Blij mee!
7 jaar geleden zijn wij uit elkaar gegaan. Het ouderschapsplan van destijds paste niet meer bij de wensen van onze kinderen, die inmiddels een stuk ouder en zelfstandiger waren geworden. Sanne heeft ons zeer professioneel begeleid in het wijzigen van een aantal afspraken in het ouderschapsplan. Dit was een kort en krachtig intensief traject van 4 gesprekken waarbij we 'huiswerk' mee kregen om zo direct in het volgende gesprek spijkers met koppen te kunnen slaan. Ze hield de voortgang er goed in en het doel scherp voor ogen. Dit alles op een prettige en veilige manier; ze gaf ruimte waar het nodig was en trad op met daadkracht op waar ook dat soms nodig was. Ik wil Sanne heel hartelijk danken voor haar fijne bemiddeling. Het heeft ervoor gezorgd dat we open vizier een voor onze kinderen zo belangrijke flexibele en interactieve toekomst tegemoet gaan. En dat de nieuwe afspraken die gemaakt zijn voor de langere termijn mee kunnen tot de kinderen zover zijn dat ze op zichzelf gaan wonen. Blij mee!
Beveelt aan
30 June 2021