Amateurs ( volledig verhaal op trustpilot)
Na schade mijn auto in handen gegeven van broekhuis autoschade harderwijk... wat een spijt in juli 2025 schade gerepareerd wat zeer slecht gedaan was en na de reparatie veel meldingen mbt de camera's aan de voorkant van de auto.. ik contact met unive en moest door hun opgelost worden ivm garantie... ivm privé omstandigheden een tijd later een afspraak gemaakt wat niet uit maakte volgens hun... vervolgens een auto die klaarstond die niet voor mij geschikt was ( wat ook bij jullie bekend was daar ik alleen een automaat zonder pook kon rijden.. ) dus voor Jan*** van Almere naar harderwijk gereden... 24 februari weer een afspraak.. zoals afgesproken zet ik de auto om 8 uur op de parkeerplaats ( heb bewijs via life360 en een foto van mijn dashboard ) LET OP OP DEZE FOTO IS DUIDELIJK TE ZIEN DAT ER GEEN STORING AANWEZIG IS !!!!!! vervolgens neem ik plaats in de auto die voor mij gereserveerd was aangezien ik niet binnen mocht wachten ( service is ver te zoeken ) ik zie dat rond half 9 de auto naar de werkplaats gaat... vervolgens om 15.32 wordt mijn auto neergezet op de parkeerplaats.. hij wordt uitgezet en daarna weer aangezet... vervolgens weer uit en medewerker haalt kleed van de stoel en wrijft vervolgens nog 3 keer over de bovenkant van mijn motorkap... ( fijn om dat te doen zonder reden )
Vervolgens stap ik de auto uit en ga ik naar binnen en ga aan de tafel zitten... na een andere klant afgehandeld te heben wordt er geroepen de Peugeot is klaar... loop naar de balie... er wordt niets gezegd over een storing of andere ongein... ook de gemaakte afspraken via unive moest ik zelf nog achteraan gaan... de service was er totaal niet.. vervolgens loop ik naar mijn auto en begint wederom de ellende... ik start mijn auto en deze geeft motorstoring aan... hoe dan ik zet mijn auto weg zonder storing... ik heb mijn vriend gebeld die wist ook geen raad er loopt een medewerker langs en ik meld de storing... er wordt laks gereageerd met daar zitten we niet met reparatie dus kan