Service is topklasse!

Prima geholpen bij het uitkiezen van een Ford Focus occasion. Trekhaak er bij met korting. Aanvullende wensen voor de bedrading (extra stroomdraad voor de caravan) was geen enkel probleem. En de aflevering was top. Netjes gepoetst van binnen en van buiten en de auto stond klaar met een hoes er overheen. Kortom: zeer tevreden!

Zeer vriendelijk ontvangst en goede benadering en gesprek

Fijne benadering en gesprek. Wij voelden ons goed begrepen en de verkoper nam alle tijd voor een goed gesprek.

Perfect bedrijf

Afspraak gemaakt en alles perfect nagekomen

Al jaren tevreden

Al meerdere jaren kom ik bij Broekhuis Zeist en al vanaf het begin zeer tevreden. Dit mede omdat deze dealer voor mij vertrouwen uitstraalt. Ze behoren weliswaar niet bij de prijsvechters, maar zijn ook niet duurder dan dat je elders een merkbeurt laat uitvoeren. Pluspunten; Klantgerichte en vriendelijke benadering. Goede uitleg na onderhoud. Afgelopen weken een mooie “nieuwe” occasion gekocht. Ook het verkoop proces was van A tot Z goed geregeld. Alle vragen worden zeer snel beantwoord door vriendelijke verkoper. Service punten (nav proefrit) ook snel opgepakt. Al met al ben ik meer dan tevreden.

Prima klantvriendelijk en goede afspraken.

Betrouwbaar, behulpzaam en vriendelijk bedrijf.

Vanaf 2000, 2 maal V70, xc 90, xc 60 en nu een elektrische xc 40. Dit allemaal gekocht bij Broekhuis Zeist en allemaal geleverd door de aardigste en betrouwbaarste verkoper Jos. Ik denk dat dit genoeg zegt.

zeer klantvriendelijk en deskundig personeel.

goede uitleg bij onderhoud van het voertuig wat er aan mankeert, en wat er vervangen of gerepareerd moet worden.

Amateuristisch

Auto aangeschaft, afgesproken dat de auto bij aflevering één beurt zou krijgen. Bij aflevering staat er niet bij, wat er precies is gebeurd. Ook was de auto bij aflevering niet APK gekeurd. Nu moeten we maar hopen dat de olie is ververst en de rem olie is ververst. Daarnaast zouden er beschadigingen bij gewerkt worden, echter die plekjes zijn naar behandeling er niet echt op vooruit gegaan

Professioneel

Vakkundig en klantgericht

Telefonisch overleg naar aanleiding van werkzaamheden overzicht die via de mail gestuurd wordt. Zeer klantvriendelijke medewerkers. Geen verrassingen bij de eindafrekening.

Van begin tot eind heel plezierig

Prima.

Transparant, zorgvuldig en top kwaliteit. De elektrische leenfiets was ook geweldig. Naast de hartelijke en persoonlijke service.

Perfecte service

Op 30-6-2021 heb ik via Broekhuis Lease bij Broekhuis Zeist een nieuwe Fiesta St-Line besteld. Nadat ik eerst zeer positief verrast was door de service van de lease-afdeling, werd ik daarna ook positief verrast door verkoper Albert Hakvoort. Helaas werd de aflevering van de auto een beetje een drama. Dat heeft uiteindelijk bijna 1,5 jaar(!!) geduurd. Op 22/10 kon ik de auto eindelijk ophalen en ik rij er nu ruim een week in. Wát een fantastische bak! De lange levertijd lag beslist niet aan de dealer. Zij hebben mij vanaf eind juni van dit jaar 2 verschillende vrij nieuwe ST-lines ter beschikking gesteld tegen een zeer gereduceerd huurtarief. Ik moest mijn vorige lease-auto na een jaar verlenging namelijk echt gaan inleveren bij Leaseplan. Feitelijk heb ik dus een proefrit van bijna een half jaar gehad! Alle lof dus voor de dealer! Bij ophalen van de auto kreeg ik van Albert een aantal leuke presentjes en een lekkere fles wijn+ taart! Erg attent. Over de berichtgeving van de fabriek en de importeur ben ik minder te spreken, want die was eigenlijk gewoon NIET aanwezig. Maar de dealer heeft er steeds achteraan gebeld/gemaild. Uiteindelijk dus alles goed gekomen en nu "in bezit" van mijn knalrode ST-line. Helaas dus niet mijn eigendom, maar dat voelt na een week al wel gewoon zo. Kortom: uiterst tevreden en wat mij betreft een aanrader wat dealer betreft!

