Cars4all heeft voor ons een "nieuwe" auto uit Duitsland geregeld. Ze gaan voor een goede auto en niet zo maar een willekeurige. De auto die we nu bijna 2 maanden hebben, rijdt nog steeds als een zonnetje. Volgende auto doen we op precies hetzelfde.
Top personeel en chef! Uitstekende service en deskundigheid. Denkt met je mee.
Je wordt niet als een nummer maar als mens ontvangen en behandeld Dat vind een groot goed bij als persoon.
Dienstverlening is accuraat en de service is top.
Super service. Proberen altijd om samen tot oplossingen te komen om de auto zo snel mogelijk weer op de weg te krijgen. Vriendelijk en behulpzaam personeel en de koffie staat altijd klaar.
Zeer goed geholpen, goede uitleg van de reparatie en vriendelijke personeel
Mijn dynamo riem was gebroken en de eigenaar gebeld buiten de openingstijden, en hij hoeft het niet te doen maar toch ging hij mij helpen. De volgende dag was mij auto gerepareerd en ik heb ze een appeltaart gebracht voor de service. Dus dit was voor mij een geweldige ervaring met de garage.
Het probleempje aan mijn auto was in één dag verholpen en toen ik 's avonds mijn fiets was vergeten op te halen, hadden ze hem zelfs keurig binnen gezet!
vriendelijk en medenkend
Goeie service, haal en brengen bij onderhoud of reparatie. Goeie monteurs
Alles keurig volgens de afspraak. Vriendelijk en vakbekwaam personeel.
X
Professioneel en klantvriendelijk
Makkelijk contact en vriendelijk personeel
Goed geholpen en goed geadviseerd over werkzaamheden die uitgevoerd moesten worden.
Alles was weer pico bello in orde, van het maken van de afspraak tot het werk aan de camperbus. Bovendien zijn ze ook nog eens heel vriendelijk.
Helemaal prettig dat er -als je het op tijd aangeeft- een leenauto klaar staat. Dikke 10!
Afspraak is afspraak!
Klant vriendelijke en goed luisteren
Excellente service en goed ervaren personeel die met je meedenken!
x
Cars4all, compleet perfect!!
Ik had een probleem met mijn airco en kon er even tussendoor om het na te kijken. Uiteindelijk was het een simpel ‘probleem’.