Professioneel en klantvriendelijk
Makkelijk contact en vriendelijk personeel
Goed geholpen en goed geadviseerd over werkzaamheden die uitgevoerd moesten worden.
Alles was weer pico bello in orde, van het maken van de afspraak tot het werk aan de camperbus. Bovendien zijn ze ook nog eens heel vriendelijk.
Helemaal prettig dat er -als je het op tijd aangeeft- een leenauto klaar staat. Dikke 10!
Afspraak is afspraak!
Klant vriendelijke en goed luisteren
Excellente service en goed ervaren personeel die met je meedenken!
x
Cars4all, compleet perfect!!
Ik had een probleem met mijn airco en kon er even tussendoor om het na te kijken. Uiteindelijk was het een simpel ‘probleem’.
Ik heb alleen maar goede ervaringen met deze garage en ben best tevreden met het resultaat van de werkzaamheden.
Grote beurt met apk. Auto is op alle punten grondig nagekeken zodat ik weer een jaar veilig en zonder zorgen de weg op kan!
Zoals het hoort
Altijd betrouwbaar en goed. Super blij met hun service.
Snel en correct
Ik word altijd netjes geholpen.
Kleinschalige en overzichtelijke garage waar de klant centraal staat
Ik ben goed geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe auto! Betrouwbare garage en een goede service.
Auto is direct gemaakt. Binnen een uur klaar, kon er op wachten
Kom hier al een paar jaar, goede service, communicatie en betrouwbaar
snel, deskundig en goed.
Snelle en duidelijke hulp