Servicebeurt naar tevredenheid, afwerking onvoldoende

De display bleef olie verversen aangeven. Uiteindelijk na meerdere pogingen is het gelukt het oorspronkelijke menu terug te krijgen. Dit is al eerder gebeurd. Ik moest toen terug naar de garage om het te laten herstellen. Dringend advies: ook de display controleren aan het einde van een sevicebeurt!

Auto weer in perfecte staat, conform verwachtingen!

Onderhoudsbeurt is uitgevoerd na ontvangst van controlerapport en na bespreking van welke werkzaamheden gedaan zouden worden. Op het afgesproken tijdstip stond de auto weer te blinken in de zon. Alles zoals gebruikelijk, al jaren, ik had ook niet anders verwacht!

auto is prima afgeleverd

Slechts 9 maanden levertijd!

Na de auto ingeleverd te hebben krijg je snel telefoontje wat er eventueel vervangen moet worden met een prijsindicatie voor de volledige beurt Je mag zelf beslissingen nemen en wordt niet of nader druk gezet, behalve natuurlijk als het apk gerelateerd is Kortom geweldige service

De jaarlijkse beurt was weer goed geregeld

Jaarbeurs met APK laten uitvoeren. Ik ben keurig geïnformeerd over de voortgang, en wat er nodig is voor optimaal rijplezier. Auto kreeg ik schoner terug dan dat ik hem achterliet. Afspraak werd ook in afgesproken tijdvak uitgevoerd.

Broekhuis is er echt voor de klant.

Voor aanvang van de grote service ontving ik eerst per mail een overzicht rapport met wat er goed was en wat er moest gebeuren aan de auto. Daarna werd er telefonisch contact opgenomen om het rapport samen door te nemen, zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Dit heb ik als zeer prettig ervaren.

Prima autobedrijf om zaken mee te doen.

Vriendelijke ontvangst, wordt later gebeld met advies tijdens uit te voeren onderhoud. Wordt op een plezierige wijze uiteengezet waarom het advies gegeven wordt.

Wat een geweldige service!

Onze ervaring met Broekhuis was top! Daan Zantingh heeft feeling voor de klant en heeft gezorgd voor een (persoonlijke) proefrit aan huis. Na een goede inruilprijs hebben we besloten om een prachtige Puma ST te kopen bij Broekhuis. En de auto werd ook aan huis geleverd... met een gebak. Wat een service en een aanrader voor een ieder.

Goede betrouwbare service

Mijn Volvo S6o moest voor de APK naar Broekhuis Volvo Zeist ,tevens werd een onderhoudsbeurt gedaan . De onderdelen die gerepareerd moesten worden of vervangen (remschijven ,banden b.v.) werden adequaat behandeld. De 18 jaar oude Volvo rijdt weer prima !! Dank je wel Kevin,Steven en anderen!

Alles prima afgehandeld

Volgens afspraak is de grote beurt uitgevoerd en de APK in orde gemaakt. Ik ben al vele jaren klant bij Broekhuis en tevreden over de service met name door Dennis van Dijk.

Top. Aanrader!

Super vriendelijk personeel. Goede service. Komen afspraken na. Tip. Vraag naar Daan. Jonge vriendelijke verkoper waar je goed zaken mee kan doen.

Ik ben bijzonder tevreden over de onderhoudsbeurt bij deVolvo garage.

De twee technici Marouane & Jimmy, die de onderhoudsbeurt van mijn Volvo V40 T3 Polar + Sport hebben uitgevoerd, waren bijzonder vriendelijk en deskundig. Wij hebben de tijd van de onderhoudsbeurt doorgebracht in de showroom. Mijn vrouw en ik waren zeer tevreden. We hebben lekkere koffie gedronken en de kranten gelezen!

Helaas worden de door mij ervaren problemen niet opgelost

Helaas loop ik tegen wat problemen aan met mijn twee auto's. In De Meern werd ik helaas niet goed geholpen en balen ik overgestapt naar Zeist omdat daar beter werd beloofd. Na een onderhoudsbeurt loop ik precies tegen hetzelfde aan. De problemen die ik ervaar worden weggewuifd omdat de monteurs die niet zien op het moment van de beurt. Ik voel mij niet gehoord en heb daardoor een slecht gevoel overgehouden aan Ford Zeist. Ik hoop op een oplossing en een garage die de problemen serieus neemt.

Prettig afspraak maken, netjes halen en brengen van de auto, net rapport, auto schoon terug. Top.

Zeer goed georganiseerd

Een deskundige organisatie. Goede communicatie met de klant. Lekker dat je auto opgehaald wordt Jammer dat je niet ffff binnen kunt lopen om je banden op te laten pompen!

Top in 1 zin, geweldig geholpen

Zeer hoogstaande service, echt goed geholpen, vakmensen

Hartelijk ontvangst lekker informeel geen stijf gedoe hoi ik van. Duidelijke uitleg en voelt als een betrouwbaar bedrijf. Kom niet uit de buurt (60km) maar ben voornemens om mijn gekochte auto ook de beurten daar te laten doen en dan volgt de volgende auto vanzelf.

Klantvriendelijk en klantgericht

Wat ons als eerste opviel was De persoonlijke ontvangst en aandacht die men voor ons had. Men nam alle tijd. Onze wensen werden geïnventariseerd en na een goed advies namen wij in volle vertrouwen een beslissing en werden we de trotse eigenaar van een XC40.

Positief, men denkt klantgericht

Goede service, attent behandeling.

Prima service en alles volgens afspraak

Prima service en alles volgens afspraak

Ik kwam voor de aankoop van een Mazda CX 5 en ook de inruil voor een Mazda CX 5 Ik werd prima ontvangen door Daan Zanting en er werd verder geen druk op mij gezet Geen verkoop praatjes maar gewoon waar het op staat Mazda CX 5 gekocht en hoop hem in juni op te halen Tot nu toe heel tevreden en reken erop dat de auto perfect wordt afgeleverd volgens de gemaakte afspraken

Vriendelijke en zeer klant gericht

Deze mensen verdienen een pluim. En mensen die op zoek zijn naar een nieuwe of gebruikte auto moeten zeker daar een keer aan rijden. Dat kan makkelijk bij u in de buurt er zijn wel geteld 28 vestingen. Laat deze kans niet voorbij gaan.

Fijne zaak en goede dealer

Ik heb er een Puma gekocht en heel goed geholpen er is goed geluisterd wat al de wensen waren prima geholpen

Met veel plezier onze auto bij Broekhuis Ford Zeist gekocht. Gewoon een plezierig gesprek met Arjan. Van te voren gebeld of de auto er nog wel was en toen we een uurtje later aankwamen, stond de auto net gewassen buiten te pronken. Proefrit gemaakt en een uitstekende prijs voor een wat gehavende inruill gekregen. Kortom, wij zijn heel tevreden met de auto en met Broekhuis Ford Zeist.

Correct, vriendelijk en deskundig contact met verkoopleider

Een zeer positieve eerste ervaring met de Broekhuis/Volvo-organisatie.

Blanckenhagenweg 6

3712 DE Zeist