Laden reviews...
44 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De klantbeoordelingen voor Broekhuis Veenendaal zijn overwegend positief. Klanten prijzen vriendelijk personeel, heldere communicatie en een vlotte afhandeling van proefritten, onderhandelingen en levering. Ook de aftersales en probleemoplossing worden gewaardeerd door de bezoekers. De ervaringen leiden tot vertrouwen en aanbevelingen.
Als zzp’er kan ik mijn werk bus niet missen. Ze hebben de apk uitgevoerd. Daaruit bleek dat de banden niet op voorraad was. Ik heb vaak met broekhuis Veenendaal gebeld voor een oplossing. Maar ze maakte hún probleem mijn probleem van. Na een heftige woorden wisseling kon het wel allemaal. Ik had met de best meneer afgesproken dat we elkaar nog zullen spreken als ik me bus ging ophalen. Ik kwam daar aan einde van de middag. En wat blijkt meneer is vrolijk naar huis gegaan. Korte samenvatting: 1. Slechte service 2. Afspraken niet na komen 3. Hartstikke duur.
Beveelt niet aan
24 July 2026
Patrick Willemsen
Veenendaal
Beste Patrick,
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij nemen uw opmerkingen in behandeling en komen hier zo spoedig mogelijk inhoudelijk bij u op terug.
Broekhuis Ford Veenendaal
jaarlijksebeurt gehad,netjes gebeld voor bijkomende kosten/reparaties
21 July 2026
Hans
Renkum
Beste Hans,
Hartelijk dank voor uw review.
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de jaarlijkse onderhoudsbeurt en dat u vooraf netjes bent geïnformeerd over aanvullende werkzaamheden en kosten.
Graag tot een volgende keer!
Broekhuis Ford Veenendaal
Ik ben goed ingelicht over de komende werkzaamheden en de kosten hiervoor. Geen discussies en goede communicatie van de heren van de receptie. Top !
21 July 2026
Andre
Beste Andre,
Hartelijk dank voor uw mooie review.
Fijn om te lezen dat u vooraf goed bent geïnformeerd over de werkzaamheden en kosten en dat de communicatie met de receptie als prettig is ervaren.
Bedankt voor uw mooie compliment. Graag tot een volgende keer!
Broekhuis Ford Veenendaal
Een bezoek aan Broekhuis Veenendaal is een beetje “thuiskomen”. De medewerkers houden zich aan hun afspraken. Sommige mensen van deze garage kennen we al jaren vanuit Doorn. In Veenendaal is alles groter, maar de menselijke maat blijft!
20 July 2026
Wouter
Houten
Beste Wouter,
Hartelijk dank voor uw mooie review.
Wat fijn om te lezen dat u zich bij ons zo welkom voelt en onze persoonlijke benadering waardeert. Het doet ons goed dat u de vertrouwde service en het nakomen van afspraken ook in Veenendaal ervaart.
Bedankt voor uw jarenlange vertrouwen. We zien u graag weer terug!
23 June 2026
W
Elst ut
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u onze service als goed heeft ervaren.
Wij waarderen uw vertrouwen en staan graag weer voor u klaar!
Broekhuis Ford Veenendaal
Bijzonder prettig geholpen bij het maken van mijn keuze Vriendelijke en aardige verkoper
23 June 2026
Teus
Beste Teus,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zo prettig bent geholpen bij het maken van uw keuze en tevreden bent over het contact met onze verkoper.
Wij waarderen uw vertrouwen en helpen u in de toekomst graag weer verder!
Broekhuis Ford Veenendaal
Alles word duidelijk uitgelegd en als er wat is dan bellen ze eerst op. Op de overzicht staat ook eventuele aankomende werkzaamheden met prijs opgave. Fijne garage.
10 June 2026
Theo
Beste Theo,
Bedankt voor uw reactie en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u onze duidelijke communicatie en werkwijze waardeert.
Wij zien u graag weer terug bij een volgend bezoek.
Broekhuis Ford Veenendaal
Fijne garage, goede service, komt afspraken na. Een dealer die de naam Ford uitdraagt, top!
9 June 2026
Bianca ten Pas-Meuleman
Arnhem
Beste Bianca
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze service als goed ervaart en dat wij onze afspraken nakomen.
Wij waarderen uw vertrouwen en staan graag weer voor u klaar!
Broekhuis Ford Veenendaal
auto is keurig afgeleverd aan huis echter ontbrak er een servicepakket {gevaren driehoek etc.} is later ook opgestuurd alle onderdelen los in een doos kan als tip geven doet dat netjes in een opbergzak! tevens is de lamp linksonder in de grill defect ging er vanuit dat dit gecontroleerd zou zijn bij aflevering? aangezien ik niet in de buurt woon zal ik dit moeten laten herstellen onnodige kosten dus! maar goed verder waren er geen problemen is netjes afgeleverd en van binnen en buiten gepoetst zoals afgesproken met de verkoper Tim
3 June 2026
rien kroos
Dordrecht
Beste Rien,
Hartelijk dank voor uw review en het delen van uw aandachtspunten. Fijn om te lezen dat de auto netjes is afgeleverd en dat u tevreden bent over de staat van de auto en de service van onze verkoper Tim.
