Opgelost

Mijn eerdere ervaring met broekhuis was teleurstellend maar gelukkig zijn we er uit gekomen. Allebei water bij de wijn gedaan en klaar. Fidele deal kunnen sluiten en openminded uit elkaar gegaan. Zeker om nog een keer terug te komen.

Fijne vestiging van Broekhuis

Al jaren klant en zal er ook blijven komen . Heb eigenlijk alleen maar positieve ervaringen met de vestiging zeist.

Prima service, goed geïnformeerd gebleven tijdens bestelproces!

Mijn eerste afspraak helaas iets te laat geholpen, maar dat is uiteindelijk helemaal goed gekomen met de manier waarop ik geholpen ben! Er werd uitgebreid de tijd voor me genomen, alle opties duidelijk besproken, om uiteindelijk tot een mooie keuze te komen!

Service is goed van receptie en monteurs

Conform afspraak is jaarlijkse onderhoud afgehandeld. Ik heb gewacht tot mijn auto gereed was. Ik heb gebruik gemaakt van een prettige afgesloten werkplek. Uiteraard met WiFi en koffie!

Vriendelijk, adviserend en duidelijk

Vanaf nu blijf ik klant.

super grote beurt Volvo

Rijd weer heel goed!

Super service

Super service van deze garage. Een grote reparatie uit laten voeren, waarna een olielekkage aanwezig bleef. Vandaag gebracht en netjes opgelost, ondanks een flinke onderbezetting qua personeel.Einde van de dag stond mijn auto weer klaar om kilometers te maken.

De medewerkers zijn heel hulpvaardig, klantvriendelijk, duidelijk en denken in oplossingen.

Zowel aan de telefoon als als je in de vestiging bent word je op een heel prettige en persoonlijke manier te woord gestaan. Bij problemen wordt er gezocht naar een praktische en snelle oplossing. Ook wordt duidelijk aangegeven wat wel en niet kan, hoe lang het duurt, wat het kost en voor wiens rekening het komt. De instelling van iedereen bij Broekhuis is klantvriendelijk, persoonlijk maar ook duidelijk zijn. Ik vind het telefonisch contact met Broekhuis Volvo Zeist altijd heel prettig. Ook kom ik er heel graag om mijn auto voor onderhoud of zo te brengen. Want we praten niet alleen over het wel en wee van mijn auto, maar ook over nieuwe ontwikkelingen, nieuwe modellen etc. Heel leuk en gezellig. En als je moet wachten is er goede, lekkere koffie.

Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen

De zaak is voor mij op zoek gegaan naar een auto en heeft me daarbij deskundig geadviseerd. Heel plezierige hulp, en snel resultaat. Gisteren is de auto voor de deur afgeleverd, heel blij mee.

PPP Prettig Prima en Professioneel Bedrijf

Hier geen behandeling als "we verkopen een broodje". Een prettige persoonsgerichte mensvriendelijke verkoper van een hele fijne Ford Fiësta die tot in de late uurtjes nog eens bereikbaar was ook (de verkoper dus). Menige garage kan jaloers zijn op een dergelijke inzet.....

Prima ontvangen en goed en netjes geholpen

Vriendelijk ontvangen en prima geholpen door Mark Klop.

Prettige ervaring

Mooie Mach-e gekocht. Geholpen door Wouter. Vriendelijk en behulpzaam. Kreeg een heel redelijk inruil voorstel voor mijn auto. Oplevering prima naar wens. Ook bij het later bellen met wat vraagjes werd ik goed, snel en kundig geholpen. Heb nog geen problemen met de auto ondervonden dus geen ervaringen met after-sales of service maar het aanschaf traject en process was absoluut top.

Goede en vriendelijke service

Blij met nieuwe auto!

Na een wachttijd van circa 4 maanden is de Ford Kuga met een heel tevreden gevoel door de Heer Kerkhof aan huis afgeleverd.

Vertrouwd en helder

Duidelijke uitleg over uit te voeren onderhoud

halen brengen van auto prima auto kan er weer tegen tot over een jaar nog hartelijk dank voor kerstbrood

Goede service. Vakmensen.

Goede service . Prettig en vriendelijk geholpen

Kan niet beter!

Klantvriendelijkheid is geweldig en een mooi overzicht per mail welke telefonisch wordt toegelicht, haal & breng service is ideaal tijdens het thuiswerken.

Kort zakelijk en vriendelijk

Goede site met duidelijke informatie, servicegericht handelen zonder opsmuk en aandrang.

Uitstekend service

Uitstekend service van broekhuis zeist. Auto opgehaald en afgeleverd.

Zeer professionele organisatie.

Verrassend, niet allen een prettige ontvangst maar ook nog een gesprek met de monteur

Prettige ontvangst, documentatie ligt klaar, gesprek met monteur en in de middag op tijd weer klaar.

Het duurt lang voor de gemaakte afspraken bevestigd worden

De afhandeling was uiteindelijk naar tevredenheid.

Klantvriendelijke service

Altijd met respect ene zakelijk behandeld./

Naar grote tevredenheid geholpen door Daan, nam alle tijd en inzet om voor ons een wagen te laten komen uit Hoogeveen. En hij nam alle tijd, óók om alle snufjes van de aankoop uit te leggen. Heel fijn! Dank je wel Daan, zo verkoop je er vast nog vele.

Blanckenhagenweg 6

3712 DE Zeist