Broekhuis autoschade Zeist maakt waar wat gezegd wordt
Het aantal keren schade na 40 jaar autorijden is op 1 hand te tellen. En voor de één is het maar blik, en dat is het natuurlijk ook, maar ik ben heel zuinig op mijn Ford (USA) Explorer PHEV met prachtige V6 motor. Op advies van mijn dealer (Broekhuis Ford in Veenendaal), altijd fijn als er meegedacht wordt, kwam ik bij Broekhuis Autoschade in Zeist uit. En ik werd niet teleurgesteld. Fantastisch zoals de diepe kras onzichtbaar hersteld werd. En ja, dat is vakwerk. Maar ook even een stap verder zetten. Alles werd geregeld. Huurauto, de Ford helemaal gewassen en van binnen schoongemaakt. Topwerk. Ik hoop nooit meer terug te komen, want dan heb ik geen schade, maar als het nodig is, dan weet ik waar ik moet zijn.
Beveelt aan
22 June 2026
Addy
Doorn
Reactie van Broekhuis Autoschade Zeist
Beste Addy,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review!
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het herstel van uw Ford Explorer en de service die u bij ons heeft ervaren. Wij begrijpen heel goed dat u zuinig bent op uw auto en daarom doet het ons goed te horen dat het resultaat volledig aan uw verwachtingen voldoet.
Bedankt voor uw vertrouwen en wie weet zien we u liever niet terug vanwege schade, maar bent u uiteraard altijd van harte welkom!
Met vriendelijke groet,
Broekhuis Autoschade Zeist