Inmiddels is er contact geweest tussen u en Tim om uw opmerkingen te bespreken. Wij waarderen uw feedback en nemen deze mee om onze dienstverlening verder te verbeteren.
Mocht u nog vragen hebben of kunnen wij ergens mee helpen, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.
Broekhuis Ford Veenendaal
Bij de aankoop van een ford Kuga zijn we uitgebreid te woord gestaan. Ook vragen die ik nadien nog had zijn netjes beantwoord. Als de verkoper (Leonardo) nog niet beschikbaar was zijn we toch voorzien van koffie en door een collega zo goed mogelijk geholpen. Bij het afhalen van de auto was er een storing bij onze bank waardoor we de betaling niet konden doen. Zonder probleem werd later op de dag tijd ingeruimd zodat alles alsnog soepel in orde kwam. Gelukkig nog geen ervaring met eventuele problemen maar als dat even netjes wordt afgewerkt, ben ik dik tevreden.
31 May 2026
Willem Heijkamp
Beste Willem,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review. Wat fijn om te lezen dat u de aankoop van uw Ford Kuga als zo prettig heeft ervaren.
Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe met uw Ford Kuga. Mocht u in de toekomst vragen hebben of onze hulp nodig hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.
Broekhuis Ford Veenendaal
Afspraak gemaakt om bij een ford fiesta te kijken. Toen ik aan kwam stond de auto al klaar en na de proefrit was de deal snel gesloten. Bij levering een lekkere taart gehad!
29 April 2026
martijn
Wijk bij duurstede
Beste Martijn,
Bedankt voor uw reactie en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat alles vlot en naar wens is verlopen.
Veel rijplezier en graag tot ziens.
Broekhuis Ford Veenendaal
Eerst een afspraak gemaakt voor een proefrit. Dit kon op korte termijn. Na de proefrit, netjes en prettig geholpen door Lorenzo en uiteindelijk een auto gekocht. Deze is op 4 februari ook netjes afgeleverd. Ook de aftersales is geweldig, er waren wat kleine uitdagingen, deze zijn mede door het goede coördineren van Lorenzo in samenwerking met de werkplaats prima opgelost. Ook de afdeling "werkplaats" verdient hierbij een compliment. Dit filiaal is echt een aanrader
2 April 2026
Jan
Nijkerkerveen
Beste Jan,
Hartelijk dank voor uw mooie review!
Wat fijn om te lezen dat u de ontvangst, proefrit en het gehele aankoopproces als prettig heeft ervaren. We zijn blij dat Lorenzo u goed heeft kunnen helpen en dat de aflevering naar wens is verlopen.
Ook uw complimenten over onze aftersales en werkplaats stellen wij zeer op prijs.
Wij wensen u veel rijplezier met uw nieuwe auto!
Broekhuis Ford Veenendaal
Na het maken van een afspraak proefrit gemaakt. Daarna samen tot een overeenkomst gekomen. Bij het afhalen van de auto was hij helemaal klaar incl groot onderhoud en afleverings beurt (poetsen en volle tank)
10 March 2026
Raymond
Elsloo
Beste Raymond,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Het doet ons veel plezier te horen dat u tevreden bent over onze service, van de proefrit tot de aflevering van uw auto.
Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe!
Broekhuis Ford Veenendaal
Zonder een afspraak te maken binnen gelopen, vriendelijk ontvangst en er werd tijd vrijgemaakt voor ons. Samen met Tim Mulder was de deal snel rond. We rijden nu een heerlijke nieuwe Ford Puma. Voor zo'n groot bedrijf met toch aandacht voor de klant werd door ons echt gewaardeerd. We zijn met een fijn gevoel weggereden. Top!
9 March 2026
Teus
BARNEVELD
Beste Teus,
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Het doet ons veel plezier te lezen dat u zich welkom voelde en dat wij u goed hebben kunnen helpen, zelfs zonder afspraak. We zijn blij dat Tim u heeft kunnen begeleiden en dat u zo tevreden bent met uw nieuwe auto.
Wij wensen u veel mooie en veilige kilometers toe!
Broekhuis Ford Veenendaal
Ervaren bedrijf, kennis van zaken, prettige sfeer, bekwaam en vriendelijk personeel met een luisterend oor.
3 March 2026
Jack
Zoetermeer
Beste Jack,
Hartelijk dank voor uw positieve review. Het doet ons veel plezier te lezen dat wij aan al uw verwachtingen hebben voldaan en dat u onze kennis, service en sfeer als prettig heeft ervaren.
Wij kijken ernaar uit u ook in de toekomst van dienst te mogen zijn.
Broekhuis Ford Veenendaal
Heb mijn 2e nieuwe ford gekocht in veenendaal, je wordt er perfect geholpen. Er wordt met je meegedacht naar alle menselijkheid. Ben Super tevreden.
3 March 2026
Erik
3771JW
Beste Erik,
Hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn blij om te horen dat u wederom zo tevreden bent met uw aankoop en onze service. Het doet ons goed dat ons team met u meedenkt en dat u zich prettig en begrepen voelt tijdens het gehele proces.