Prima ontvangen

Ik word altijd goed geholpen en niets is te veel. Bedankt

Prima verkoopproces, alles volgens afspraak

Ik heb bij Broekhuis Ford Zeist een tweedehands auto gekocht en dat is prima bevallen. Alles is exact volgens afspraak gegaan en de auto werd keurig op de afgesproken tijd bij ons thuis geleverd. Ook het contact was prima en iedereen was erg behulpzaam.

Vriendelijk en deskundig

Al een tijdje op zoek naar een andere auto. Oog viel op een Ford Kuga. Die wilde we wel eens dichtbij zien en ervaren. Eerste werd ons voor de neus weggekaapt. Tweede stond in Zeist. Prachtige auto en veel mogelijkheden. Proefrit gedaan en gelijk verkocht. Nu een week in bezit en super blij mee. Kreeg Broekhuis Plus Pas in combinatie met de Broekhuis Mobiliteitsservice cadeau. En een heerlijk taartje. Bedankt ☺️

Broekhuis zeist is echt op en top klantvriendelijk.

We hebben al meerdere auto's bij broekhuis zeist afgenomen maar de laatste was echt een drama. Dit heb ik na de laatste reparatie ook gemeld en daarbij aangegeven weinig vertrouwen meer te hebben in de auto. Ik zag op de site dat er een andere mooie auto tekoop stond en heb telefonisch gevraagd wat we zouden moeten bijleggen. De verkoper moest even kijken en al onze gemaakte onkosten meenemen in een voorstel. Hij kwam met een fantastisch aanbod en zo is de deal gesloten, mijn vrouw nog een proefrit gemaakt en de handtekening gezet. Ik wil echt mijn dank uitspreken aan Teus Lagerweij die ons echt super fijn heeft geholpen. Moet sowieso zeggen in zeist altijd vriendelijk geholpen te zijn, we kunnen ook vanuit Ede naar Veenendaal gaan maar daar hebben we echt geen klik. Nogmaals alle lof voor broekhuis zeist

Goede all round service

Groot onderhoud nodig. De garage nam de stappen door en vooraf de verwachting van het prijsplaatje. Besloten eea te combineren met een APK wat mogelijk was. De garage biedt de mogelijkheid om te werken in afgezonderde werkplekken wat fijn is. Tenslotte werd de auto gewassen opgeleverd. Alhoewel dat laatste wel een haastklus was (niet helemaal schoon). Kortom, zeer tevreden.

Duurde even, maar uiteindelijk toch goed gekomen!

Af en toe frustrerend...

Prachtservice tot aan de voordeur en verder.

Auto gezien op de website van Broekhuis Ford Zeist. Woon zelf in de buurt van Alkmaar. Wat denk je? Daan Zanting van de afd. verkoop liet de auto naar mijn huis brengen voor een proefrit en een bod op mijn vorige auto. We kwamen supersnel tot overeenstemming. Alles keurig in orde gemaakt op afstand. Na afleverbeurt e.d. werd de auto wederom gebracht en de mijne meegenomen. Nog nooit zoiets meegemaakt! Later opgemerkt mankementje mocht ik bij de garage in de buurt laten maken zonder kosten. Topservice!!

Werden netjes geholpen

We werden vriendelijk en netjes geholpen. De verkoper was wel vergeten een mat voor de kofferbak te bestellen, wat wel was beloofd. Maar dat wordt opgelost.

Goede service. Betrouwbaar.

Meedenkende medewerkers, passie voor Volvo en erg behulpzaam.

Komen hun afspraken na

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

Blanckenhagenweg 6

3712 DE Zeist