APK afspraak gemaakt en in korte tijd afgehandeld
We komen hier al jaren en zijn zeer content met deze garage. Klein puntje van verbetering is dat ze af en toe wat slordig zijn en dat je altijd zelf moet bellen wanneer de auto klaar is. Verder een aanrader voor de aanschaf en onderhoud van jouw auto.
Vriendelijjk, rustig en betrouwbaar!!
Klantvriendelijk, goede service, als garage een aanrader
Snelle en vriendelijke service. Hier wordt echt met de klanten meegedacht.
Vriendelijke mensen met hart voor hun werk. Altijd goed overleg over de benodigde reparaties.
Gewoon tevreden
Afspraken worden nagekomen
Deskundige en vriendelijke garage!
Klantvriendelijk en goede service .
als nieuwe klant zijnde geef ik het bedrijf een dikke voldoende
Ik was de afspraak vergeten Kon de auto toch alsnog brengen Auto reed na de beurt prima Tot mijn verrassing was de auto gewassen en uitgezogen. Plezierig gesprekje gehad.
Mijn ervaring: vakbekwame monteurs, die altijd vriendelijk en opgewekt zijn. Het bedrijf: Theo van Alst, een absolute alleskunner, spuiter, plaatwerker, technicus en altijd denkend in oplossingen.
Vriendelijk en snelle en goede service.
Aankoopkeuring laten uitvoeren en vervolgens een duidelijke offerte ontvangen voor te verrichten werkzaamheden en te vervangen onderdelen. Na enkele dagen konden we terecht voor het laten uitvoeren/herstellen van de geconstateerde punten. Goed en snel geholpen door vriendelijk personeel. Wij komen zeker weer terug!
Ze helpen je direct als het kan en er staat een vervangende auto voor je klaar
Uitstekende service
Dankzij mijn onderhoud bij Cars4all rij ik zonder zorgen met mijn 13jarige Honda Jazz op de weg met weinig kosten.
Geweldige garage, heel correct in handelen en het afhandelen in positieve zin. Voor mij geen andere garage meer als Cars4All.
offerte apk keuring 415 euro ga naar de stad 60 euro hoe kan dit
Super snelle service!
Prima en vlot geholpen. Goed advies
Volgens afspraak goed geholpen. Later kleine vraag over apk bedrag, maar ook daar werd correct op gereageerd.
De bandenwissel voor mijn tesla van zomer naar winter is goed verlopen