vlote afhandeling, wordt altijd netjes gebeld omtrent gang van zaken zodat je nooit voor verrassingen komt te staan, alleen jammer van wachttijd maar goed daar houden we dan maar rekening mee

Goeie service, duidelijke communicatie

Hier een Volkswagen bus gekocht. We kregen de bus met nieuwe banden, nieuwe remschijven etc. Dus er is goed aandacht aan besteed.

Vooraf goede afspraken die ook werden nagekomen

Ben wel verbaasd over de fors gestegen prijzen voor onderhoud en de bijkomende zaken - tevreden over de werkzaamheden/afhandeling

Mijn auto heeft gekregen wat hij nodig had.

Als je naar Broekhuis Heemskerk gaat krijgt je auto die zorg die het nodig heeft. Er vindt op dat moment een goed wisselwerking plaats gericht op herstel van de auto.

TOPPERS!

Mijn nieuwe autotje gekocht….. zo onwijs blij met de auto! En geholpen door de beste mensen!

Zeer correct geholpen.

De verkoper van Broekhuis de hr M.branco de sousa heeft ons heel goed geholpen en nam alle tijd voor de uitleg.

Prima garage, met vakkundig personeel

Prima garage. 1 minpuntje of onwetendheid van mij. Je word om 9:30 gebeld met het verhaal wat ze aan je auto gaan doen. En dan is hij pas om 17:30 klaar. Lijkt mij wat lang. Er word dus niet continu aan een auto gewerkt. Maargoed dat is een kleinigheidje, mischien iets meer communicatie wat betreft de tijdsduur.

Topservice

Autobeurt viel onder het servicecontract hierdoor kosteloos Auto was als service door de wasstraat geweest. Het deukje in de nummerplaat was, zonder te vragen, eruit gehaald en dat vond ik echt leuk want dat deukje was net als een puist op je gezicht, ‘het maakt ‘m toch minder mooi’.

Matig monteurswerk

Probleem word wel opgepakt maar slecht gerepareerd. Te makkelijk / matig beoordeeld door de monteur.

Fantastische service

Zeer blij met onze prachtige nieuwe auto (VW Tiguan). Heel goede service, we konden een proefrit aan huis maken wegens onze privé situatie en de auto werd aan huis geleverd. Ook een lekkere taart en een kerstbrood cadeau gekregen. Alles netjes geleverd, de nieuwe auto staat te stralen op de parkeerplaats. Ook nette inruilprijs gekregen voor onze vorige auto. Kortom, zeer tevreden!

prima service

goed en betrouwbaar advies en prima service

Rijksstraatweg 36

1964 LJ Heemskerk