Online een afspraak gemaakt maar toen ging Nederland op slot. Even telefonisch contact en alles kon gewoon doorgaan. Echt klasse.

Prima garage

Service en afspraken worden altijd nagekomen. Klantgericht

Service zoals we gewend zijn ;-)

Goeie communicatie en goed onderhoud, wat wil een mens nog meer :-D

Goede service en kwaliteit werk

Altijd een prettig ontvangst ( ook vroeg in de morgen) auto weer nagekeken en weer prima in ontvangst genomen. Top garage mat gekwalificeerde personeelsleden.

Veel kennis en neemt de tijd voor goed gesprek

Neemt echt de tijd voor je. Ook hele mooie auto gekocht.

Fantastisch

Super relaxed alle Tijd genomen voor de verkoop en de aflevering Zeer goede ervaring

Meer dan goed

Vorige week telefonisch contact gehad met Broekhuis Wageningen. Dit in verband met een aldaar te koop staande ford kuga. In dit gesprek werd ik te woord gestaan door verkoopadviseur dhr. M. Cremer. Dit positieve gesprek leidde vervolgens tot een bezichtiging Ook hierbij werd ik door Dhr Cremer op een vakkundige wijze te woord gestaan. Auto werd aangekocht en deze week afgeleverd. Alle gemaakte afspraken werden waar gemaakt zodat ik tevreden de garage verliet.

Ik ben door verkoopadviseur Menno Cremer echt klantvriendelijk behandeld.

Op 30 november 2021 gebeld met Menno Cremer over de Nissan Qashqai, die scherp geprijsd stond op internet. De Nissan Qashqai met de onderhoudsboekje van periodieke controlebeurten klopten allemaal. Ik heb de Nissan zonder garantie op 30 november gekocht. Ik kreeg een volle tank cadeau. Aan de telefoon had ik gelijk een klik met de verkoopadviseur Menno Cremer dit vertrouwen werd op 30 november verder bevestigd. Broekhuis Wageningen zeer goed bedrijf afspraak is afspraak!

Correct en duidelijk

Prima.

als ik geweten had dat het 2 uur zou duren had ik me naar huis laten brengen, maar de reparatie duurde langer en dat was niet van te voren te zien,

Goede garage

Keurig geholpen en uitgelegd wat er gedaan was.

Ik ben tevreden met de service

Ik heb tot nog toe goede ervaring met Broekhuis Wageningen

Correct en vol.gens afspraak.

Gewoon prima zo als altijd.

Prima afhandeling en dito service

Zeer persoonlijke benadering door de dealer, waarbij afspraken correct worden nagekomen.

Fijne garage met vriendelijke medewerkers

Na jaren weer een nieuwe Opel gekocht ,deze keer bij Broekhuis Wageningen. Hartelijk ontvangen door verkoper Menno Cremer welke ons prima heeft begeleid bij onze zoektocht naar een elektrische auto. De hoge zit en de stoere uitstraling van de nieuwe Mokka E en enkele dagen later de fijne proefrit in de uitvoering die wij op het oog hadden de knoop doorgehakt. Auto keurig afgeleverd en inmiddels al 4 weken een zeer tevreden nieuwe klant voor Opel Broekhuis Wageningen!

Tevreden

Tevreden

Weer prima voor elkaar

Alles weer prima voor elkaar en als er wat is nemen ze contact met je op prima geregeld zo.

Goed gevoel na onderhandelingen betreffende aanschaf Ford Kuga

We zijn heel blij met onze Ford Kuga! We hebben op een prettige en vriendelijke manier kunnen onderhandelen met Tobias. Zelfs over de hondenbench die niet paste dacht hij mee. Als service werd het nabestelde sleuteltje van de trekhaak door Tobias thuis afgegeven. Broekhuis-Wageningen heeft er een zeer tevreden klant bij!

de klant staat voorop!!!

Er deed zich bij mijn oude opel een vervelend/eng iets voor met de rem op de motor. Ik kon snel daarna terecht bij mijn garage, die alles eraan deed om het probleem snel op te lossen en bovendien kreeg ik een prachtige leenauto mee. Top service! Zoals ook met servicebeurten en als er wat extra's moet.

Vriendelijk, goede kwaliteit, eerlijk en een prima service.

Prima geholpen bij de koop van een goede tweedehandse auto. Ook met het onderhoud aan mijn voorgaande auto ben ik altijd uitstekend geadviseerd.

Goed en redelijk

Eerlijk voorstel. Goede service en afspraken zoals gepland.

Professioneel en vriendelijk

Ik had een goede ervaring met Menno bij Broekhuis Wageningen. Hij nam de tijd om ervoor te zorgen dat ik tevreden was.

zijn positief

positief

Alweer een prettige en vertrouwde service!

De service is prettig, netjes en vertrouwd.

Nude 44

6702 DM Wageningen