Dat ik goed wordt geholpen
Kon snel terecht en werd netjes gebeld over onvoorziene zaken. Geen verrassingen bij de balie dus.
snel en super geholpen.
Onvangst je wordt als mens behandeld en niet als nummer zoveel. Afspraken worden nagekomen. Service prima.
Goed professioneel bedrijf, snelle en goede service
Vriendelijke mensen en een goede service
Super snel gerepareerd desondanks de drukte
Leuk bedrijf met vriendelijke medewerkers
Snel en vakkundig
Een hele goede service
snelle en deskundige analyse van het probleem waarna snelle en vakkundige reparatie
Onze auto voldoet volledig aan de zoekcriteria en bevalt ons prima.
Vriendelijk geholpen
Geweldig, wil geen andere garage!
Ik heb tweemaal een auto aangeschaft via Cars4all en heb al een aantal jaren mijn reparaties hier laten doen. Ze hebben zich altijd behulpzaam en flexibel opgesteld, en dat waardeer ik enorm. Ik zou deze garage aan iedereen aanraden!
Kon nergens anders terecht voor een spoed reparatie, hier direct geholpen! Super service!
Altijd heel goed geholpen. Niet duur. Heel vriendelijk personeel.
Altijd een goede service, diensten en meedenkend.
goede en klantvriendelijke garage
Je brengt de auto in de ochtend en wordt thuis gebracht. De vooraf gemaakte afspraak dat ik de auto graag op tijd terug wil omdat ik nog weg moet, moest ik helaas achteraan bellen, maar toch gelukt.
Al jaren tevreden
Goeie service!