We wensen u veel veilige en plezierige kilometers in uw nieuwe Ford en hopen u ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Broekhuis Ford Veenendaal
Afgelopen zaterdag heb ik onze nieuwe Ford Kuga in ontvangst genomen en opgehaald bij Broekhuis Veenendaal. Gedurende het traject werden we begeleid door Tim Mulder, in het oriënterende gesprek na een bezoek aan de showroom hebben we op hoofdlijnen de contouren van de deal uitgewerkt. Een week later heb ik samen met mijn echtgenote een proefrit gemaakt, die prima beviel. Omdat we nog vragen hadden over de kleur en de uitvoering van onze nieuwe Kuga, zijn we met Tim naar de Kuga's op voorraad wezen kijken. Uiteindelijk hebben we de kleur en uitvoering bepaald en het koopcontract opgesteld en getekend. Tim heeft ons prima begeleid, nam alle tijd voor ons. Ik ben super tevreden over de Ford Broekhuis vestiging in Veenendaal, maar vooral Tim bedankt voor de geleverde service en begeleiding. We hebben nog nooit zo snel een nieuwe auto gekocht, maar alles klopte en klikte gewoon.
23 February 2026
René
Beste René,
Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide beoordeling.
Fijn om te horen dat u het aankooptraject en de begeleiding als prettig heeft ervaren en dat alles naar wens is verlopen. Wij geven uw complimenten met plezier door aan Tim Mulder en het team.
Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers met uw nieuwe Ford Kuga en staan in de toekomst graag weer voor u klaar.
Broekhuis Ford Veenendaal
Hele fijne garage met heel vriendelijk personeel!
19 February 2026
Ksj
Leersum
Bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat u onze garage en ons team zo prettig ervaart.
Graag tot een volgende keer!
Broekhuis Ford Veenendaal
We zijn erg blij met onze nieuwe aanwinst! We hebben een occasion gekocht bij deze autogarage en werden geholpen door Tim.. Hij was heel vriendelijk, rustig en vooral heel prettig in de omgang. Alle zaken waren prima geregeld op de dag van aflevering, echt top! Als je op zoek bent naar een fijne garage, dan ben je hier aan het juiste adres!
9 February 2026
Mandy
Maastricht
Beste Mandy,
Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw ervaring bij ons en over de begeleiding door Tim.
Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe aanwinst en bent u in de toekomst altijd van harte welkom bij ons.
Broekhuis Ford Veenendaal
Na een tijdje zoeken naar iets speciaals kwam ik terecht bij Broekhuis Veenendaal . Na telefonisch een zeer open en vriendelijk gesprek gehad te hebben met verkoopadviseur "Tim Mulder" en telefonisch eigenlijk al alles rond gemaakt te hebben afgelopen zaterdag heen gereden en hartelijk ontvangen door Tim. Na een proefrit gedaan te hebben de deal rondgemaakt en auto direct meengenomen . Dankjewel Tim voor deze zeer prettige ervaring
8 February 2026
Arjen
Ulrum
Beste Arjen,
Hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn blij dat u bij Broekhuis Veenendaal terecht bent gekomen en dat Tim Mulder u zo goed heeft geholpen.
We hopen dat u veel plezier heeft van uw nieuwe auto en staan in de toekomst graag weer voor u klaar!
Vriendelijke ongedwongen sfeer. Behulpzaam .Flexibel
3 February 2026
lex
hei en boeicop
Beste Lex,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat u de sfeer als vriendelijk en ongedwongen heeft ervaren.
We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Goede service, vriendelijk personeel
9 December 2025
Rita
Leersum
Beste Rita,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.
Wat fijn dat u zo goed bent geholpen.
Graag tot de volgende keer!
Broekhuis Ford Veenendaal
Vriendelijk en correct geholpen bij hele aankoopproces!
3 December 2025
Marcel
Beste Marcel,
Van harte gefeliciteerd met uw aankoop!
Wat fijn dat u zo goed geholpen bent door Kristian.
Wij wensen u veel rijplezier met uw nieuwe Ford!
Broekhuis Ford Veenendaal
Het gehele proces van aankoop tot aflevering en het uitvoeren van een paar kleine herstelwerkzaamheden is heel soepel verlopen. Omdat 1 van de onderdelen nog niet op voorraad was heb ik de auto wel vast in gebruik genomen en is mijn auto opgehaald voor reparatie en een dag later weer netjes teruggebracht. Lorenzo, complimenten!
28 November 2025
Martijn
Haarlem
Beste Martijn,
Hartelijk dank voor uw positieve review. Het is fijn om te horen dat u zo prettig bent geholpen en dat onze service uw verwachting heeft overtroffen.
Veel mooie kilometers gewenst!
goede service
25 November 2025
Jan Kruise
EDE GLD
Beste Jan,
Bedankt voor uw positieve reactie!
Wat fijn om te horen dat u zeer tevreden bent en onze service als goed heeft ervaren.
Graag tot ziens!
Newtonstraat 9