Tevreden westerlingen

Het is toch altijd weer een heel gedoe als er een andere auto moet komen. Maar vanaf het moment dat ik naar Broekhuis belde om informatie in te winnen over een tweedehands auto waar mijn oog op gevallen was liep het hele proces op rolletjes. Ik kreeg Ferre aan de lijn die met enthousiasme, vakkundige uitleg en alle geduld perfect wist aan te sluiten bij mijn wensen en vragen. En evenzeer belangrijk: ook eerlijk over dingen hij niet wist en even na moest vragen of uitzoeken. Voordat ik het wist had ik een afspraak gemaakt om vanuit Amsterdam naar Enschede te komen. Aldaar bleek Ferre ook een goed gastheer. Ik ben nu de trotse eigenaar van een mooie auto die heel goed bij me past en kijk met verwondering en tevredenheid terug naar de moeiteloosheid waarmee het proces van de besluitvorming, het sluiten van de deal tot en met de afleveringsservice verlopen is. De benadering van de jonge en veelbelovende verkoper Ferre maar ook andere collega's waar ik mee te maken kreeg is persoonlijk, vriendelijk en correct. Dank voor de fijne service!

Uitstekende verkoper, samen waren we er gauw uit.

WE komen al jaren bij Broekhuis. De mensen weten wat onze wensen zijn. We zijn op een ouderwetse manier goed geholpen.

Zoals altijd tevreden

Zoals altijd zeer tevreden, alles naar wens geweest.

Super 1 woord

We waren gestrand in duitsland 300km van nederland met onze peugeot 3008.Dat was balen eenmaal terug in nederland gingen we maandags direct naar peugeot broekuis enschede immers we hadden de auto 1 mnd.Broekhuis ons verhaal gedaan en die vonden het zo vervelend dat ze dezelfde dag een bijna hagelnieuwe 3008 ter beschikking stelde.Deze mochten we de gehele vakantie gebruiken zolang onze peugeot gerepareerd werd.Ik zeg dat noem ik service ook proberen ze de geleden kosten te vergoeden wat mogelijk is.Ik zeg de volgende peugeot kopen we ook zeker in enschede waar service hoog in t vaandel staat.Onze dank gaat daarom ook uit naar broekhuis enschede.

Op alle fronten positieve ervaringen

Uitstekende service, goed advies en vakkundig personeel

Zeer prettig ontvangen en gesproken met Niels Roeseler.

Er is tijd en aandacht besteed aan de klant op een zeer prettige en ontspannen wijze.

Snelle service en schoon afgeleverd

Auto was snel klaar en wordt netjes gewassen en gestofzuigd.

We zijn hier geweldig geholpen.

Bij Mark, van Broekhuis Enschede hebben we een mooie auto gekocht. Hij had ruim de tijd voor ons. We zijn vriendelijk geholpen. Ook Niels heeft ons van de nodige informatie voorzien. Bedankt voor deze goede ervaring.

Monteurs top , servicebalie zakelijk niet meedenkend

De monteurs zijn goed en ervaren , maar aan de servicebalie voel jij je niet welkom en gewenst als je vragen hebt , heel jammer want als je om advies vraagt krijg je een vaag antwoord om je af te wippelen omdat ze liever een duurdere auto zien komen met reparaties.

Prima service en staan voor je klant!

Altijd prettige ervaring bij Broekhuis Enschede. Toegankelijk, vriendelijk en betrouwbaar. Ga zo door!

Ik ben uitmuntend geholpen Ik ben zeer tevreden over alles een goede uitleg over hoe alles werkt

Klantgericht bedrijf

Vanaf het moment van binnenkomst voelden we ons direct thuis. We werden uitstekend geholpen door een medewerker die ons het gevoel gaf alsof we een nieuwe auto kwamen kopen (in plaats van een occassion). We kregen een mooie inruilprijs en zijn ontzettend prettig geholpen.

Top ervaring

Wilde de team van Peugeot dealer Enschede hartelijk bedanken heb een mooi auto kunnen kopen en goed geholpen en alles goed uit gelegd bedankt

Vandaag de auto opgehaald, stond er mooi bij. Uitleg gehad, Dikke dikke prima

Onwijs aardige, bekwame en geduldige verkoper.

In onze 6 weken lange ontwikkeling van eigenlijk-niet-weten-wat-we-willen, weggegaan met een 100% bij ons passende auto in de perfecte uitvoering. Verkoper Niels heeft ons op een keurige en persoonlijke manier geholpen en kwam meer als een goede vriend over en gelukkig helemaal niet als een 'typische autoverkoper', chapeau!

Professioneel en soepel geholpen.

Goed contact met de Marc, de verkoopadviseur, en een goede prijs voor mijn eigen auto. De deal was snel gesloten en alles is daarna keurig volgens afspraak afgehandeld.

Bijzonder vertrouwen, kreeg auto mee zonder betalen, nog op naam bedrijf

Door storing in de RDW software was het niet mogelijk om de door ons uitgezochte en fantastisch klaargemaakte auto, op naam te zetten. Het betalen via de pin werkte ook niet door een storing in de pinautomaat. Vol vertrouwen kregen wij de auto mee, zonder borgstelling of ander betaling. De auto was verzekerd bij het bedrijf en zij betaalden ook de wegenbelasting gedurende het gebruik. Door externe, door het bedrijf niet beïnvloedbare omstandigheden, kon het overschrijven op onze naam pas ruim 2 weken na levering plaatsvinden, ook toen hoefden we pas te betalen. P.s. we kregen ook een uitstekende inruilprijs voor onze oude auto.

Een feestje!

Een jong gebruikte 308 kwam in mijn vizier en had een testrit geboekt. De auto stond echter bij een ander filiaal. Dat was geen probleem, aangezien dat dichter bij huis was. De verkoper had overigens ook aangeboden om de testrit bij huis in te plannen. Na de testrit en een korte onderhandeling mocht ik het koopcontract ondertekenen en het wachten kon beginnen. Een maandje later heb ik de auto op mogen halen in Enschede (de verkoper had ook aangeboden om de auto aan huis af te leveren, maar ik wilde het liever zelf ophalen). De 308 stond te wachten onder een mooie autohoes. Na het administratieve gedeelte werd de auto onthult. De verkoper had geholpen met het koppelen van de telefoon en daarna kon het feest beginnen. Kortom, een mooie deal en een mooie ervaring. Communicatie met de verkoper verliep snel en vlot.

Top service van a tot z

Top geregeld van A tot Z ik heb niks op aan te merken

Zeer klantvriendelijk

In januari 2024 kocht ik een occasion bij Broekhuis Enschede. Ik werd op een professionele en klantvriendelijke wijze geholpen. Zou iedereen dit bedrijf aanbevelen. Top!

Fijne betrouwbare dealer

Goede verkoper Niels verdient waardering

De aankoop van een andere auto verliep prima via verkoper Niels. Hij handelde oprecht en hield rekening met onze mogelijkheden en wensen. De trekhaak die aangebracht zou zijn volgens afspraak werd door ons niet opgemerkt en wij waren in de veronderstelling dat deze ontbrak. Deze zou alsnog "gemonteerd" worden. De communicatie hierover vanuit de werkplaats c.q. de dealer had evenwel beter/attenter gekund.

Duidelijke taal

Heel goed

Fijn geholpen en goede communicatie geduren het verkoopproces.

Ontzettend vriendelijk en vakbekwaam geholpen door Niels. Ondanks dat we een extra week moesten wachten op de aflevering van de Peugeot ben ik zeer te spreken over hoe alles is verlopen.

Haaksbergerstraat 159

7513EL Enschede