Alles klopte. 100% tevreden

Alle richtlijnen voor een tevreden klant zijn goed doorgekomen en uitgevoerd.

Uitstekend service.

Perfect geholpen, auto afgeleverd in uitstekend staat, personeel heel vriendelijk. Ik ben al jaren lang een klant van ford.

Super!!

Wij kregen een warm en enthousiast gevoel bij de verkoper. Wij zijn prima geïnformeerd door Mark over de Volvo.

Prima communicatie en duidelijkheid

Er is altijd transparantie voor de kosten en werkzaamheden. Zeker nu met aanvulling met het filmpje van monteur die de werkzaamheden bij de auto uitlegt

Snel en correct geholpen

Ik liet een lampje vervangen. Het koste niets. Verbaasde mij. Maar wel echte service

Heel netjes en correct.

Gewoon. Klasse ontvangst, geleende fiets en op hoogte houden van de stand van zaken. Alleen rekening wat hoog. Verder alles oké.

Optimale klantervaring

Toonbeeld hoe een klant geinformeerd wordt en geadviseerd over het onderhoud van een auto.

Een open transparante vriendelijke ervaring

Wij zijn super tevreden weggereden met onze geweldige Volvo V60. Onze zoon van 8 jaar voelde zich super trots dat hij de auto mocht onthullen. Het ontvangst was warm en hartelijk. We kregen een uitgebreide transparante uitleg over onze aankoop. Erik heeft goed met ons meegedacht en we kregen goed en uitgebreid advies. Erik super bedankt voor je hulp!

Prima! Onze verkoper edo heeft alles prima uitgelegd!

De vestiging broekhuis Zeist heb ik als prima ervaren, de verkoper edo heeft alles goed uitgelegd. Het poets werk van de nieuwe auto dat kan wel beter.

Broekhuis Ford Zeist is een in alle opzichten uitstekende garage.

Sinds 20 jaar koop ik auto,s bij Broekhuis Ford Zeist en laat die auto's daar ook onderhouden. Alles bij elkaar genomen ben ik daarover zeer tevreden, Sterker nog, ik ben nog nooit zo lange tijd klant geweest bij dezelfde garage. Mijn tevredenheid omvat alle aspecten van het garagebedrijf: kwaliteit van de geleverde (nieuwe) auto's, klantvriendelijkheid, wachttijden, kwaliteit van het onderhoud, servicebereidheid.

Auto na onderhoud weer als nieuw

Fijn dat Broekhuis de auto weer tip top schoonmaakt bij een onderhoudsbeurt. Heel fijn om weer een in een glimmende bolide te stappen!

zaken naar tevredenheid uitgevoerd

geen negatieve zaken te melden

Zeer goede en prettige service inclusief ontvangst en begeleiding tijdens het wachten. Auto in perfecte staat en clean afgeleverd

Prima geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe Volvo.

Vriendelijk en service gericht personeel, met deskundigheid over de geleverde producten. Ook als je aanspreekpunt er niet is, is er altijd iemand anders die het even overneemt. Heb een prettige ervaring gehad bij de aanschaf van mijn nieuwe Volvo. Afspraken voor de aflevering werden ook stipt nagekomen. Daarnaast prima uitleg gekregen van Edo ten aanzien van de werking van het multi media systeem en de wagen in het algemeen. Werd ook rustig de tijd voor genomen. Was mijn eerste aankoop bij deze dealer, zeker een aanbeveling waard!

Alles netjes geregeld kan weer veilig op reis

Goed advies en aandacht voor klant.

Openhartig gesprek met aandacht voor wensen van de klant. Goed geadviseerd en uitleg over onze nieuw aankoop Volvo xc40. Over de inruil zijn wij ook tevreden.

ik ben zeer tevreden over het verrichte onderhoud

verrichte onderhoud is uitstekend gedaan, wensen van de klant zijn in acht genomen, uitleg na het onderhoud is duidelijk faciliteiten zijn goed bv erop kunnen wachten mogelijkheid leenauto

ik ben zeer tevreden met de service van de werkplaats

idem; al het onderhoud is volgens mijn wens uitgevoerd

ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden van de werkplaats

idem; de service is uitstekend de werkzaamheden zijn volgens mijn wens uitgevoerd. daarom geef ik de hoogste score.

ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden

idem; servicegerichtheid naar de klant toe is zeer hoog. daarom geef ik de hoogste score.

ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden

Service is topklasse!

Prima geholpen bij het uitkiezen van een Ford Focus occasion. Trekhaak er bij met korting. Aanvullende wensen voor de bedrading (extra stroomdraad voor de caravan) was geen enkel probleem. En de aflevering was top. Netjes gepoetst van binnen en van buiten en de auto stond klaar met een hoes er overheen. Kortom: zeer tevreden!

Blanckenhagenweg 6

3712 DE Zeist